راسخون

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

سلام خداجون 

از همین اول صبحی مواظبم باش 

دوست دارم  محبتت رو تو قلبم بیشتر کن 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

خدایا از تو سپاسگذارم

" اگر آنان که از من روی برتافتند ، می دانستند که چقدر مشتاق دیدارشان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند. " 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

خدایا! 
توکل من بر توست
و دیگر هرگز به چشمانم هم اعتماد نمیکنم 
اعتمادم به فدای تو و وعده های تو

siryahya کاربر طلایی1
|
|

اگر خدا به تو ناراحتی رساند ، کسی جز او نمیتواند آن را بگشاید ، و اگر نیکی تو را بخواهد کسی نتواند فضل او را برگرداند که آن را به هرکس از بندگانش بخواهد می رساند و او آمرزنده و مهربان است

siryahya کاربر طلایی1
|
|

الهی کی میرسه اون روزی که به دیدارت نائل بشم ؟ هر چند با پرونده سنگین خطاها و اشتباهات اون روز از خجالت نمیتونم سر بلند کنم ولی نمیخوام اسیر این دنیای مادی باشم 

الهی به جان خراباتیان  کزین تهمت هستیم وارهان
به میخانه وحدتم راه ده دل زنده و جان آگاه ده
که از کثرت خلق تنگ امدم  به هر سو شدم سر به سنگ امدم

الهی خودت کمک کن بتونم دل از دنیا و هر چی تو اونه جدا کنم و فقط برای رضای تو تلاش کنم تا امید داشته باشم وقتی خروارها خاک بر روی جسمم میریزند و روحم به سوی تو پرواز میکنه خجالت زده و سرافکنده نباشم 

الهی به چشمان گریان من نگاه کن ببین که به خاطر غم دوری از تو مثل جوی آبی شده 

الهی به دل پر درد من رحمی کن , این دل پر دردو کسی جز تو نمیتونه آروم کنه پس خدایا خودت بهم ارامش بده 

الهی

چه خوش باشد که دلدارم تو باشی ندیم و مونس و یارم تو باشی
دل پر درد را درمان تو سازی شفای جان بیمارم تو باشی
ز شادی در همه عالم نگنجم اگر یک لحظه غم خوارم تو باشی

همی نالم چو بلبل در سحرگاه به بوی آنکه گلزارم تو باشی

siryahya کاربر طلایی1
|
|

بسم الله الرحمن الرحیم
خدا جون ممنونتم که یه باره دیگه بهم اجازه دادی صدات کنم
همۀ این خواسته ها دعاها و آرزوها فقط یک بهونه اند برای این که یه باره دیگه تورو صدا کنم
من هم هیچ وقت نمیگم مشکل بزرگی دارم بلکه میگم خدای بزرگی دارم! 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا 
و بر خدا اعتماد كن همين بس كه خدا نگهبان [تو]ست  

اعتمادم به فدای تو و وعده های تو 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

الهی یگانه همه ای

الهی بزرگی تو به آن نیست که تو بزرگ باشی و دیگران خرد ، بزرگی تو به آنست که تو باشی و دیگران هیچ نباشند "هوالاول والاخر والظاهر والباطن"

الهی تو هستی و ما نیستیم ما را بر این حقیقت باوری کامل عطا فرما "لمن الملک الیوم لله الواحد القهار" 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

پروردگار من! گرفتار بیماری‌ام که همواره از مسیر هدایت فراری‌ام، به تو پناه می‌برم از دشمنی با نشانه‌های رستگاری‌ام؛ می‌خواهم در صراط مستقیم خودت نگاه داری‌ام! ای‌پروردگار حی و قیوم! دلم را غبار غفلت پوشانده و آفت فراموشی، در همه وجودم ریشه دوانده است؛ به تو پناه می‌برم از خواب غفلتم، همواره به بیداری بده عادتم!...

ای ملک الحق المبین! در دو راهی حق و باطل، همواره حق را وانهادم و به گرداب باطل درافتادم؛ به تو پناه می‌برم از این که میان حق و باطل، باطل را برگزینم؛ یاری‌ام  کن تا جز حق، نبینم!خدای من! مرکب نفسم را همواره به مقصد گناه راندم و از کاروان استغفار، جا ماندم؛ به تو پناه می‌برم از این همه اصرار بر گناهم؛ یاری‌ام کن از گناهانم بکاهم!خدایا! نه تنها عنان خود را به دست نفس سرکش و نافرمانم سپردم، که همواره نافرمانی‌هایم را کوچک شمردم؛ به تو پناه می‌برم از خُرد شمردن نافرمانی‌ام؛ عادتم بده به پشیمانی‌ام تا از این تاریکی برهانی‌ام!
برداشت آزاد از دعای هشتم صحیفه سجادیه، در پناه بردن به حق از ناملایمات. 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

بیاییدباهمدیگه دعاکنیم بیاییدخدامونو صداکنیم بیایید خداخدا،خداکنیم بیاییددلامونو رهاکنیم خدامون مهربونه ،اون یاور بی کسونه درددلارو میدونه،درددلارو میدونه وقتی میگی خداخدا ازاین عالم میشی جدا خداصداتو میشنوه، خداصداتو میشنوه خودش گفته که بامنه خودش گفته یارمنه خودش گفته دوستم داره قول داده تنهام نذاره خودش گفته نزدیک به دل شکسته هاس گفته که یار ویاور بیچاره هاس حالا منم شکسته دل،باحال زارم اومدم باحال زارم اومدم خداجون گرفتارم بیچارم ،چاره ندارم درد دارم ،درمون ندارم درد دارم درمون ندارم درد منو تو میدونی خودت گفتی دعابکن خودت گفتی صدام بکن سرم رو پایین میندازم دستا رو بالا میبرم بعدش میگم ،خدا خدا اول خدا ، اخر خدا بار گناهام سنگینه شونه هامو می لرزونه با این همه شرمندگیم باز در خونت اومدم باز در خونت اومدم اشک میریزم، در میزنم اشک میریزم در میزنم راهی به جایی ندارم جز تو پناهی ندارم خداجون مهربونی میدونم که میتونی منو حاجت روابکن حاجتمو ادا بکن حاجتمو ادا بکن خدا خدا ،خدا خدا اول خدا ،اخر خدا از همه دوستان التماس دعا دارم.......این چند خط درد دل وراز ونیاز خودم با خدا بود. 

siryahya کاربر طلایی1
|
|

خدای من!
پروردگار مهربان من!

امیر المومنین در جنگ صفین در حال شمشیر زدن به مالک اشتر فرمود:
فکر نکنی مثل من شمشیر میزنی،من برای کشتن این دشمنان به نسل اینها نگاه میکنم،اگر یک نفر در نسل هر کدام از اینها شیعه باشه نمکشمش و کنار میزنم.
خدایا! ببین در نسل ما کسی نیست .که محب علی باشه و شیعه او؟
خدایا در ما و نسل ما خیری نمیبینی تا ما رو ببخشی و گناهانمان را پاک کنی؟