خورشت نخود اسفناج

 



نخود 3/4 پیمانه


اسفناج 500 گرم


پیاز متوسط 1 عدد


گوشت خورشتی گوسفندی 300 گرم


رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری


لیمو عمانی 3_4 عدد


نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم



برای تهیه این خورشت مثل همه غذاهایی که با نخود درست میشن، از یک شب قبل باید نخود رو خیس کنیم و چندین بار آبش رو عوض کنیم. سپس اون رو می پزیم و کنار میذاریم.


برای شروع پیاز رو با مقداری روغن سرخ می کنیم. وقتی پیاز ها طلایی شدن گوشتمون رو که از قبل به صورت قیمه ای خورد کردیم، به پیاز اضافه می کنیم (برای خوشمزه تر شدن خورشت،یک قلم کوچک رو هم استفاده کنید) و چند دقیقه ای با هم تفت می دیم و بهش کمی زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم تا در حین پخت اولیه مزه دار بشه.


اضافه کردن گوشت به پیاز سرخ شده و تفت دادن گوشت همراه با پیاز بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد، مقداری آب بهش اضافه می کنیم، مقدار آب اونقدر باشه که روی گوشت رو به اندازه یک بند انگشت بالاتر بپوشونه.