برندگان قرعه کشی دی ماه
کاملاً صحیح و مُتقَن!
تازه میگم که بین سطوحِ سهگانهی کاربران طلایی(!!!) هم یه تفاوتی قائل بشید دیگه من راضی راضیم بُخُدا!!!!
آقا اصن من منصرف شدم!! با این تفاسیر مخالف باشم میبینم به نفعمه!!!!!!!!!!!!
خلاصه حالتی رو میخوام برا خودم تعیین کنم که نهایتاً به نفعم تمام بشه. (یعنی واضح گفتم مقصودمو/ البته واضحترش اینه که بگم: حالتی که به بَرَندِگی من نیز بیَنجامَد!!!!
اميد جهان يه آهنگ بخووون دلم وا شه
بهت قول میدم سخت نیست، لااقل برای تو راحت باش
دورم از تو و دنیایه تو راحت باش هیچ کس نمیاد جایه تو
دلشوره دارم من واسه فردای تو
دیشب خوندم، زیر پل ارتباط با انجمن!!!!!!!! مناسبتی هم بود اتفاقاً!!!!!!!
تنها يا با مصطفي تفتيش ؟ بندري يا ليته ؟
سایر گزینه ها!!!!!!!!! (لیتت اصن داغونم کرد!!!!!!!!!!!!!!!)
من مخالفم
چرا ؟ چون اکثرا کاربرا برنزي و نقره اي و طلائي هستن . يه کاربر يا مديري که فعاليتش خيلي زياده با کاربر برنزي ميشه برابر .
من ميگم بيشترين خريد بدون قرعه کشي پابرجا باشه . بين کاربر طلائي 1 و 2 و 3 و نقره اي و برنزي و آتشي و فلفي يه فرقي بايد باشه . من حسنه هامو از توي جوي آب که پيدا نکردم هر ماه هدر بدم
آقای خدایی فکر میکنید ما حسنه هامونو از تو جوی آب پیدا کردیم؟؟؟!!!
هرماه در رقابت با ابرقدرت های راسخون که پست های نجومی زدند و حسنه های نجومی دارند ، اندک ذخیره حسنه هامونو از دست میدیم.
کارمون هم شده تبریک به همه برندگان!!!!!
آبجي مگه شما تشريف نبردين افق ؟؟ حرف شما کاملا درست و متين مي باشد
وقتي برنده نشيم از انگيزه هاي ما کاسته و به کاربران جديد اضافه خواهد شد
فعلا دارم وسایل سفر فراهم میکنم....
به سلامتي عازم سفر هستين . بچه ها که مدرسه ميرن
بهت قول میدم سخت نیست، لااقل برای تو راحت باش
دورم از تو و دنیایه تو راحت باش هیچ کس نمیاد جایه تو
دلشوره دارم من واسه فردای تو
دست دست دست
از اتاق فرمان بهم اشاره کردن هيييييسسسس
من مخالفم
چرا ؟ چون اکثرا کاربرا برنزي و نقره اي و طلائي هستن . يه کاربر يا مديري که فعاليتش خيلي زياده با کاربر برنزي ميشه برابر .
من ميگم بيشترين خريد بدون قرعه کشي پابرجا باشه . بين کاربر طلائي 1 و 2 و 3 و نقره اي و برنزي و آتشي و فلفي يه فرقي بايد باشه . من حسنه هامو از توي جوي آب که پيدا نکردم هر ماه هدر بدم
آقای خدایی فکر میکنید ما حسنه هامونو از تو جوی آب پیدا کردیم؟؟؟!!!
هرماه در رقابت با ابرقدرت های راسخون که پست های نجومی زدند و حسنه های نجومی دارند ، اندک ذخیره حسنه هامونو از دست میدیم.
کارمون هم شده تبریک به همه برندگان!!!!!
آبجي مگه شما تشريف نبردين افق ؟؟ حرف شما کاملا درست و متين مي باشد
وقتي برنده نشيم از انگيزه هاي ما کاسته و به کاربران جديد اضافه خواهد شد
ای بابا... یه عدم بَرَندِگی سر به کوه و بیابون گذاشتن نداره که... باشه هر جور راحتین... ولی کاش کودتا میکردم،شما هم به زحمت نمی افتادین!
تُف توی این روزگار....
خطاب به دستگاه قرعه کشی: نشکن دلِشو، بخدا آهِش میگیره دامنتو...!!!! نگو بي خبري، نگو نميدوني دلش پُره از يك نفرينِ سينه سوز!!!!
ای بابا... یه عدم بَرَندِگی سر به کوه و بیابون گذاشتن نداره که... باشه هر جور راحتین... ولی کاش کودتا میکردم،شما هم به زحمت نمی افتادین!
تُف توی این روزگار....
خطاب به دستگاه قرعه کشی: نشکن دلِشو، بخدا آهِش میگیره دامنتو...!!!! نگو بي خبري، نگو نميدوني دلش پُره از يك نفرينِ سينه سوز!!!!
مگه دامن داره ؟؟ ديوووونه نکن .................
بچه ها احساس میکنم که اتاق چت اون طرف تره، اشتباه اومدیم!!!!
اصن تاپیک اعلام نتایج هرز رفت!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا ببخش ما رو!!!!!
تُف توی این روزگار....
مگه دامن داره ؟؟ ديوووونه نکن .................
حِسَّم اینو میگه!!!!!!!!!!!!!! حالا چی از کار دربیاد، خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!
چشمون مو خدايا خواب انبر قفلي رو مي بينه ، مي بينه از مو دوره تو جعبه ابزارم اونو کم داره
اصلن از اول باید اینجوری میشد.......یه تفاوتی بین کاربران گذاشته میشد.....
اینجوری هم کاربران با رتبه های بالاتر امیدوار میشدن و هم اونایی که که رتبه های پایین تری دارن ,انگیزه ی فعالیت بیشتر پیدا میکردن..
سلام آجی.
مشکل اینه که بین کاربر طلایی که هنوز فعاله وکاربر طلایی که چهارسال پیش فعال بوده وکاربر برنزی که یک ماهه به این مرحله رسیده هیچفرقی نیست. حتی اگر حسنه ای هم نمونده باشه باز کاربر طلایی حساب میشی.
یعنی اگر کاربر کپی پیست کار از نوع نجومی هم باشی یک ماهه میرسی به بالاترین درجه راسخون و دیگه مرحله بالاتری نیست که کاربر بهش دست پیدا کنه.
یهکم سیستم رتبه بندی کاربرا نقص داره.
من الان چون خودم فعالیتم کم شده هر پیشنهادی هم بدم، به ضرر خودمه. ولی مسئولین خیلی راهکار دارن که بتونن انگیزه های فعالیت کاربرا رو افزایش بدن.
(باید صبر کنم حسنه هامکهکلا تموم شد پیشنهاداتم رو بدم که اگه قبول شد ضرر نکنم)
قرعهکشی هم که چون قرعه کشیه و همه با قبول قانونش وارد میشن نمیشه اعتراض کرد.
نه اجی من کاری به حسنه ها ندارم......من حرفم رو کاربرای طلایی هس که بیشتر هم کاربران طلایی یک......که بیشتریاشون الان هم فعالیتشون زیاد هس ولی دریغ از یه امکاناتی که فقط مختص اونا باشه......الان تو قرعه کشی اونی که تازه اومده و حسنه جمع کرده با اونی که سالها داره فعالیت میکنه و کاربر طلایی یک هست یه جورن!!
برا تازه واردها مشکلی نیس ولی در حق فعالین و طلایی ها اجحاف میشه......
الان اگه برا همین قرعه کشی هم رتبه بندی بشه......هم برا ما انگیزه میشه هم تازه واردها هم به نوعی انگیزه برا فعالیت پیدا میکنن.
سلام.
تبریک میگم به همه ی برندگان.....
ان شاالله به سلامتی ازش استفاده بشه....
آقای بمانی....دیگه این ماه یه طرحی...ایده ایی ...چیزی برای کاربران طلایی قرار بدین.......شاید یه کم امیدوار شدن به خودشون
سلام
این ماه به صورت آزمایشی این طرح اجرا شد
اگرکاربران موافق باشند تعداد برندگان جوایز در کاربران با رتبه های بالا هم بیشتر خواهد شد
من مخالفم
تعداد برندگان کاربران با رتبه های بالا زیاد بشه این به نفع شماس!!!البته این فقط ماله کاربران طلایی یک یا نهایتا یک و دو باشه.......
نه اجی من کاری به حسنه ها ندارم......من حرفم رو کاربرای طلایی هس که بیشتر هم کاربران طلایی یک......که بیشتریاشون الان هم فعالیتشون زیاد هس ولی دریغ از یه امکاناتی که فقط مختص اونا باشه......الان تو قرعه کشی اونی که تازه اومده و حسنه جمع کرده با اونی که سالها داره فعالیت میکنه و کاربر طلایی یک هست یه جورن!!
برا تازه واردها مشکلی نیس ولی در حق فعالین و طلایی ها اجحاف میشه......
الان اگه برا همین قرعه کشی هم رتبه بندی بشه......هم برا ما انگیزه میشه هم تازه واردها هم به نوعی انگیزه برا فعالیت پیدا میکنن.
همينو بگو . لايک آبجي
بازم برنده نشدم
تبریک به همه برندگان مخصوصا به کاربر mojdeh1
شانس به این میگویند که از هرکدام یکی انتخاب کرده و برنده شده......
تبریک به همه برندگان مخصوصا به کاربر mojdeh1
شانس به این میگویند که از هرکدام یکی انتخاب کرده و برنده شده......
وااااای، اصن به این نکته دقت نکرده بودم!
پس واجب شد که خودم به فکر یه سری طرحها و پیشنهادات بشم!
هر چی فک میکنم میبینم که اون کودتایه هم لازم بود!!!!!!!!!!!!!