راسخون

چرا حواسمان نیست؟

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

نظر شما در مورد این بیانات رهبر معظم انقلاب چیست؟

درک درست و عمیق از مساله فضای مجازی و تلنگر زدن به بغضی از مسئولین که همیشه در خواب غفلت هستند!

به نظر شما وظیفه افراد، نهادها، سازمانها درباره فضای مجازی چی هست؟

اکثر وظایف  قانون کاملا مشخصه ولی حیف که عملی در کار نیست! به عنوان نمونه شورای عالی فضای مجازی!

بنظرم هنوز برای جوانان مومن جای کار زیادی هست!

mty1378 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7386
|

چرا قبضه کنیم؟چرا فرهنگ استفاده از مجازی رو یاد نمیگیریم؟چرادرست استفاده نمیکنیم.

مجازی هم جبهه مثبت داره هم جبهه بد 

اکثرا نیمه خالیه لیوانومیبینن. الانه فقط راجب بدیا حرف زده میشه باید درکنار بدیا خوبی هارو هم گفت

هر چیزی به اندازه اش.

فضای های مجازی الان انقدری گسترده شدند که نمیدونیم از کدوم و چه طور استفاده کنیم .

متاسفانه وقتی به نفر بگی فلان چیز بده دقیقا میره همون کارو انجام میده که ببینه چرا بده؟حالا بدم باشه چه اتفاقی میافته مگه ؟بزار انجام بدم ببینم چطوره

مجازی هم همینطور اگه بگیم سمت مجازی نرید یا اگه میرید فلان کارو تو مجازی انجام ندین بیشتر ترغیب میشن که انجام بدن و..

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

..........................

متاسفانه وقتی به نفر بگی فلان چیز بده دقیقا میره همون کارو انجام میده که ببینه چرا بده؟حالا بدم باشه چه اتفاقی میافته مگه ؟بزار انجام بدم ببینم چطوره

مجازی هم همینطور اگه بگیم سمت مجازی نرید یا اگه میرید فلان کارو تو مجازی انجام ندین بیشتر ترغیب میشن که انجام بدن و..

سلام. بله، درست می فرمایید. همان طور که قبلاً هم بحثش بود:«الاِنسانُ حَریصٌ عَلَی ما مُنِعَ» اگر انسان نسبت به چیزی منع بشه، به اون حریص میشه و دوس داره دنبالش بره! خیلی جاها این جمله نِمود داره(مثل همین فضای مجازی، رعایت حجاب و ...). اگر بگن: "نکن، بَدِه!" طرف بیشتر میره سراغش. ولی اگر بگن: "خیلی خوبه، آدمو بهشتی میکنه و ثواب داره."، اون وقت کمتر کسی به سراغش میره، با اینکه اکثراً (یا شاید همه) اون توصیه خوب رو قبول میکنن، ولی در عمل ضعیفن و ضعیفیم!!!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام. یه پیشنهاد داشتم: کاش نظرات و دیدگاه های دوستان مشارکت کننده توی این تاپیک جمع بندی میشد. یه نتیجه گیری خلاصه میکردیم!

kahrizsang کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 203
|

من  به شخص خودم دارم چندتا کانال و گروه رو طبق همین فرمایشات حضرت آقا اداره میکنم و الحمدلله موفق بودم و هستم

متاسفانه بعضی روحانیون که دم از رهبری میزنن با ما مخالفن و گوشی به این حرفا نمیدن

فقط می یان مسجد و میرن خبری ازاین چیزا ندارن

ببخشید تند گفتم مجبورم