همراه با بانوی بقیع...
مصحفی اعجاز دارد که کلامش فاطمه است
آن نمازی قرب دارد که قیامش فاطمه است
آنکه من هستم فقیر ابن الفقیر خانه اش
آنکه من هستم غلام ابن الغلامش فاطمه است
همراهان راسخونی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه دعاها و حاجات خود را از (بانوی بقیع) در این تاپیک طلب کنید.
التماس دعا
شهادت حضرت فاطمه واولین دهه فاطمیه برهمگان تسلیت
با سلام و عرض ادب و احترام به ساحت مقدس بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و تسلیت ایام شهادت ایشان به محضر حضرت حجت مهدی موعود (عج) و امت تشیع .
🌹پیرو واقعی حضرت زهرا حامی فقراست
📝رهبرانقلاب: این نمیشود که ما دم از محبت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) بزنیم، در حالی که آن بزرگوار برای خاطر گرسنگان، نان را از گلوی خود و عزیزانش -مثل حسن و حسین (علیهماالسّلام) و پدر بزرگوارشان (علیهالسّلام)- برید و به آن فقیر داد؛ نه یک روز، نه دو روز؛ سه روز!
⚠️ ما میگوییم پیرو چنین کسی هستیم؛ ولی ما نه فقط نان را از گلوی خود نمیبُریم که به فقرا بدهیم، اگر بتوانیم، نان را از گلوی فقرا هم میبُریم! ۷۰/۱۰/۵
سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها)، بي بي دو عالم، پاره تن پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلّم) و اسوه زنان عالم را بر تمامی مسلمانان جهان تسلیت عرض مینماییم.
خلقت از روز ازل مديون عطر ياس بود
اي كه ره بستي ميان كوچه ها بر فاطمه
گردنت را مي شكست آنجا اگر عباس بود
باسلام،شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت عرض کرده ازخداوند متعال تقاضای رهروی این ائمه اطهار را دارم.
بنده هم به نوبهٔ خودم شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و فرارسیدن ایام فاطمیه را به همه ٔ عزیزان راسخون تسلیت عرض می نمایم .
فاطمه (س)
زیباست اگر الگوی من فاطمه باشد
بین من و آن حضرتش رابطه باشد
در بحث ایثار و نجابت اوست برتر
با او نمی بینی به دل واهمه باشد
* * *
چادر حجاب برتر از فاطمه بر جاست
با او نجابت در زمین برجا و بر پاست
انفاق و ایثار و گذشت و عشق و ایمان
این ها همه ، از خانهٔ فاطمه برخواست
شاعر اهل بیت : علیرضا قاسمی
خانم خوبم ای بهترین مادر دنیا دستی برسرما بکش در دودنیا
یا مَوْلاتى فاطِمَهُ اَغیثینى
ای مولا و سرپرست من ای فاطمه زهرا سلام الله علیها به تو توسل میجوییم تا هرچه زودتر شاهد ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف باشیم .
عکس پروفایل (پیشنهادی)
خدایا دلم دوباره بقیع می خواهد!!!!!
ای بانوی بزرگوار بیماران امید به شفا دارند .
ایام شهادت مادر خوبی ها، حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را تسلیت عرض می نمایم.
التماس دعا