راسخون

۩۞۩!!!نیایش های شهدا!!!۩۞۩

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

شهید رجب‏جان احمدى گل:

خدايا! چون تو از همه داناتر و آگاه‏ترى، اگر مى‏دانى شهادتم به نفع اسلام و اين انقلاب است، هر چه زودتر مرا شهيد گردان. 
ولى خدايا! اگر مى‏دانى كه من لياقت كشته شدن در راه تو را ندارم و كشته شدنم به ضرر اسلام و انقلاب است، با من آن كن كه خود صلاح مى‏دانى. 
ولى خدايا! تنها خواهشى كه از تو دارم اين است، كه مردن من شهادت در راه تو باشد.

siryahya کاربر طلایی1
|
|

اي خدا، اگر مرا به جرمم مؤاخذه كني، تو را به عفوت مؤاخذه مي‌كنم و اگر مرا به گناهانم بازخواست كني، تو را به مغفرتت بازخواست مي‌كنم و اگر مرا به آتش دوزخ بري، اهل آتش را آگاه خواهم كرد كه من تو را دوستمي‌داشتم...
اي خدا، چگونه از درگاه لطفت محروم برگردم در صورتي كه به جود و احسان تو حس‌ظن بسيار داشتم كه به حالم ترحم كرده از اهل نجاتم مي‌گرداني؟
خدايا، من چند سال است آرزوي شهادت و چنين مقامي را از درگاهت طلب مي‌كردم و از اين كه اين آرزوي مرا در اين برهه از زمان و در امروز به اين حقير عطا كردي، در لحظه‌هاي آخر عمر سجدة شكر مي‌كنم و اميدوارم كه همين‌طور هم با سجده در روز رستاخيز سر از خاك درآورم.

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

ای کریم، ای رحیم، ای معبود، ای خالق من، امید من به رحمت توست. از تو می‌خواهم رحمتت را بر من ارزانی بداری. خدایا، تو را شکر می‌کنم که مرا از ضلالت درآوردی و راه حق از باطل و نور از ظلمت را بر من نمایان گردانیدی تا بتوانم راه رسولت را سرمشق خود قرار بدهم. خدایا، تو را شکر می‌کنم که زندگی بی‌ارزش مرا در زمان امام عزیز قرار دادی تا بتوانم با استفاده از رهنمودهای انسان‌سازش حداقل خودم را مقداری به تو نزدیک کنم./ایرج رضایی

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|

siryahya کاربر طلایی1
|
|