برندگان قرعه کشی آبان ماه
تبریک به همه برندگان
امتیاز ما که برگشت داده نشد!
امتیازها کی برگشت داده میشه؟؟؟
سلام
کاربر گرامی امتیازات کامل برگشت داده شده است همچنین از شما
سپاس از شما عزیزان
به امید خدا دیگر عزیزان هم بتوانند در قرعه کشی های بعدی برنده بشند.
حالا کی این محصولات به دست برندگان میرسه؟
سلام
بنده هم تبریک میگم به همه عزیزان
ان شالله اوایل هفته آینده
سلام
تبریک به همه برنده ها
خدا اجرتان دهد.
تبریک به همه برندگان
امتیاز ما که برگشت داده نشد!
امتیازها کی برگشت داده میشه؟؟؟
سلام
کاربر گرامی امتیازات کامل برگشت داده شده است همچنین از شما
با کمال احترام ولی طبق این فاکتور امتیاز بازگشتی 2450 میشه.
در صورتی که فقط همون 570 امتیاز قبل داشتم.
با سلام
میخواستم ببینم جوایز قرعه کشی آبان ماه ارسال شده است؟
سلام و عرض ادب. همراهان گرامی ضمن سپاس از مشارکت خوب شما بزرگواران و تبریک مجدد به برندگان این ماه، شایان ذکر است ضمن اعلام اینکه محصولات برگزیدگان ارسال گردید، منتظر محصولات جدید قرعه کشی آذر ماه باشید. ان شا الله طی این چند روز بارگذاری خواهد شد.
با آرزوی بهترین ها
روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
سلام خسته نباشید، ی سوال داشتم چرا من دیگه برنده نمیشم؟ اگه ممکنه برندهاتون رو بیشتر کنید. و اینکه کی برنده های سوگواری عاشورا رو اعلام می کنید. "با تشکر ازعوامل سایت راسخون."
برنده ها خیر کالاهاشون را ببینند.
بنده که انگار قرار است تا مدتی از قرعه کشی چیزی نصیبم نشود.
سلام خسته نباشید، ی سوال داشتم چرا من دیگه برنده نمیشم؟ اگه ممکنه برندهاتون رو بیشتر کنید. و اینکه کی برنده های سوگواری عاشورا رو اعلام می کنید. "با تشکر ازعوامل سایت راسخون."
سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از لطف شما همراه گرامی امیدواریم که شما هم برنده شوید. دومین سوگواره عاشورایی راسخون هنوز در حال برگزاری است و تا 15 آذرماه ادامه دارد. بعد از آن آثار در دست داوری قرار خواهد گرفت و ان شاالله پس از آن اختتامیه برگزار خواهد شد.
با تشکر
سلام خسته نباید. اول ربیع الاوّل مبارک باشه من این ماه تولدمه دعا کنن تو قرعه کشی این ماه برنده شم ممنونم. از عوامل سایت راسخون هم تشکر می کنم به خاطر سایت خوبشون.
به همه ی برنده های آبان ماه هم تبریک می گم.
سلام علیکم
خدا قوت
ببخشید من این پک نرم افزا رو برنده شده بودم اما الآن که به دستم رسیده یکی از سی دی ها مشکل داره
سی دی (این فقط یک بازی نیست) نه کپی میشه( تا 32% که میرسه دیگه نمیشه) نه ایمیج میشه ازش گرفت.
چکار کنم؟
سلام علیکم
خدا قوت
ببخشید من این پک نرم افزا رو برنده شده بودم اما الآن که به دستم رسیده یکی از سی دی ها مشکل داره
سی دی (این فقط یک بازی نیست) نه کپی میشه( تا 32% که میرسه دیگه نمیشه) نه ایمیج میشه ازش گرفت.
چکار کنم؟
با سلام و تشکر
پس از بررسی به شما پاسخ داده میشود.
سلام علیکم
خدا قوت
چکار کنم؟
با سلام و تشکر
سلام
هنوز بررسی نشده؟
سلام علیکم
خدا قوت
چکار کنم؟
با سلام و تشکر
سلام
میشه جواب بدین؟؟؟