راسخون

چت انقلابی

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

فرا رسیدن ایام الله دهه فجر را به شما تبریک و‌تهنیت عرض میکنم.

بر آن شدیم تا در این دهه درباره مسائل مربوط به پیروزی انقلاب، با هم به گفتگو بنشینیم.

از همه کاربران محترم راسخون دعوت می کنم در این ایام به  همین تاپیک سر بزنید و‌ در مباحثی که در این تاپیک مطرح میگردد شرکت کنید. در پایان دهه فجر همراه با بقیه طرح ها، از کاربران شرکت کننده در این تاپیک، بنا به صلاحدید مسئولین تقدیر به عمل می آید.

سپاس از همراهی همه بزرگواران

تذکر!

نام کاربرانی که فقط به کپی پیست مطالب از سایت های دیگر بپردازند، از لیست کاربران فعال در این تاپیک‌ حذف میگردد

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

بازگشت با غرور امام خمینی ( ره ) به ایران
و  آغاز ویژه دهه فجر را به همه راسخونی های عزیز تبریک می گویم .

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام وقت همگی بخیر

سالروز ورود امام عزیزمان به ایران و آغاز دهه مبارک فجر بر شما مبارک

پ.ن. موضوعات هر روز  در این پست اطلاع رسانی می گردد.

موضوع روز دوم: ۱۳ بهمن

سرودهای خاطره انگیز زمان مدرسه

موضوع بحث روز سوم: ۱۴ بهمن

خاطرات  کاربران از انقلاب، تظاهرات، راهپیمایی

salma57 کاربر طلایی1
|
|

از کاربران عزیز مخصوصا دانش آموزان  راسخونی دعوت می کنم در مورد مراسماتی که در مدرسه خود در این ایام اجرا می کنند توضیح بدهند.

آیا شما هم در این ایام فعالیتی دارید؟

خاطراتی که امسال و سالهای گذشته براتون اتفاق افتاده رو تعریف کنید.

امیدوارم ایام مبارک دهه فجر به همه شما خوش بگذره

mty1378 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7386
|

برخیز که فجر انقلاب است امروز
بیگانه صفت، خانه خراب است امروز
هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد
از لطف خدا نقش بر آب است امروز
دهه فجر مبارک

sadali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1442
|

دوازدهم بهمن ماه سالروز تاریخ ساز ورود امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به میهن است که آغازین روز دهه فجر است بنا بر رسم سالهای گذشته با نواختن زنگ انقلاب جشن مي گیرند.

marzeyeh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 280
|

این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند. با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار و شهادت بود که فرزانگان خاک، از این سرزمین پاک، به سوی افلاک، پر گشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند.یاد تمامی شهیدان انقلاب اسلامی همیشه سبز باد.

mahdiarcd کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 208
|

دهه فجر، فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمان هاست؛ و این که چه بودیم و چه می کردیم و چه می خواستیم، و اکنون کجاییم و چه می کنیم. کمترین ثمره این انقلاب، گشودن فصلی نو در تاریخ معاصر است و این کم چیزی نیست. آیا احساس سربلندی نمی کنید که آیین و مکتب شما، یعنی اسلام حیات بخش، امروز در دل میلیون ها انسان ناامید و سرخورده بارقه امید آفریده و آنان به نجات خویش در پناه اسلام، امیدوار و دلخوش اند، و در این راه، عاشقانه تلاش می کنند؟

abofazl کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 222
|

وقتی که امام آمد، ستم رفت، شاه رفت و پلیدی و تباهی و سیاهی رخت بربست. وقتی که امام آمد، لاله ها سر از خاک برآوردند و فرشی برای گام های پرصلابت او شدند. وقتی که امام آمد، باغچه ها گل داد، دل ها شادمان شد و امت جشن برپا کردند. وقتی که امام آمد، عشق و ایمان را به ما هدیه کرد و ایثار را به ما آموخت.

وقتی که امام آمد، آزادی به خانه ها برگشت، ما استقلال خویش را باز یافتیم و جمهوری اسلامی با دست مبارک او بنیاد نهاده شد.

وقتی که امام آمد، تمامی امیدها و خوبی ها را با خود به ارمغان آورد. پس مبادا «راه امام» را گم، و «کلام امام» را فراموش کنیم. همه مان بدانیم که اگر امروز، فجری داریم، از فروغ آن خورشید فجر آفرین است.

fatemehcd کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 227
|

پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدون شک معجزه ای الهی بود که به دست معجزه گر مردی از سلاله پاک رسول خدا صلی الله علیه و آله ، به انجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره ساخت. تأثیر سریع انقلاب اسلامی در منطقه و بر آشفتن شعله خشم مردم مسلمان و غیرمسلمان در بسیاری از کشورهای تحت سلطه استعمار، گواه روشنی بر این مدعاست؛ زیرا در کمتر مقطعی از تاریخ، شاهد پیروزی و تأثیرگذاری قاطع جنبشی صرفا مردمی بوده ایم.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
12 بهمن 57 بزرگ ترین استقبال تاریخ ایران

در لحظات پرالتهاب آن روز زمستانی، مردم ایران در انتظار ورود مردی بودند که 15 سال از هجرت او می گذشت؛ هجرتی اجباری که به دلیل حق گویی و روشنگری، به آن رهبر محبوب خلق تحمیل شد. بختیار، چند بار تلاش کرد تا مانع بازگشت امام(ره) به میهن شود، اما هیچ چیز نمی توانست مانع عزم رهبر و خواست ملت شود.

magam4u کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 976
|

من عاشق سرودهای انقلابی هستم که از رادیو و تلویزیون پخش میشه ...

واقعا خاطره انگیز و دلنشین هستند ...

با هر کدوم خاطره ای دارم ...

یکیش اینکه ، وقتی بچه بودم تو کروه سرود مدرسه بودم و قرار شد یه سال دهه فجر ما سرود بخونیم ، از قضا من سرما خورده بودم و صدام خراب شده بود حسابی ...

ولی برای اینکه از مدیر و ناظم مدرسه کتک نخورم و فکر نکنن من بهونه میارم رفتم و پشت سر همه تو گروه  ایستادم ...

وقتی گروه شروع کرد به خوندن من هن خوندم ، یه دفعه کل حیاط مدرسه از خنده رو ده بر شد ...من با صدایی تو دماغی میخوندم و خلاصه ابروریزی شد حسابی ...

کتک که خوردم هیج ، انظباط هم 10 شدم ، مادرم هم اومد مدرسه ... خلاصه ... دیگه تو گروه سرود شرکت نکردم تا امروز

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام وتبریک سالروزپیروزی انقلاب اسلامی

خاطره ای ازانقلاب دارم

من اون موقع 12سالم بودتویکی ازخیابونای مشهدقدیم ناحیه سنابادبودم یادمه تانگهای دولت آری ازمهراومده بودن توکوچه ها.وقتی کنارشون ردمیشدم احساس بدی داشتم اون موقع حکومت نظامی بودخیلی ازشون می ترسیدم یکسری هم اداواطواردرآوردم ازاونجاییکه بچه مظلومی بودم نظامیهادنبالم کردن امانتونستن بگیرن منوکه پناه بردم به خونه یک پیرزنی.

فجراست وشرشره های رنگی

فجراست وپرچمهای شادی

یادمه همیشه تومدرسمون عضوگروه سرودبودم 

22بهمن     روزازخودگذشتن       روزآزادی ما     روزنجات میهن

یادش بخیر

گروه تئاترداشتیم،روزنامه دیواری وووو فعالیتهای اینچنینی.

خاطره دیگه ای هم که یادم اومدگروههای مختلف انقلابی ازقسمتهای مختلف شهربه میادین می آمدندوباارتش ونیروهای شاهی مبارزه می کردندوتظاهرات بود.

موقع پیروزی انقلاب هم یادمه که یک مجسمه شاه ملعون رویک نفربه ماشینی بسته بودوباطناب می کشیدندویک نفرروش نشسته بودوباچاقوبه گلوی شاه نمایش می داد.همه جاشیرینی وشکلات پخش کرده بودندروز22بهمن توجاده بودیم توماشین بابام که ماشینهای طرف مقابل که می یومدن دستمال کاغذی به برف پاک کنهازده بودندوبرف پا ک کنهاروروشن کرده بودندوعلامتهای شادی وشوروانقلاب همه جاموج می زد.

حتی یادمه یه باردوماشین باهم تصادف کردن راننده هاازماشین پیاده شدن وباهمدیگه روبوسی کردند اینهمه ازسرسایه انقلاب بود.چه روزهای خوبی بود......

moonj59 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 466
|

دهه فجر

با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان تنها امید رژیم پهلوی، به عنوان نخست وزیر معرفی و باقی مانده بود.

این ایام که مصادف با اربعین امام حسین« علیه السلام» و گسترش راهپیمایی ها و اعتراضات مردمی بود، امام« قدس سره» طی پیامی، نکات تازه ای را برای هوشیاری مردم یادآور می شوند. همزمان با سایر شهرها، در تهران نیز راهپیمایی ها ادامه می یابد و فریاد الله اکبر جمعیت میلیونی لرزه بر اندام آخرین بقایای طاغوت می اندازد.

انسان های بپا خاسته و از جان گذشته با عزمی پولادین می روند تا سرنوشت مملکت خود را به دست بگیرند و همگی خواستار انحلال حکومت پهلوی و تشکیل حکومت اسلامی هستند و با شعار « استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی» خط مشی آینده را ترسیم می نمایند.

zahra_53 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 28735
|

آغاز دهه مبارک فجر بر فجر آفرینان و بر همه راسخونی های محترم مبارک باد .

12 بهمن ۵۷؛ نويدبخش طلوع فجري بود که يادآور بي‌نظيرترين استقبال تاريخ است؛ استقبالي که به برکت قيام الهي در ۲۲ بهمن، ارمغان‌آور “استقلال، آزادي،جمهوري اسلامي” شد.
در ۱۲ بهمن ۵۷ روشنايي در دل تاريکي درخشش گرفت؛ عصر جاهليت “متمدن و کهنه” به پايان رسيد و نور پاک اسلام با ورود امام (ره) در جان‌هاي به خواب رفته دميده شد و کاخ هاي ظلم و ستم فرو ريخت.