راسخون

طرز تهیه عدسی خوشمزه

fatemehza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3415
|
تاریخ عضویت : مرداد 1393 

 

طرز تهیه عدسی خوشمزه

 

 

آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای 2 نفر

نمیدونم شما چه تجربه ای از عدسی دارید ولی برای من یه شام خیلی خوشمزه اس که شاید خیلی وقت ها بیشتر از هر غذایی بهم میچسبه و واقعا طعمش رو دوست دارم. این عدسی که من انقدر بهش علاقه دارم با عدسی های معمول کمی فرق میکنه و در بعضی از استان های کشورمون مرسوم هست. اونهایی که خوردن میدونن چقدر خوش طعمه و اونهایی هم که تاحالا این مدلیشو نخوردن پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنن. عدسی رو خیلی ها برای صبحانه میل میکنن ولی به نظر من برای شام بهتره.

عدسی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه عدسی

  • عدس ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • ۳ پیمانه آب
  • نمک و فلفل و دارچین
  • روغن مایع برای سرخ کردن پیاز

مواد لازم برای تهیه عدسی

مراحل تهیه عدسی با پیاز داغ

عدس رو از قبل یکی دو ساعت خیس کنیم بهتره. بعد هم با آب میذاریم روی حرارت که بپزه.

عدسی

سیب زمینی ها رو خرد و پیاز ها رو خلال میکنیم و بعد از اینکه عدس نیم پز شد سیب زمینی ها رو بهش اضافه میکنیم.

پیاز ها رو خلال و سیب زمینی ها رو خرد کنید

پختن عدس و سیب زمینی

پیاز ها رو هم در روغن و زردچوبه تفت میدیم تا طلایی بشه در آخر که میخوایم زیرش رو خاموش کنیم کمی دارچین هم اضافه میکنیم.

سرخ کردن پیاز

پیاز داغ

وقتی سیب زمینی های توی عدس پخت تکه های سیب زمینی رو خارج میکنیم. اگه چندتا تکه سیب زمینی هم خارج نکردید اشکالی نداره. (برای راحتی این کار بهتره که تکه های سیب زمینی رو درشت تر خرد کنید. حتی میتونید سیب زمینی رو درسته داخل عدسی بریزید که درآوردنش راحت باشه) بعد هم سیب زمینی ها رو پوره میکنیم و به پیاز داغ اضافه میکنیم و همه مواد رو به عدس در حال پخت اضافه میکنیم.

سیب زمینی و پیاز داغ

اضافه کردن پیاز داغ و پوره سیب زمینی

نمک و فلفل عدسی رو هم اندازه میکنیم و بعد از ده دقیقه آماده اس.

روش تهیه عدسی

این عدسی رو میتونید برای صبحانه و یا عصرانه و شام میل کنید. برای تزیین هم میتونید از پیاز داغ که قبلا آموزشش رو گذاشتم استفاده کنید.

عدسی خوشمزه

 

 

ghazairani کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 1
|
تاریخ عضویت : شهریور 1401 

واقعا درست کردن عدسی برای من سخته چون خیلی مرحله داره بیشتر من از کنسرو عدسی استفاده میکنم تا اینکه خودم بپزم اینجوری هم وقتم از بین نمیره هم اینکه واقعا کنسرو عدسی خیلی خوشمزه است.