چت انقلابی
.........................
ولی خودمونیم ، بعضی شیرینی ها رو خالی خالی نمیشه خورد ، آدم خفه میشه ، یکی از همین شیرینیها ، همین زبونه ، یا باید با شیر بخوری یا شربت و چایی ، در غیر این صورت باید بشینی کنار شیر آب ..
من هم عاشق شیرینی زبونم ...مظلوم واقع شده به نظرم ...
مظلوم خخخخخخخخخخخخ/ در حقش جفا شده!!!! کوتاهی کردیم در حقش!!!!!!
آقای قاسمی شما که شیرینی رو خالی نمی خورید.
فقط جمع می کنید توکوله پشتی، بعد میرین با صبر وحوصله توخونه با شیر وچای و شربت میخورید
اسم کیک وشیرینی میاد من یاد راهپیمایی هایی میفتم که کیک و بیسکوییت نخوردم و عوضش شما......
فدات شم امید جان ، این و گوش کن ...
چند سال پیش با بچه های مسجد محله با یه اتوبوس رفتیم راهپیمایی ، منم یه پرچم دستم گرفتم و پشت سر حاج اقا که شعار میداد راه میرفتم ...
از شانس ما اون سال میکروفن ما خراب بود و آبروی مسجد و محلمون رفت ، هر چی حاج اقا میگفت نصف و نیمه میومد بیرون ، طفلک میخواست بگه مرگ بر امریکا ، میگفت « مر...آم...کا...» ...
اخرش یکی از بچه های مسجد به من گفت پرچم و بده به من و برو برای حاج اقا اب بیار ، صداش گرفته ...
من تا از پشت حاج اقا رفتم کنار میکروفن درست شد ، نگو من که قدم ور میداشتم ، سیم میکروفن میرفته زیر پای من و قطع و وصل میشده ، بچه ها که فهمیدن من خراب کاری کردم ، برگشتنه من و قال گذاشتن و من هم 20 کیلومتر پیاده برگشتم تا خونه ...
اخه از شانس من هیچکس مسیرش به ما نمیخورد و چون تعطیل بود و بد مسیر تاکسی و اتوبوس گیرم نیومد ...
دیگه با بچه های مسجد هم نرفتم و تصمیم به استقلال طلبی گرفتم ...
20 کيلومتر ؟؟ چند ساعت ؟؟
20 کیلومتر با ماشین 20 دقیقه میشه ، پای پیاده حدودا یک ساعت ...
ادم وقتی راه افتاد بدنش داغه نمیفهمه چقدر راه میره ، وقتی رسیدم به منزل تازه درد پا و خستگی اومد سراغم ...
بالاخره عشق به امام و انقلاب باید از دل و جون باشه ...
فقط جمع می کنید توکوله پشتی، بعد میرین با صبر وحوصله توخونه با شیر وچای و شربت میخورید
اسم کیک وشیرینی میاد من یاد راهپیمایی هایی میفتم که کیک و بیسکوییت نخوردم و عوضش شما......
ترکیدم بخدا
از ته دل دعا میکنم آبجی امسال اگه تشریف بردید راهپیمایی بهترین و خوشمزه ترین کیک ها و بیسکویت ها نصیبتون بشه ...
یه راهنمایی : هر جا دیدید زیاد شلوغه و مردم هجوم بردن ، همونجاست ...
البته من شوخی میکنم ، کیک و بیسکویت برای من حکم خاطره داره و برام عزیزه ، که متأسفانه این چند ساله دیگه خبری ازش نیست ...
با این حال برای خودم و شما و بقیه دوستان ، آرزومند بهترین و بی دردسر ترین کیک و بیسکویت ها هستم ...
ممنون بابت دعای خیرتون.
اصن سعی میکنم خودم کیک درست کنم که تو شلوغی گم نشم.
از حضور همتون بی نهایت ممنونم.
موجبات خنده های کم سابقه رو فراهم کردید،
تشکر تشکر (همه با هم 4 مرتبه)
ممنون بابت دعای خیرتون.
خخخخخخخخخ عالی بود
ولی آبجی با احترام به دست پخت شما ، اما کیک و بیسکویت راهپیمایی یه لذت دیگه ای داره ، مثل قیمه امام حسینی میمونه ، دعا خونده و شعار گفته است ... تبرکه ...
من که ازش نمیگذرم ...خودمو با خوردن این کیک و بیسکوییت ها « بیمه انقلاب » میکنم ...
قربونت امید جان ، وان ، تو ، تری ، فور ، تشکر تشکر ... این و تو عروسی ها و پاتختی ها میخونن ..
ممنون بابت دعای خیرتون.
خخخخخخخخخ عالی بود
ولی آبجی با احترام به دست پخت شما ، اما کیک و بیسکویت راهپیمایی یه لذت دیگه ای داره ، مثل قیمه امام حسینی میمونه ، دعا خونده و شعار گفته است ... تبرکه ...
من که ازش نمیگذرم ...خودمو با خوردن این کیک و بیسکوییت ها « بیمه انقلاب » میکنم ...
نوش جونتون.
ولی من برم دنبال کیک و بیسکوییت یا خودمگم میشم یا بچه هام.
من بی مزد و بی کیک وبیسکوییت وساندیس باز هم مشت به دهان آمریکا و دیگر ابرقدرت ها میزنم.
مرگ به شیطان بزرگ آمریکا
باشد که پول دندونپزشکی ورشکستشون کنه!!!!
قربونت امید جان ، وان ، تو ، تری ، فور ، تشکر تشکر ... این و تو عروسی ها و پاتختی ها میخونن ..
به به..بیا تحویل بگیر... پاتختی هم رفته!!!
به به..بیا تحویل بگیر... پاتختی هم رفته!!!
پاتختی نرفتم ، اما تو حنا بندون و عروسی خودم ، خواهر خانمام خیلی از این شعر ها میخوندن ، منم تکرار میکردم
A B C Thank you merci
One two three four Tashakor Tashakor
تلویزیون داره سرود بهمن خونین جاویدان میخونه.
البته تلویزیون ما فقط شبکه پویا نشون میده.
تلویزیون داره سرود بهمن خونین جاویدان میخونه.
البته تلویزیون ما فقط شبکه پویا نشون میده.
نصفه نیمه خوند. زود تموم شد.
آجی مرضیه و آجی هستی سلام.
شما خاطره ای از راهپیمایی ها ندارین.
من فعلا در غم نخوردن کیک . بیسکوییتم. چیزی به ذهنم نمیرسه.
شما تعریف کنید.....