برندگان قرعه کشی آذر ماه
حیف از این همه حسنه که من خرج کردم و هیچی نبردم
سلام تبریک به برندگان
امیدوارم روشهای مختلف در قرعه کشی بکار ببرید که کسانی هم که تابحال برنده نشدند نوبت بهشون برسه
اسامی برنده شده ها بعضیها بیشتر وقتهاجزء برندگان هستند
siryahya هم مودم برد هم موس
takround هم مودم هم فلش مموری
این جایزه خوبا که به ما نمی رسه ودر ضمن طبق گفته دوستان همیشه برندگان تکراری هستند و بیشتر در هر دوره نام برده میشوند اگه تو یک دوره اون یکی برنده شد دیگری دوره بعد برنده میشود خلاصه دوره ای همان افراد بیشتر نامشان است شاید ایراد از دستگاه قرعه کشی باشه دستگاه جون را به دکتر ببرید
ای داد بیداد. بازهم حسنه هام الکی رفت.
منم با نظر دوستمون موافقم سعی شود همه یکبار برنده شوند
به همه برندگان تبریک عرض میکنم
من خودم هم برنده شدم اسپیکر شارژی خیییییییییییییییییییییلی دلم میخواست یکی داشته باشم
(هرچه بیشتر فعالیت کنی پس شانستم بیشتره/فعالیتم بیشتر نبود ولی حسنه هامو جمع کردم که شد این...)
مهر و آبان منم حسنه از دست دادم ولی برنده نشدم
سلام. مبارک همه دوستان.
سلام به همه دوستان.
با تشکر ویژه از بر و بچه های راسخون که طرح های خلاقانه خوبی دارند، بنده هم با نظر برخی دوستان موافقم که برندگان قرعه کشی هر دوره، در دوره بعد شرکت داده نشوند تا شانس به همه برسد، مگر اینکه بیشترین تعداد از یک کالا را خریداری کرده باشد؛ به عبارتی برندگان هر دوره فقط در صورت خرید بیشترین تعداد، در دوره بعد برنده شوند.
والامر الیکم
تبریک به همه ی اونایی که برنده شدن
تبریک ویژه به کاربران خوش شانس سایت........و تبریک به اونایی که سالها تو صف انتظار موندن تا ایندفعه برنده شدن :)
ان شاالله به سلامتی ازش استفاده بشه.
با سلام مجدد.
بنده تمام دارایی حسنه ام را توی این راه خرج کردم (!!) و الحمدلله تیرم به هدف خورد. حالا حالاها باید سماق بمکم!!
روزگارتان خوش
باسلام به همه برندگان تبریک عرض می نمایم انشالله همیشه در زندگی موفق باشند.
زندگی با عشق فردا شد مرام راسخوان
اهل امید و تلاشند گل کــلام راسخون
سال و مـــاه و هفـــته ها در انتــــظار
کل اعضا گل بــــرنده با تمـام راسخون
فی البداهه: 2/10/1395
سلام مبارک دوستان گلم باشه
با سلام مجدد.
بنده تمام دارایی حسنه ام را توی این راه خرج کردم (!!) و الحمدلله تیرم به هدف خورد. حالا حالاها باید سماق بمکم!!
روزگارتان خوش
سلام
تبریک میگم انشاالله بسلامتی ازش استفاده کنین
شما که نصف حسنه تون برگشت خورده شما دیگه چرا
سماق باید اونایی که تو قرعه کشی برنده شدن بمکن(مثل بنده!)
با سلام مجدد.
روزگارتان خوش
سلام
تبریک میگم انشاالله بسلامتی ازش استفاده کنین
شما که نصف حسنه تون برگشت خورده شما دیگه چرا
سماق باید اونایی که تو قرعه کشی برنده شدن بمکن(مثل بنده!)
عزیزجان! بنده هم برنده شدم دیگه، پس چرا باید نصف حسناتم برگرده؟ تمام حسناتم رفت برای خرید برادر جان.
علاوه بر سماق مکیدن، باید کشک هم بسابم!!
مبارک برندگان خوش شناس باشد .بعضی از محصولات حسنه انها خیلی زیاد است؟؟؟؟؟؟