۩۞۩!!!نیایش های شهدا!!!۩۞۩
با سلام و عرض ادب
در این تایپیک نیایش های شهدا گذاشته خواهد شد.
با ما همراه باشید
خدایا شاهد باش به عشق تو به مسیر تو حرکت کردیم و اینک فقط پیوستن به تو را انتظار داریم.
خدایا من خواهان شهادتم نه به این معنی که از زندگی کردن در این دنیا خسته شده ام و خواسته باشم خود را ازدست این سختیها و ناملایمات دنیوی خلاص کنم بلکه می خواهم شهید شوم تا اگر زنده ام موجودی نباشم که سبب جلوگیری از رشد دیگران شوم تا شاید خونم بتواند این موضوع را جبران کند و نهال کوچکی از جنگل انبوه انقلاب را آبیاری کند...
بارالها خودت این سختیها را از دوش من بردار
شهيد ابوالقاسم تقديري
خدايا ! تو خود گفتي هر كه عاشق من باشد ، عاشقش خواهم بود و هر كه را عاشق باشم شهيدش خواهم كرد و خون بهاي شهادتش را نيز خود خواهم پرداخت .
خدايا ! من عاشق تو ام !
شهید مهدی رجب بیگی
شهيد مجتبي رسول زاده
«خدايا اگر ميداني که عاشقت شدهام، مرا به سوي خود فراخوان والا مرا رشد بده و توفيق تکامل اليالله نصيبم کن تا لايق شهادت گردم.»
بارالها به جبهه آمدم تا تكليف خود را ادا كنم و از من راضي باشي، اما افسوس كه نتوانستم مأموريت خود را به نحو احسن انجام دهم كه به تو نزديكتر شوم و از من راضي باشي. همسر عزيزم از بچه ها به خوبي نگهداري كن و آنها را در راه فراگيري علم و دانش ياري نما و مرتب آنها را به مساجد ببر تا فرد مفيدي براي جامعه ي ما باشند.
شهيد حسين يحيايي
شهيد غلامرضا شاه ميرزايي
«خدايا، به محمد (ص) بگو که پيروانش حماسه آفريدند، به علي (ع) بگو که شيعيانش قيامت به پا کردند و به حسين (ع) بگو که خونش در دلها ميجوشد. بگو از آن خونها سروها ميرويد و ظالمان سروها را ميبرند اما باز هم سروها ميرويند.»
خداوندا مشتاق دیدار توام ولی چه کنم که حجاب ها مرا پوشانده است و چشم و قلب از من گرفته است خدایا تمام دوستانم عاشقانه به سوی تو پر کشیدند و من بی ثمر مانده ام ، خدایا برای خودت جانم را بستان
طلبه شهید رضا کچوئی
ای خدایی که نامت تسکین دهنده قلب های بیماران است. ای خدائی که ذکر اسمت زنگار درد و محنت و رنج و بلاها را از پیکرهای غم آلود می زداید. ای خداوند منان، ای خداوند ستّار و ای خداوند غفّار، تو خود می دانی که زبان ها و قلم ها از ستایش و توصیفت عاجزند، پس چگونه من عاصی به خود اجازه می دهم که با تو درد دل کنم. خداوندا! اگر یقین نداشتم که تو غفّارالذّنوبی، هرگز لب به سخن گفتن با تو نمی گشودم؛ ولی تو در عین حال که غفّاری و ستّار هم هستی، با وجودی که تمام اعمال سرّ و نهان را می دانی، اما ذرّه ای پرده از کارم بر نمی داری و پیوسته الطاف خود را در تمام امور شامل حالم می نمائی. از تو می خواهم در همه حال رحمتت را شامل حالم گردانی
سردار شهید علی حاجبی
شهيد جواد حيدري فرد
اي خداي بزرگ آن قدر به ما عظمت روح و تقوا عطا كن كه همه وجود خود را با عشق و رغبت قرباني حق كنيم.
خدايا آن چنان تار و پود وجود مارا به عشق وجود خود عجين كن كه در وجودت محو شويم.
خدايا ما را از وجود گرداب خود خواهي و از گردباد هوا و هوس نجات ده و به ما قدرت ايثار عطا كن.
خدايا در اين لحظات سخت امتحان نور ايمان را بر قلب ما بتابان و ما را از لغزش نگاه دار.
خدايا ما را قدرت ده كه طاغوت خود پرستي را به زير پا افكنيم و حق حقيقت را فداي منفعت هاي شخصي نكنيم.
شهيد دكتر مصطفي چمران