.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
کسی که در برابر خداوند زانو می زند؛
می تواند در برابر هر کسی ایستادگی کند ...
فرازهايي از الهی نامه آيت الله حسن زاده آملي
الهی! به حقّ خودت حضورم ده و از جمال آفتاب آفرينت نورم ده .
الهی! ما همه بيچاره ايم و تنها تو چاره اي ، و ما همه هيچ كاره ايم و تنها تو كاره اي .
الهی! چون تو حاضري چه جويم و چون تو ناظري چه گويم .
الهی! چگونه گويم نشناختمت كه شناختمت ، و چگونه گويم شناختمت كه نشناختمت.
الهی! اگر ستّار العيوب نبودي، ما از رسوايي چه مي كرديم؟
کرامت کن درونی درد پرورد
درون درد و برون درد و همه درد
به راه آن امید پیچ در پیچ
مرا لطف تو می باید دگر هیچ
و باز هم ... !
| شرمم از آن است که نامت را بر زبان جاری کنم ... و یا آنکه با همان قلم ، "ن والقلم ما یسطرون" که بر آن سوگند یاد کرده ای، بخواهم بر مصحف ، زیبایی تمام یعنی اسمت را رقم بزنم چون به خاطر ازدیاد رذایل و ناپاکی های دهان وباطنم ، شرم از اوردن نامت دارم تو را هم به دیگر نام صدا می زنم ...... ای فریاد رس ........ من در تمام برهه زندگی ام در کشاکش همه سختی ها و طی همه لطف ها و مرحمت هایت شاید سر بلند بوده ام . ولی امروز ... با تمام تفاسیر و وجوه معنی " کلانعام بلهم ازل " را به تصویر کشیدم ...یا اله العاصین... من در جهل و قباحت رفتارم معترفم و دعایم "اللهم اهدنا صراط المستقیم "است راستی هنوز نویدت را در گوش دارم ، با تمام ناشنوایی گفته هایت "السابقون السابقون اولئک المقربون" من می خواهم در بازگشت دوباره به سویت از دیگر مذنبین و نادمین سبقت بگیرم چون چند صباحی دیگر "انا لله و انا الیه راجعون " ... می دانم که ای دوست نه گفتن برای تو نیست چون تو را همیشه با "بسم الله الرحمن الرحیم " می شناسم بزرگوار کلام من حرف سر به صخره خوردگان است ... "از آن روزی که ما را آفریدی به غیر معصیت چیزی ندیدی خداوندا به حق هشت و چارت گذز از ما گنه دیدی ندیدی " خدایا ما را کربلایی کن ... |
!!!
خدای عزیزم سلام
ممنونم بابت همه چیزای خوبی که بهم دادی
خدای خوبم اگه یه وقتایی گله و بی تابی میکنم منو ببخش..معذرت میخوام
میدونم خیلی خیلی خیلی خیلی مهربونی ،میدونم همه رو دوست داری،میدونم خیلی چیزایی که پیش میاد و موقعیت هایی که توش هستم حکمته برام و صلاحم میدونی ...ولی خداجون زیاد تحمل ندارم..زود خسته میشم...بهم قدرت درک بده اراده بده بعد درکش بمونم رو عقیده ام...
خدایا قدرت درک همه لحظاتی که توش هستم رو ازت میخوام...
پشیمونم ازین مسیر وارونه . ازین ک گم شده خونه . ازین ک از سر خودم زیادم
پشیمونم ولی بازم دلم قرصه . یکی حالمو می پرسه ،تو لحظه ای ک شمع رو ب بادم