راسخون

"آشپزی من"

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-بیسکوییت شکلاتی کرم دار : 18عدد خرد شده
-آناناس: 8تکه
-شکلات تخته ای: 200گرم
-آرد ذرت: 25گرم
-پنیر خامه ای : 25گرم
-شکلات: مقداری برای تزیین

 

مواد لازم  برای لایهء کِرِم دوم:


-ژله نیم بند: 100 گرم به دلخواه
-خامه قنادی: به مقدار لازم
-بیسکوییت و میوه: مقداری برای تزیین

 


ابتدا بیسکوییت های خرد شده و سپس میوه های کمپوت را داخل 8لیوان تقسیم کنید. اکنون شکلات تخته‌ای بن ماری را با آرد ذرت و پنیر خامه ای مخلوط کرده آن ها را روی کمپوت بریزید مواد را داخل یخچال بگذارید تا ببندد. در این مرحله روی مواد، شکلات رنده شده و سپس ژله نیم پز شده را اضافه نمایید. در آخر لیوان ها را با مقداری خامه قنادی، بیسکوییت و میوه تزیین کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 

یک دستور بسیار ساده و آسان و متنوع که با آن می توانید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید، فقط یک ربع وقت می برد و نیاز به قالب و استراحت ندارد و خیلی خوشمزه است و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب می ماند.


-کره نرم 125 گرم
-شکر دانه ریز 110 گرم
-وانیل مایع یک قاشق چایخوری
-شیر یک چهارم پیمانه
-آرد سفید 150 گرم
-آرد سلف رایزینگ 110 گرم


فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی درست می شود. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط بردارید و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.

با انگشت روی بیسکویت فشار بدهید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.
به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیر آن طلایی شود بپزید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-برنج : یک کیلو
-آلبالو : نیم کیلو
-شکر : نیم کیلو
-گوشت بره : نیم کیلو
-روغن : 100 گرم
-زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
-بادام : ۵۰ گرم
-پسته : ۵۰ گرم

 


برنج را خیس می‌کنیم هسته آلبالو را می‌گیریم شکر را روی آلبالو می‌ریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید به‌طوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش برمی‌داریم و می‌گذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) گوشت بره تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک می‌گذاریم بپزد به‌طوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد گوشت را تکه می‌کنیم و استخوان‌های آن را می‌گیریم، برنج را آبکش می‌کنیم. آلبالو را از شربت در می‌آوریم شربت زیادی مربا را چند جوش می‌دهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو می‌رسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ می‌ریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ می ریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار می‌گذاریم (این مربا به مصرف تزئیین روی دیس می‌رسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج می‌ریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو می‌ریزیم و گوشت بره را روی آن قرار می‌دهیم و با بقیه برنج روی آن را می‌پوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا می‌آوریم و خلال بادام را می‌شوئیم یک گوشه دیگ می‌ریزیم و روی آن را با برنج می‌پوشانیم و دیگ را روی آتش می‌گذاریم در آنرا می‌بندیم تا عرق بکند آب گوشت بره را از صافی رد می‌کنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط می‌نمائیم و روی سطح برنج می‌دهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم می‌کنیم در صورت دم کردن در فر یک‌ساعت و ربع تا یک‌ساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود می‌سوزد.
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه به‌کار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را برمی‌داریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط می‌کنیم خلال پسته را می‌شوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج می‌کنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط می‌نمائیم و برای روی دیس آنها را کنار می‌گذاریم قطعات گوشت بره را از دیگ خارج می‌کنیم و پلو را در دیگ مخلوط می‌کنیم و در دیس می‌کشیم قطعات گوشت را روی آن می‌چنیم مربائی که کنار گذاشته‌ایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس می‌دهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس می‌دهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی‌ است.

 

طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام می‌شود:


برنج را به‌دقت تمیز می‌کنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم می‌شوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد می‌ریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می‌پیچیم روی برنج قرار می‌دهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتی‌که برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 



-گوشت چرخ کرده گوسفند گرم250
-سیب زمینی متوسط 2 عدد
-رب گوجه‌فرنگی 1قاشق غذا خوری پر
-آرد نخودچی به مقدار لازم
-ترخون خشک 2قاشق غذا خوری
-تخم گشنیز 1قاشق مرباخوری
-فلفل قرمز به مقدار لازم
-پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
-زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
-جعفری خشک 1قاشق مربا خوری
-نمک به مقدار لازم
-روغن 1قاشق غذا خوری
-پیاز متوسط 1عدد
-زردچوبه به مقدار لازم


 



1. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد

2. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.

3. به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،

4. حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-زبان گوساله یک عدد
-نمک یک قاشق سوپخوری
-ساقه کرفس یک عدد
-آرد سوخاری 100 گرم
-روغن‌مایع 200 گرم
-پیاز یک عدد
-سیر تازه سه حبه
-زردچوبه یک قاشق چایخوری
-سیر تازه سه حبه
-زردچوبه یک قاشق چایخوری
-تخم‌مرغ سه عدد
-زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری



ضایعات زبان را گرفته و خوب می‌شوییم. آن را درون ظرف محتوی آب گذاشته به طوری که حجم آب بالاتر از زبان قرار بگیرد. وقتی به جوش آمد کف آن را گرفته، پیاز، سیر ساقه کرفس و مقداری نمک را افزوده و به مدت چهار ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا پخته شود پس از طی این مدت پوست زبان را (با همان حرارت بالا) گرفته، همانند کالباس برش ورقی می‌دهیم، تخم‌مرغ را با زعفران به وسیله چنگال هم زده و برش‌های زبان را یکی‌یکی درون آن فرو برده و به آردسوخاری آغشته می‌کنیم. در پایان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-900 گرم گوشت گوساله
-یک عدد پیاز درشت
-4 حبه سیر رنده شده
-3 ساقه کرفس
-10 تا 12 عدد قارچ
-دو پیمانه سیب زمینی
-1.5 پیمانه هویج و نخود خرد شده منجمد
-دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
-یک قاشق چایخوری آویشن
-نصف قاشق چایخوری پودر رزماری
-1.5 پیمانه ماءالشعیر
-دو پیمانه آب گوشت
-3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
-دو قاشق غذاخوری آرد
-نمک و فلفل سیاه
-دو تا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
-جعفری خرده شده
-یک بسته خمیر شیرینی پزی
-یک عدد تخم مرغ همزده با یک قاشق غذاخوری آب



ابتدا پیازها را خرد کنید. سپس سیر را رنده کنید.
کرفس را ریز خرد کنید و قارچ ها را نیز نگینی خرد کنید.
روی تکه های نگینی گوشت نمک و فلفل بپاشید.
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی داغ کنید.
گوشت ها داخل روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت ها را از قابلمه خارج کنید و پیازها را اضافه کنید و تفت دهید. حدود دو دقیقه کافی است تا پیازها نرم شوند.
شیر، کرفس و قارچ ها را اضافه کنید و آنها را نیز حدود دو دقیقه تفت دهید.
رب گوجه فرنگی، آویشن و رزماری را اضافه کنید. روی سبزیجات نیز نمک بپاشید و همه مواد را خوب هم بزنید.
گوشت را نیز اضافه کنید.
ماءالشعیر ، آب گوشت را اضافه کنید و حرارت را زیاد تا بجوشد. سپس دوباره شعله را کم کنید.
شکر قهوه ای و برگ بو را اضافه کنید. هم بزنید و در تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت کم حدود یک ساعت نیم جوش شوند.
پس از یک ساعت، سیب زمینی ها را با پوست دو نیم کنید و داخل قابلمه بیندازید. حدود 15 تا 200 دقیقه دیگر باید پخته شوند تا هم سیب زمینی ها بپزند و هم آب مواد کشیده شود.
پس از یک ساعت که از پخت گذشته بود، دو قاشق غذاخوری آرد را در آب مخلوط کنید و بدون اینکه حل شود، آن را داخل قابلمه روی مواد بریزید.
شعله را کمی زیاد کنید تا آب گوشت بجوشد و سپس به طور مرتب آن را هم بزنید تا آرد داخل آنها حل شود و به تدریج باعث غلیظ شدن غذا بشود.
هنگامی که مخلوط مواد به غلظت موردنظر رسید، حرارت را کم کنید و نخود و هویج را به همراه مشتی جعفری تازه خرد شده به آن اضافه کنید.
همه مواد را داخل ظرف مستطیلی سفالی بریزید.
خمیر شیرینی پزی را با وردنه پهن کنید. آن را به اندازه مستطیل ظرف برش دهید.
سپس با قلم مو روی خمیر، سفیده تخم مرغ و آب بمالید. آن را به مدت 20 تا 255 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-برگ سیر سه دسته
-تخم ‌مرغ دو عدد
-نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

 


برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر ادویه زده همزمان به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

به جای برگ سیر می‌توان از تره‌فرنگی استفاده کرد.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-تربچه بزرگ۷ تا ۱۰ عدد

-تره فرنگی متوسط۲ عدد
-پنیر پیتزا۵۰ گرم
-تخم مرغ۴ عدد
-کره۱۰۰ گرم
-آرد سفید۳ قاشق
-سیر۲ حبه 
-زرد چوبه۱ قاشق چایخوری
-جوز هندی
-یک عدد روغن زیتون به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
 

در ماهی تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و سیر خرد شده را می ریزیم و کمی تفت می دهیم . حالا کمی زرد چوبه می ریزیم . تره فرنگی را بعد از شستن ریز خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم . برگ های کوچک تربچه را هم خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در حدود ۵ تا ۶ قاشق آب می ریزیم و اجازه می دهیم کمی سبزی و تره فرنگی پخته و نرم شوند . کنار می گذاریم تا خنک شوند . سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم زرده ها را خوب می زنیم آرد ، نمک ،فلفل و جوز هندی را اضافه می کنیم . سفیده را در ظرف دیگر جدا گانه می زنیم تا پف کند . حالا اول تره فرنگی ها را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . در انتها سفیده ها را به آرامی با مواد مخلوط می کنیم . در ظرف مورد نظر کمی کره می ریزیم و تمام دیواره آنها را چرب می کنیم . دیواره ها را با برش های نازک تربچه می پوشانیم و بعد از مواد آماده شده درون آن می ریزیم و روی آن پنیز پیتزا می ریزیم . قالب را در فر ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم . در هنگام سرو با برش تربچه های نازک به دلخواه تزئیین می کنیم .
mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-گوشت چرخ‌کرده 750 گرم
-سیر رنده‌شده یک حبه
-پیازچه ریزخردشده دو قاشق سوپخوری
-جعفری ریزخردشده دو قاشق سوپخوری
-ریحان ریزخردشده سه قاشق سوپخوری
-نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
-دارچین و بیکینگ‌پودر به میزان لازم
-سفیده تخم‌مرغ نصف یک عدد

 


اگر خانواده شما به خوردن انواع برگر علاقه‌مندند این برگر را امتحان کنید چون طعم آن بسیار لذیذتر از همبرگر معمولی است. خانواده من که علاقه خاصی به این ساندویچ دارند. در یک کاسه گـــوشت چرخ‌کرده را با سیر، پیازچه، ریحان، جعفری، نمک، فلفل، دارچین سفیده تخم‌مرغ و بیکینگ‌پودر ورز می‌دهیم. مایه همبرگر را به چهار قسمت تقسیم کرده و به صورت دایره‌ای شکل در می‌آوریم. سپس کف یک تابه چدنی را به وسیله قلم‌مو چرب کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود آن‌گاه همبرگر را در تابه گذاشته و سرخ می‌کنیم.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-سیب زمینی۵۰۰ گرم
-هویج آبپز۲ عدد
-پنیر رنده شده پارمسان ۵۰ گرم
-پوست پرتغال رنده شده۱ عدد
-کره۱۰۰ گرم
-سرکه بالزامیک۱ قاشق
-جوز هندی یک عدد
-روغن زیتون به مقدار لازم
-نمک و فلفل به مقدار لازم

 


سیب زمینی ها را خوب می شویم و به همراه مقدار آب و نمک روی حرارات می گذاریم تا پخته شوند. بعد از پختن آنها را پوره می کنیم . هویج را رنده درشت می کنیم و به همراه پوست پرتقال رنده شده ، جوز هندی و نمک و فلفل با کره و پنیر کمی مخلوط می کنیم . مواد آماده شده را درون قیف با ماسوره ی شکوفه می ریزیم . روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم کمی روغن زیتون می ریزیم و از مواد آماده شده مانند گل یا هر شکل دیگر با فاصله شکوفه می زنیم . در انتها کمی پنیر پارمسان دیگر روی آنها رنده می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر می گذاریم تا لبه های آن برشته شود . در هنگام سرو روی آنها را با سرکه بالزامیک قطره قطره تزئیین می کنیم .

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-سیر رنده شده ۳ حبه
-پیاز رنده شده ۲ عدد
-فلفل دلمه ای قرمز رنده شده ۱ عدد
-فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد
-گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
-پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
-زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
-سماق ۱/۴ قاشق چایخوری
-زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
-نمک ۱ قاشق چایخوری
-گشنیز خرد شده ۱ پیمانه


 


آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.

در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.
از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.

سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می پزیم.

نکته:
1-می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
2-می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
3-در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد ا
ضافه کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-پنیر 250 گرم
-آرد نخود 8 قاشق غذاخوری
-پودر فلفل قرمز دو و نیم قاشق چای‌خوری
-پودر انبه یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری
-جوش شیرین یک چهارم قاشق چای‌خوری
-آب به مقدار لازم نمک به میزان دلخواه
-روغن برای سرخ کردن

 


ابتدا پنیر را به شکل مکعب‌های کوچک و ضخیم تقسیم کنید.
پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.
درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه کنید.
هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.
در صورت تمایل می‌توانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-گوشت چرخ کرده 400 گرم

-هویج 2 عدد

-پیاز 1 عدد

-سیب زمینی 4 عدد

-شیر 1 لیوان
-آرد 1 قاشق غذاخوری

-کره 4 قاشق غذاخوری

-زرده تخم مرغ 2 عدد

-نخود فرنگی 1/2 لیوان



پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، پس از اینکه پیاز و هویج نرم شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نخودهای پخته ، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
آرد و روغن را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، نصف شیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس این سس را به مایه گوشت اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید سپس با گوشت کوب خوب له کنید.
سیب زمینی له شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل را کم کم به آن اضافه نمایید و هم بزنید ، وقتی مواد خوب یکدست و غلیظ شدند 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مایه گوشت را داخل ظرف بریزید و پخش کنید سپس پوره سیب زمینی را روی مایه گوشتی بریزید و با قاشق فشار دهید تا خوب پرس شود ، زرده های تخم مرغ را با قلم مو روی سیب زمینی ها بزنید و در پایان 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را خرد کنید و روی مواد بریزید.
پای گوشت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ، پس از اینکه روی پای برشته و طلایی شد از فر خارج کنید ، 10 دقیقه صبر کنید سپس برش بزنید و سرو نمایید.

 

نکته:

-میتوانید بجای گوشت چرخ کرده از سویا ، مرغ ، قارچ و … نیز استفاده کنید.

-در صورت تمایل برای طعم قوی تر میتوانید 2 حبه سیر به مایه گوشتی اضافه کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-پودر زیره نصف ق. چ
-پودر تخم گشنیز نصف ق. چ
-سیر ساطوری 2 حبه
-پاپریکا یک ق. چ
-پودر آویشن نصف ق. چ
-آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
-روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
-سینه مرغ 500 گرم
-نمک و فلفل به مقدار لازم

 


ابتدا باید آب لیموی تازه و ادویه جات را مخلوط کنید و به آن نمک و روغن و فلفل را اضافه کنید. این مواد را که مخلوط کردید باید سینه مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید، و آن ها را در خلال جا کنید. باید ماده طعم دهنده را روی آن ها بریزید. دوساعت بعد از این سیخ ها را از مایع در آورید و بعد روی توری مشبک بگذارید که روی منقل است . برای استفاده در فر باید حدود 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
برای این که از تردی بهتری این کباب برخوردار شود بهتراست که از گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید و از شب قبل گوشت را در مایع طعم دهنده قرار بدهید .
بدین صورت این کباب تهیه می شود.

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|
تاریخ عضویت : بهمن 1388 


-بال مرغ 8 عدد ( 400 گرم )
-آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
-پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) به مقدار لازم
-آویشن 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
-نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
-کنجد 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
-تخم‌مرغ 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
-روغن (سرخ کردنی) به مقدار لازم

 


قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
در این مورد باید بگوییم که سعی کنید روغن کاملا روی بال ها را بگیرد و طوری غذا را سرخ کنید که نسوزد و کیفیت و طعم خود را از دست دهد.

-میزان کالری این غذا 1021 کیلوکالری است که میزان زیادی است و باید همراه با فعالیت های روزانه باشد تا موجب چاقی شما نشود.