چت انقلابی
سلام این تاپیک تاپیک چت هست من از دوستان یک سوال دارم واقعا ما در مسی انقلابیم ؟؟؟؟ آیا ما اهداف انقلاب رو دنبال می کنیم تا سایر کشور ها به ما گیر ندن؟/؟؟؟؟
سلام وتشکر بابت مشارکت.
به نظر من شاید انقلاب به همه ی اهداف خود به طور کامل نرسیده.اهداف هم جنبه های مختلف داره. هر کدوم از مسیرهایی که انقلاب در پیش گرفت موانعی از سوی ابرقدرتها براش گذاشته شد.
انقلابی که هنوز دوسال از آغازش نگذشته بود با جنگنابرابری روبرو شد که هشت سال طول کشید.
خسارات ناشی از جنگ، بحران های اقتصادی، هجمه ی فرهنگی و ..... مشکلاتی بودند که انقلاب ما باهاش روبرو بوده وبعد از این هم با مشکلات دیگری روبرو خواهد شد.
با این وجود، نسبت به خیلی از کشورهایی که چنین بحران هایی نداشتند از خیلی جهات پیشرفت داشته.
از لخاظ اقتصادی، علمی، صنعتی پیشرفت داشته.
درسته که در بعضی مسایل کمبودهایی احساس میشه چه اقتصادی، چه صنعتی، چه فرهنگی و .... ولی پیشرفت ها وبهبود شرایط روهم نمیشه نادیده گرفت.
خوشبختانهمردم هم همیشه با اینکه کم وکاستی هایی در زندگیهاشون بوده وهست همراه انقلاب هستند.
به امید اینکه روزی در همه امور به پیشرفت و تعالی برسیم
سلاااااام.
دوستان یادتونه زمان مدرسه (خصوصاً ابتدایی و راهنمایی) توی این ایام در مراسم آذین بندی دهه فجر با همکلاسیامون شرکت میکردیم؟؟ فضای خیلی خوبی بود. صمیمیت و خوشالی موج میزد. شاید کل روز رو هم درگیر بودیم ولی خستگی اصن نداشت. همگی با اختیار و از سر ذوق و شوق میومدیم.
ما هم برای تزیینات دهه فجر با بچه های کلاس هماهنگ میکردیم، پول میاوردیم.
دو سه نفر می رفتن تزیینات میخریدن برای کلاس. فانوس و پرچم . بعد چند نفر اضافه میموندیم مدرسه وکلاس رو آذین بندی میکردیم.
این ایام که میشد مدام از معلم ها اجازه میگرفتیم و می رفتیم تمرین سرود و نمایش.
وقت اجرا هم استرس میگرفتیم.
الان دخترم میاد و از نمایش وسرودهاشون تعریف میکنه.
آره، تمرین سرودش خیلی خوب بود. توی اکثر گروه سرودا بودم. ولی نمایش نه (استعداد نمایش ندارم خداییش!!!!!!) دکلمه هم اون وقتا هم مُد بود، حالا هم نمیدونم هست یا نه. یه سری مسابقات هم برگزار میکردن بچه ها و شرکت میکردیم. تماشای نمایش دوستان هم خیلی خوب بود!
بعضی از زنگها کلاسای درس لغو میشد و ما رو صدا میزدن برای تماشای نمایشها و اجرای سرود و مسابقات توی حیاط مدرسه.
این روحیه ای که بچه ها توی دهه فجر موقع ابتدایی یا راهنمایی داشتن، به دبیرستان که میرسیدن، بیشترش از بین میرفت. فک کنم یه دلیلش این بود که مراسم دهه فجر -هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت- توی دبیرستان مثل دو دوره قبل برگزار نمیشد و بچه ها هم جدی نمیگرفتن. افزایش انحرافات هم که توی دبیرستان اوج میگرفت شاید یکی از دلایلش همین باشه!!!!!!!!!! توی ابتدایی و راهنمایی، بچه های کلاس و مدرسه انقلابی تر بودن!
باسلام وتبریک سالروزپیروزی انقلاب اسلامی
خاطره ای ازانقلاب دارم
من اون موقع 12سالم بودتویکی ازخیابونای مشهدقدیم ناحیه سنابادبودم یادمه تانگهای دولت آری ازمهراومده بودن توکوچه ها.وقتی کنارشون ردمیشدم احساس بدی داشتم اون موقع حکومت نظامی بودخیلی ازشون می ترسیدم یکسری هم اداواطواردرآوردم ازاونجاییکه بچه مظلومی بودم نظامیهادنبالم کردن امانتونستن بگیرن منوکه پناه بردم به خونه یک پیرزنی.
.........
خخخخخخخخخخخخ جالب بود.
.......................
حتی یادمه یه باردوماشین باهم تصادف کردن راننده هاازماشین پیاده شدن وباهمدیگه روبوسی کردند اینهمه ازسرسایه انقلاب بود.چه روزهای خوبی بود......
مطمئنین مشهد بوده؟؟؟!!!!! من این واقعه رو از تمامی شهرها شنیدم تا الآن!!!!!
وقایع انقلاب رو تحریف نکنید دیگه
در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ هجری خورشیدی (۱۱ فوریه ۱۹۷۹) با مشارکت طبقات مختلف مردم، بازاریان، احزاب سیاسی مخالف حکومت پهلوی، روشنفکران، دانشجویان و روحانیون شیعه در ایران انجام پذیرفت و نظام پادشاهی این کشور را سرنگون و زمینهٔ روی کار آمدن نظام جمهوری اسلامی به رهبری روحانی شیعه، روحالله خمینی را فراهم کرد. تفکرات و شخصیتهای اسلامی در این انقلاب ضدسلطنتی حضور برجستهای داشتند و خمینی آن را خواند.این انقلاب با نام نیز شناخته میشود. یکی از پیامدهای این انقلاب، به وجود آمدن یک طبقه حاکم بود که از نظر اقتصادی، تحصیلی و حتی خانوادگی با هم پیوندهای نزدیکی داشتند
چيزي است كه در مقابل حق است و ثبات و واقعيتي ندارد و به ناچار محو و نابود مي شود ، و آن يا وجود باطل است يا عمل باطل يا سخن باطل و يا رأي و نظر باطل ؛ و اگر در قرآن به شرك و شيطان يا ساحر يا تجاوز و ستم يا معاملات ربوي و يا وسايلفساد و گناه و مانند آن « باطل » اطلاِق شده ، از باب وسعت معناي باطل است ، چنان كه همة اين موارد از افراد و مصاديق آن به حساب مي آيند . « بَطَلَ » فعل است به معناي تباه شد ، و « اَبطَل » يعني باطل و بي اثر كرد ، و « مُبطِل « كسي است كه درصدد ابطال چيزي باشد.
ميدانم، آري ميدانم؛ آن روز، پنجرهها براي آشتي با صبح، نفس تازه کشيدند.
آن روز، خوبيها به صليب کشيده شده بود و خون از پنجه استعمار چکّه ميکرد و قفس، تنها جايگاه پرندگان بود؛ چون نغمه آزادی سرداده بودند.
ميدانم، همان دقايقي که گوشها به ضبط صوت چسبيده بودند، تا نواي باران را که چکهچکه ميکرد و پليديها را ميشست، بشنوند.
سلامبه همگی.
دهه فجر بر شما مبارک
سرودهایی که در مدرسه میخوندین یادتونه؟
اگر حضور ذهن دارید بعضی از ابیاتش رو بنویسید!
چه شوري داشت، چه بلوايي شده بود و چه غوغايي ميکرد؛ تکاپوي خفته که بيدار شده بود و دستاني که زانوي غم بغل گرفته بودند؛ حالا مشت شده بود.
تندتند ورق بود که بر سينه ديوار ميچسبيد: «آزادي...». و بطري بود که بمب ميشد و حالا «شاهِ معکوسِ» روي ديوارها، تمام حشمت 2500 ساله را زمين ميريخت.
آن روز کودک بود که رهِ مردان خدا ميپيمود و يک شبه مرد ميشد؛ مردي که در کوچه پس کوچههاي شهر، نوک سلاحها در انتظار سينه پر تپشش کمين کرده بود.
پيرزن کنج حلبيآباد، ديگر از شاه سخن نميگفت،
سراغ از «آقا» ميگرفت
سلام برتو ای مطلع فجر!
ای سپیده سحر، ای انفجار نور، خوشآمدی.
خوش آمدی که با آمدنت غلهای سنگین ازگردنمان فروریخت،زنجیرها از دست و پایمان گسیخت، کمرهای خمیدهمان راستشد،برلبهای پژمردهمان شکوفههای تبسم نشست، درقلبهای سوختهمان گلبوته های عشق و امید روئید و برگونه های زردمان گلخنده های سرخنمودار شد.
من یه سرود رو خیلی دوست داشتم. و یادمه یکی دو سال (با اختلاف) این جزوسرودهای دهه فجرمون بود.
در میهن ما ایران
تاریکی و ظلمت بود
از ظلم ستمشاهی
خاموشی ووحشت بود
ما منتظران خسته
از ظلم و ستمبودیم
از جور ستمشاهی
در غصه و غم بودیم
چون نور به قلب شب
آن نور خدا آمد
چون مهر فروزنده
آمد که به شب تابد
از تابش نور او
دیو از وطن ما رفت
آمد گل وآمد نور
تاریکی شبها رفت
پس از کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، محمدرضا شاه به تثبیت قدرت خود پرداخت و طرحهای جنجالبرانگیز موسوم به انقلاب سفید که محور اصلی آن را اصلاحات ارضی تشکیل میداد، به اجرا گذاشت. اجرای این طرحها و افزایش چند برابری درآمدهای نفتی، موجب توسعه اقتصادی و دگرگونی ساختار اجتماعی ایران و در عین حال افزایش اختلاف طبقاتی و تنشهای اجتماعی در دهههای ۱۳۴۰ و ۱۳۵۰ گشت. شاه با معطوف کردن اقدامات امنیتی و اطلاعاتی خویش بر سرکوب طبقه متوسط جدید و احزاب سکولار، خود را در مقابل روحانیون و تفکرات مبارز جدید اسلامی آسیپپذیر ساخت. اصلاحات او و نیز جانبداری وی از دولتهای آمریکا و اسرائیل، با مخالفت روحانیون به ویژه خمینی روبرو شد. در این دوران شماری از روشنفکران ایران (از همه مهمتر علی شریعتی) بر احیای تفکر سیاسی شیعه تأثیری عمیق نهاده و تفسیری انقلابی از شیعه را به عنوان یک ایدئولوژی رهاییساز، در اذهان مردم به ویژه محصلان و دانشجویان به جای گذاشتند. خمینی نیز در سالهای تبعید خود، هر چند خواهان ایجاد یک حکومت اسلامی به رهبری فقها به جای سلطنت موروثی بود، بیشتر به طرح نقطه ضعفهای رژیم و مسائلی میپرداخت که موجب نارضایتی توده مردم مسلمان ایران میشد. در این دوران همچنین شماری سازمانهای چریکی مارکسیست و اسلامگرا شکل گرفتند که به مبارزه مسلحانه با رژیم اعتقاد داشتند.
روزهای فراموش ناشدنی
این روزها ، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست ، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است ؛ انقلابی که رساترین فریاد تاریخ ، یعنی امام امت ، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن ، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود ، که در آن عده ای قلیل ، با اعتقادی وسیع و راسخ ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند.
با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار و شهادت بود که فرزانگان خاک، از این سرزمین پاک ، به سوی افلاک ، پر گشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند . یاد تمامی شهیدان انقلاب اسلامی همیشه سبز باد.