بانک سخنان امام خامنه ای
نسل نوخاسته فسطين بيدار شده و از عمق اعتقادات و احساسات دينى خود دريافته است كه در مقابل دشمن اشغالگر هيچ راهى به جز مقاومت و فداكارى به سرانجام نمى رسد و همين درك تاريخى ، پيروزى بى ترديد ملت فلسطين و شكست حتمى رژيم صهيونيستى و دولت آمريكارا به دنبال خواهد آورد. مقام معظم رهبری
مهمترين سلاح ملت براي خنثي كردن تهديدها، همبستگي ملي و همدلي است. مقام معظم رهبری
نفس كار كردن ، يك وظيفه است . آن كس كه به اين وظيفه عمل مي كند وبه كار مي پردازد ، محترم وعزيز وپيش خدا مأجور است . مقام معظم رهبری
مهمترين مسأله امروز مساله فلسطين است که در نيم قرن اخيرهمواره مهمترين مساله جهان اسلام و شايد مهمترين مساله بشريتبوده است، اينجا سخن از محنت و آوارگي و مظلوميتيک ملت است،سخن از غصب يک کشور است، سخن از ايجاد غدهاي سرطاني در قلبکشورهاي اسلامي... است، سخن از ظلم مستمري است که اکنون دو نسلپي درپي از ملت فلسطين را فراگرفته است. مقام معظم رهبری
من سال 1390 را «سال جهاد اقتصادي» نامگذاري ميكنم و از مسئولان كشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخشهاي ديگري كه مربوط به مسائل اقتصادي ميشوند و همچنين از ملت عزيزمان انتظار دارم كه در عرصه اقتصادي با حركتِ جهادگونه كار كنند، مجاهدت كنند. حركت طبيعي كافي نيست؛ بايد در اين ميدان، حركت جهشي و مجاهدانه داشته باشيم. مقام معظم رهبری
نظام اسلامى بود كه به اين ملت كه در طول قرنهاى متمادى همواره زير پنجه ى نظامهاى استبدادى دست و پا مى زد، آزادى داد بدون اينكه اين آزادى حقوق عمومى و آسايش عمومى را از بين ببرد و پايمال كند. مقام معظم رهبری
موقعيت كنونى و كم نظير جمهورى اسلامى ايران در ميان ملتهاى اسلامى به دليل اصول و ارزشهاى حاكم بر اين نظام است .مقام معظم رهبرى
من امسال را «سال جهاد اقتصادى» اعلام كردهام. اين معنايش اين است كه ملت ايران در اين برههى از زمان، جهادش به طور عمده در عرصهى اقتصاد است. مقام معظم رهبری
ملت ما در ميدانهاى جهاد؛ هم جهاد نظامى، در دوران هشت سال دفاع مقدس؛ هم جهاد سياسى، در طول اين مدت؛ هم جهاد اقتصادى و علمى، يك ملتِ امتحانداده است. مقام معظم رهبری
ملت ايران از لحاظ روحى جوان است و جوانان پر طراوت ما، با كار و تلاش خود، اميد و تحرك و پويايى را در ملت افزايش مى دهند. مقام معظم رهبری
ملت ايران پرچمى را كه شهيدان سرافراز اين سرزمين در دفاع از اسلام ، انقلاب و ايران برافراشته اند همواره در اهتزاز نگه خواهد داشت .مقام معظم رهبرى
ملت ايران براي خنثي كردن تهديدهاي دشمن احتياج به بمب اتمي و سلاح هسته يي ندارد. همدلي و همبستگي شما مردم و چنگ زدن شما به ريسمان الهي و ايمان ديني، مهمترين سلاح ملت ايران است. همبستگي و اتحادتان را حفظ كنيد. دشمن، اتحاد مردم را هدف گرفته است. مقام معظم رهبری
وظيفهى دستگاههاى مسؤول است كه دشمنان ملت را درست بشناسند؛ ايادى دشمن را در ميان مردم بدانند؛ جهتگيرىهاى دشمنان را بشناسند و از حق ملت دفاع كنند؛ از امنيت ملت دفاع كنند؛ از دانشپژوهى و پيشرفت علمى در كشور دفاع كنند؛ اين وظيفهى دستگاههاى مسؤول است. مقام معظم رهبرى
مگر يك ملت بدون جهاد مىتواند سرش را بالا بگيرد؟ مگر يك ملت بدون جهاد مىتواند طعم عزّت را بچشد؟ مگر يك ملت بدون جهاد مىتواند در ميان ملتهاى دنيا شأن و موقعيتى پيدا كند؟ مقام معظم رهبری
من صريحا اعلام ميکنم هر جوان فلسطيني که به خاک و خونکشيده ميشود و هر خانواده فلسطيني که بيسرپرست و متلاشي ميشود،رئيس جمهور و دولت امريکا به طور مستقيم در اين جرم شريک وسهيم هستند. مقام معظم رهبری