راسخون

"آشپزی من"

mosadegh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1778
|

چی لازم دارم

-سیب:1 عدد
-هل:8 عدد
-دارچین: 1 قاشق مرباخوری
-عسل : 2 قاشق مرباخوری برای هر لیوان
-زنجبیل: 1/2 قاشق مرباخوری

چه جوری درست میشه

سیب ها را نگینی و یا رنده می کنیم و همراه دارچین،هل،زنجبیل داخل قوری چینی میریزیم و سه لیوان آب جوش به قوری چینی اضافه می کنیم.قوری را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشه.
حال که دمنوش ما آماده شد،اون رو در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته،عسل رو به اون اضافه کنید و هم بزنین تا عسل کاملا حل بشه.
توجه:نوشیدن هر لیوان این دمنوش،باید 7 دقیقه طول بکشه و جرعه جرعه بنوشید.آن را به صورت گرم میل و بعد از آن 10 دقیقه استراحت کنین.خوردن این دمنوش رو به مدت دو ماه ادامه بدین تا بیماری از بدن شما بیرون برود.
خواص سیب
این سخن قدیمی که “مصرف روزانه یک سیب، انسان را از پزشک بی نیاز می کند”، کاملا درسته. سیب خطر چندین سرطان معمولی را کاهش داده و مغز رو از آسیب هایی که آلزایمر به دنبال داره، محافظت می کند. سیب میتونه میزان کلسترول خون رو کاهش داده و عملکرد گوارش رو بهبود ببخشد.
خواص زنجبیل
زنجبیل با داشتن خاصیت تسکین دهندگی،آرام بخشی و ضد تورمی،دارویی ارزشمندی محسوب می شه.زنجبیل که در کشورهای آفریقا،چین و هند مصرف زیادی داره،می توان برای افزودن طعم به غذاها اضافه یا به شکل دم کرده دارویی مصرف بشه.زنجبیل درمان قطعی ورم مفاصل بوده و در صورت مصرف مداوم،درد تورم مفاصل رو کاهش داده و حرکت رو آسان می کند.
خواص دارچین
دارچین که از سال های پیش به دلیل طبع گرم مورد استفاده قرار میگرفته،برای سرماخوردگی و دستگاه گردش خون مفید است.ترکیبات موجود در دارچین،قند خون را کاهش داده و برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم مفید است.
خواص هل
هل،تنها طعم دهنده ای عالی نیست،بلکه پادزهری برای خیلی از بیماری هاست که بر اثر مسمومیت ظاهر میشن.این ادویه اشتهاآور بوده،بزاق دهان رو افزایش میده؛پس برای دوره نقاهت که انسان کم اشتها می شود،مناسبه.نیز به درمان عفونت لثه،گلودرد و اختلالات تنفسی خیلی کمک می کند.در طب سنتی چین،از هل برای درمان ناراحتی معده،نفخ معده و باقی مشکلات گوارشی استفاده می شود.

" دمنوش های مختلف همواره فواید زیادی دارند و برای تسکین دردها یک گزینه ی موثر هستن.

دمنوش سیب، دارچین، زنجبیل و هل خواص منحصر بفرد و زیادی داره، از جمله برای رماتیسم، رفع درد مفاصل، رفع خستگی بدن، پوکی استخوان و پایین آوردن تب استفاده می شود .

خانم ها اگر در دوران قاعدگی این نوشیدنی رو به صورت گرم میل کنند و پس از آن، به مدت 10 دقیقه استراحت کنن، برای تسکین دردشون در این دوران خیلی مفیده. "

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-لوبیا سبز200گرم
-هویج1عدد
-سیب زمینی1عدد
-پیاز1عدد
-تخم مرغ2عدد
-نمک
-زردچوبه دارچین
-آویشن فلفل کنجد

چطور بپزم

لوبیا راشسته، ریزمی‌کنم‌، هویج را هم شسته ریزمی‌کنم، سیب‌زمینی را پوست ‌می‌گیرم شسته و ریز می‌کنم، پیازرا خلال کرده تفت می‌دهمیم مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تخم‌مرغها را در ظرف جدا زده و به مواداضافه می‌کنیم ادویه‌جات،نمک و فلفل را هم اضافه کرده و خوب هم‌ میزنیم، کفِ ظرف را چرب می‌کنیم و مواد را توی ظرف می‌ریزیم روی آن‌ها را با کنجد تزیین می‌کنیم داخل فرمی‌گذاریم.روی آن را با کنجد تزیین می‌کنیم

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-ماست چکیده و یا کمه (نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده، چرب و سفت است): یک کیلو
-گوجه فرنگی (رنده یا خرد شده): 2 کیلو
-تره (خرد شده): 4 یا 5 قاشق سوپ خوری
-نعناع (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
-پیاز: 2 عدد
-پودر گردو: 5 یا 6 قاشق سوپ خوری
-کشک: 3 قاشق سوپ خوری
-تخم مرغ: یک یا 2 عدد
-کره: 50 گرم
-نعناع خشک: یک قاشق سوپ خوری
-زردچوبه: یک قاشق چای خوری
-فلفل قرمز: به مقدار لازم
-نمک: به مقدار لازم

چطور بپزم

1. ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس تره خرد شده و نعناع خرد شده را اضافه کرده و بگذارید تا آبش کشیده شود. سپس زردچوبه، نعناع خشک و گردو را ریخته و تفت دهید. در این زمان ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید و با کشک، گوجه فرنگی و تخم مرغ در مخلوط کن، مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن بگذارید تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
2. در آخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و با نعناع خشک و کمی از آب خوراک بادنجان که معمولا با این غذا سرو می شود تزیین کنید و همراه نیرو و خوراک بادنجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو کنید.
نکته:
می توانید نصف کل مواد را استفاده کنید و غذای کمتری تهیه کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-گوشت چرخ کرده (کم چربی): نیم کیلوگرم
-سیب زمینی (متوسط): 3 عدد
-پیاز (متوسط) 3 عدد
-رب گوجه فرنگی: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
-روغن: 150 گرم
-آرد نخودچی: 50 گرم
-تخم مرغ: یک عدد
-نعناع خشک: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
-سیر (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
-زرد چوبه: یک قاشق چای خوری سر پر
-فلفل: به مقدار لازم
-آبلیمو: به مقدار لازم

چطور بپزم

1. ابتدا 2 عدد پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کنید یا آنها را با گوشت چرخ کنید. سپس آرد نخودچی، تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2. یک عدد پیاز و سیر را در روغن تفت دهید و سیب زمینی را که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید، در آن بریزید. سپس 2 پیمانه آب اضافه کنید. هنگامی که آب به جوش آمد، دمای زیر قابلمه را کم کنید و مایه گوشت را به صورت گلوله در آورید و در آن بریزید.
3. بعد زا 45 دقیقه غذا آماده است. نعناع خشک، آلب لیمو و رب را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. نعناع خشک را می توان ابتدا با روغن داغ کرد و سپس اضافه نمود.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
-شیر: یک لیتر
-پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
-بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
-خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم

چطور بپزم

1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب‌ خیس می‌کنیم و با شیر و پودرهل می‌پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود.
2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می‌اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی‌متر و به قطر حدود 7 میلی‌متر روی نایلون پهن می‌کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می‌مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه‌های خرمای بدون هسته،‌ خلال هویج و پودرپسته قرار می‌دهیم و رول را می‌پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می‌غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه‌حلقه شبیه به سوشی می‌بریم.

* برنج مورد استفاده براي سوشي بايد دانه هاي كوتاهي داشته باشه. هرچي كوتاه تر بهتر .

مواد لازم برای برنج سوشی

•    3 پیمانه برنج ژاپنی

•    3 ¼ پیمانه آب

•    1/3 پیمانه سرکه برنج

•    3 قاشق غذاخوری شکر

•    یک قاشق چایخوری نمک

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره‌شده 400 گرم
-عصاره مرغ 2 پیمانه
-برنج 4 پیمانه
-ساق مرغ 8 عدد
-چوب دارچین 2 عدد
-سیر 2 حبه
-پیاز 1 عدد
-فلفل دلمه‌ای 1 عدد
-سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
-روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
-زیره 2 قاشق چای‌خوری
-پاپریکای ملایم د2 قاشق چای‌خوری (
پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum ) تهیه می‌شود. )
-زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
-پودر چیلی ¼ قاشق چای‌خوری
-جعفری خرد شده به مقدار لازم
-زیتون سیاه بدون هسته به مقدار لازم

چطور بپزم

پیاز را خرد کنید.
سیر را خرد کنید.
گوجه‌فرنگی را خرد کنید.
نیمی از روغن را در قابلمه روی شعله متوسط حرارت دهید. مرغ را اضافه کنید. آنها را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید و گهگاهی برگردانید تا رنگ بگیرند. سپس به بشقابی منتقل‌شان کنید.
باقی روغن، پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را به تابه اضافه کنید. برای 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا نرم شوند.
زردچوبه، زیره، پاپریکا، دارچین و چیلی را اضافه کنید و برای 1 دقیقه آنها را سرخ نمایید تا عطرشان بلند شود.
سرکه، گوجه، عصاره مرغ، برنج و مرغ را بیافزایید. مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در ظرف را بگذارید تا مواد جوش بیایند.
سپس شعله را متوسط کرده تا آب مرغ و مخلوط به خورد برنج برود.
سپس در قابلمه را بسته و برنج را دم می‌اندازیم تا آماده شود.
جعفری و زیتون‌ها را زمان سرو اضافه کرده و نوش جان کنید.

*آماده کردن و پختن این غذا کمی بیش از 1 ساعت زمان می‌برد.

ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛‌
انرژی 2630 کیلوژول

چربی اشباع 7.10 گرم

مجموع چربی 28.10 گرم

مجموع کربوهیدرات 49.80 گرم

فیبر رژیمی 3.30 گرم

پروتئین 37.30 گرم

کلسترول 174.00 میلی گرم

سدیم 806 میلی‌گرم.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

موهیتو یا موخیتو Mojito نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود.

اصل موهیتو (موخیتو) کوبایی است، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است.

چی لازم دارم

-یک ﺑﻄﺮﻱ ﻳﻚ ﻭ ﻧﻴﻢ ﻟﻴﺘﺮﻱ ﺍﺳﭙﺮﺍﻳﺖ یا سون آپ یا نوشابه بیرنگ
-ﻧﻌﻨﺎﻉ ﻳﻚ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ
-ﺷﻜﺮ دو ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﻱ
-ﻟﻴﻤﻮی تازه ﻛﻮﭼﻴﻜ چهار ﭘﻨﺞ عدد
-ﻳﺦ خوردشده ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ
-آب دو عدد ﻟﻴﻤو ترش
-ژله آلوورا
-عرق نعنا

چه جوری درست میشه

ژله آلوئه ورا رو مطابق معمول تهیه کنید و به مقدار آبسرد کمی عرق نعنا اضافه کنید وجای آن از آب مصرفی کم کنید. لیموها ﺭا آب ﻣﻴﮕﻴﺮﻳﻢ. ﭘﻮﺳﺖ ﻟﻴﻤﻮ ﺭﻭ ﺭﻧﺪﻩ میکنیم ﻳﻪ عدد ﺍﺯ ﻟﻴﻤﻮ ﻫﺎ را ﻫﻢ ﺣﻠﻘﻪ میکنیم. ﺑﺮﮒ ﻧﻌﻨﺎ ﻫﺎ را ﺑﺎ ﻳﺦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺑﻠﻴﻤﻮ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ. ﺩﻭﺭ ﻟﻴﻮﺍﻥ با ﻋﺴﻞ آغشته کنید و ﺑﺮﻋﻜﺲ داخل شکر ﻣﻴﺬﺍﺭﻳﻢ ﻣﻮﺍﺩ را ﺩﺍﺧﻞ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺳــﭙﺮﺍﻳﺖ را اضافه کنید. ژله را برش زده و داخل لیوان بریزید. روی آن موهیتو بریزید و با برش لیموترش و نعنا تزیین کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-ژامبون گوشت یا مرغ یک برش عرضی به قطر دو سانتی‌متر
-زرده تخم‌مرغ یک عدد
--کورن فلکس نصف پیمانه
-روغن مایع سه قاشق سوپخوری
-آرد سفید دو قاشق سوپخوری

*مواد لازم برای سس توت‌فرنگی

-سس مایونز دو قاشق غذاخوری
-آبلیمو یک قاشق چایخوری
-توت‌فرنگی 10 عدد

چطور بپزم

ابتدا یک سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخم‌مرغ و کورن فلکس گذاشته و در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم کمی سرخ شود. پنج عدد از توت‌فرنگی‌ها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلو‌ط‌کن ریخته تا یک‌دست شود. پنج عدد دیگر را خرد کرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه کنید تا توت‌فرنگی‌ها له نشود، سس توت‌فرنگی‌ را روی استیک بریزید.
نکته:
اگر سس خیلی غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-سینه مرغ خرد شده : یک عدد
-گوجه فرنگی : 3 عدد
-هویج : 3 عدد
-پیاز : یک عدد
-سیر : 2 حبه
-سس سویا : به مقدار لازم
-فلفل و نمک : به مقدار لازم
-ساقه پیازچه : 2 عدد
-تخم مرغ : 4 عدد
-سرکه : 5 قاشق غذاخوری
-برنج دو کرده : 5 پیمانه

چطور بپزم

مرحله 1 - سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.
مرحله 2 - به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله 3 - گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن‌ها نیست.
مرحله 4 - برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.
مرحله 5 - در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می‌شود.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
-شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
-زیره نصف قاشق مرباخوری
-پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
-سیر رنده شده ۲ حبه
-فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
-زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
-آرد نخود یک قاشق مرباخوری
-روغن ۲ قاشق مرباخوری
-نمک و فلفل به میزان کافی

چطوری درست کنم

▪️ روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید.
▪️ پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
▪️ در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
▪️ آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.
▪️ این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-فلفل دلمه ای ۱ عدد
-تخم مرغ ۲ عدد

چطوری درست کنم

فلفل را از وسط نصف کرده و سفیده تخم مرغها را از زرده جدا کنید سفیده را به مدت ۱ الی۲ دقیقه با درجه ۱ همزن بزنید .

فِر را روشن و سفیده را داخل فلفل بریزید و در فر بگذارید بعد از یک ربع ساعت زرده ها را درقسمت وسط روی سفیده بریزید و صبر کنید تا سفیده و زرده هر دو پخته شود و ممکن است ۳۰ الی ۴۰ دقیقه وقت لازم باشد

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-لوبیا سبز نیم کیلو( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید )
-زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم
-سیر پوست کنده ده حبه
-آب یک فنجان
-روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
-زیره سه قاشق چای خوری
-دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
-گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده 2 عدد
-نمک به مقدار لازم
-فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
-آب لیمو سه قاشق سوپ خوری

چطور بپزم

زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-سویا سس: 2 ق س
-سرکه: 2 ق س
-شکر: یک ق چ
-آب لیمو شیرازی: یک ق س
-گوجه فرنگی (پوست کنده و پوره شده): 2 ق س
-سیر (ریز خردشده): یک ق چ
-فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده): یک عدد
-فلفل دلمه ای سبز (خرد شده): یک عدد
-پیاز کوچک (خردشده): یک عدد
-سینه مرغ (خردشده): 2 عدد
-کاهو: یک عدد
-نان تورتیا: به مقدار لازم(
يک نوع نان مکزيکي  شبيه نان لواش ايراني )
-سس رنچ: به مقدار لازم
-پاپریکا: یک دوم ق چ (
نوعی ادویه،از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه‌ای، فلفل تند )
-پودر سیر: یک دوم ق چ
-ارگانوی خشک: یک دوم ق چ (
پونه کوهی )
-فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
-فلفل قرمز (پورد شده): یک دوم ق چ

چطور بپزم

1. مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، آب لیموترش، سویا سس، سرکه، شکر، گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا مرغ کاملا بپزد و سبزیجات نرم شوند.
2. سس اضافی را از طرف خارج کرده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید تا مرغ و سبزیجات کمی خنک شوند.
3. کاهو را به ابعاد کوچک برش دهید و با مرغ و سبزیجات مخلوط کنید. سس برنج را به مواد اضافه و مخلوط کنید. سالاد را به همراه باریکه های نان تورتیا سرو کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-برنج سه پیمانه
-مرغ (ران یا سینه خردشده) سه قطعه
-فلفل دلمه ای (خرد شده و قرمز رنگ) 1عدد
-پیاز (خرد شده) 1عدد
-سیر 4حبه
-نمک به میزان لازم
-فلفل به میزان لازم
-روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
-زعفران به میزان لازم

چطور بپزم

در ظرفی مناسب ابتدا روغن را روی حرارت کم داغ کرده، مرغرا در آن هفت تا هشت دقیقه تفت می دهیم. سپس مرغ ها را از ظرف درآورده و کنار می گذاریم. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به ترتیب در قابلمه ریخته و آنقدر هم می زنیم تا پیازها بلوری شوند. شش پیمانه آب در قابلمه ریخته همراه کمی نمک و فلفل می جوشانیم وقتی که آب جوش آمد برنج ومرغ و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم. بعد به طریق کته برنج را می پزیم. تقریبا 40 دقیقه زمان لازم دارد تا دمی حاضر شود.
نکات:
1)اگر به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید غذای شما خوشمزه تر میشود.
2)بهتر است کمی زرشک را هم تفت داده و به مواد اضافه کنید.
3)این کته را میتوانید با مقداری سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

mosadegh کاربر طلایی3
|
|

چی لازم دارم

-آرد۳پیمانه
-شیر۱پیمانه
-روغن مایع۲ق غ
-شکر ۱ق غ
-نمک ۱ق چ
-بکینگ پودر ۲ق چ

مواد میانی

پیاز....گوشت چرخ کرده...ذرت...کمی رب...فلفل دلمه... قارچ...پنیر پیتزا...نمک و زرد چوبه و فلفل...همه رو تفت میدیم به جز پنیر پیتزا

چطور بپزم

برای درست کردن خمیر ابتدا مواد خسک رو مخلوط سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم و قاطی میکنیم سپس به مدت ۲ساعت استراحت داده بعد یه قسمت از خمیر رو باز میکنیم و توی قالبکه کاغذروغنی انداختیم میندازیم طوری که دوره قالب رو نیز بپوشونه سپی مواد میانی رو ریخته روش پنیر پیتزا میریزیم و بعد باقیه خمیر رو نیز نازک باز کرده و روی مواد میزاریم روش زرده تخم مرغ و کنجد زده سپس در فر۱۷۵درکه به مدت۳۵/۴۰دقیقه میزاریم بپزه.اگه میخ اهید روش طلاییتر بشه در اخرقسمت گریل رو روشن کنید البته شما عزیزان به هر شکلی که خواستید میتونید درست کنید.