صندوق انتقادات و پيشنهادات
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :
در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.
ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.
این هم نشانی نظر سنجی:
پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .
سپاس
با سلام
فکر میکردم تاپیک عاشقانه های جنگ خیلی مورد توجه شما قرار گرفته که در اعلانات قرار داده شده
و فکر میکردم جز کاربران برتر باشم
هیچ اعتراضی به ثصمیم شما ندارم چون با عشق این کار و نکردم نه به پاس مزد
ممنون از این که تاپیکم مورد توجه شما بوده رو در اعلان قرار دادید
یا علی
با سلام
فکر میکردم تاپیک عاشقانه های جنگ خیلی مورد توجه شما قرار گرفته که در اعلانات قرار داده شده
و فکر میکردم جز کاربران برتر باشم
هیچ اعتراضی به ثصمیم شما ندارم چون با عشق این کار و نکردم نه به پاس مزد
ممنون از این که تاپیکم مورد توجه شما بوده رو در اعلان قرار دادید
یا علی
با سلام خدمت دوست عزیزم
با تشکر از پست بسیار زیبا و با مفهومتان که من به شخصه خیلی استفاده کردم
شما نیز به عنوان کاربر برتر انتخاب شده اید
امیدوارم با پستهای خودتان در پیشبرد اهداف این تالار ما را یاری کنید
منتظر حضور گرمتان هستم
موفق باشید.
باسلام خدمت مدیرکمیاب راسخون
درسفری که به کربلاداشتم وبامعرفی خودم ازطریق یکی ازمراکز(کافی نت) درکربلا که یک ایرانی هستم به راسخون وصل شدم اماآنهاتادیدندکه ازکشوردیگه ای هستم وغریبه آنقدرسرعت سایت روپایین آوردندکه دیگرنتوانستم راسخون رابازکنم ولی صفحه کاربران برترومدیران رومشاهده کردم وازاینکه مدیرمحترم تالارحجاب پیگیری نمودنددرخصوص معرفی نام اینجانب بعنوان کاربربرترتالارحجاب ازهمینجاازشماوایشان تشکرمی کنم.
باسلام خدمت مدیرکمیاب راسخون
درسفری که به کربلاداشتم وبامعرفی خودم ازطریق یکی ازمراکز(کافی نت) درکربلا که یک ایرانی هستم به راسخون وصل شدم اماآنهاتادیدندکه ازکشوردیگه ای هستم وغریبه آنقدرسرعت سایت روپایین آوردندکه دیگرنتوانستم راسخون رابازکنم ولی صفحه کاربران برترومدیران رومشاهده کردم وازاینکه مدیرمحترم تالارحجاب پیگیری نمودنددرخصوص معرفی نام اینجانب بعنوان کاربربرترتالارحجاب ازهمینجاازشماوایشان تشکرمی کنم.
سلام به دوست عزیزم
زیارتتان مقبول درگاه حق تعالی
امیدوارم ما را هم در آنجا از یاد نبرده باشید و دعایی هم برای ما کرده باشید که محتاجیم به دعا
موفق باشید.
با عرض سلام و ادب و قبولی طاعات و عبادات
بنده در دو دوره ارسال چندین پست امتیازی دریافت نکرده ام و فقط به حسنه ی بنده افزوده شده لطفا بررسی کنید
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
طرح صالحین راسخونی
از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.
طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی
+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++
با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین
H . S
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان راسخونی
خوش حال می شویم به تالار آموزش زبان ها و گویش های محلّی هم سری بزنید.
هم چنین در این تالار در حال حاضر دوره ی آموزشی آموزش گویش و زبان استان خراسان جنوبی در حال برگزاریست.
در هر هفته هم در زیر تالار آزمون ها آزمونی گرفته می شود که هم جنبه ی آموزشی دارد و هم جنبه ی تفریح و سرگرمی.
ضمناً کاربران شرکت کننده در آزمون از امتیاز ویژه نیز برخوردار می گردند.
| برای رفتن به تالار روی عکس زیر کلیک کنید |
با سلام و خسته نباشید
فکر کنم اشتباهی در اعلام اسامی کاربران برتر شهریور ماه رخ داده چون نام من در لیست نیست.ماه قبل هم نام من در لیست نبود.اگر توجه کرده باشید بنده به طور متوالی در این ماه پست گذاشته ام .خواهشمندم رسیدگی بفرمایید
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
فکر کنم اشتباهی در اعلام اسامی کاربران برتر شهریور ماه رخ داده چون نام من در لیست نیست.ماه قبل هم نام من در لیست نبود.اگر توجه کرده باشید بنده به طور متوالی در این ماه پست گذاشته ام .خواهشمندم رسیدگی بفرمایید
با تشکر
با سلام و تشکر از فعالیت مفید و مستمرتان
نام شما در لیست کاربران برتر شهریور وجود دارد : می توانید در این لینک مشاهده بفرمایید
ارزیابی کاربران برتر شهریور ماه تالار دفاع مقدس
موفق باشید
سلام آقای گلشنی
هفته دفاع مقدس گرامی باد
انگارکسی یکسالی هست که پیشنهادی نداده؟خخخخخخ
من سه تاپیشنهاددرموردتالارتون داشتم:
1-اینکه حالاکه ازتاپیکهای چندرسانه ای صوتی استفاده نموده ایداگه راسخون امکانشوداره ازفیلمهاوروایتهای تصویری باعنوان"روایت فتح"استفاده نمایید.
2- پیشنهادمی شودیه گالری یانمایش عکس بمناسبت هفته دفاع مقدس درتالارتون بگذارید.حتما"استقبال خواهدشد
3-بمناسبت هفته دفاع مقدس میشه یک پست ایجاد"بسیج"نماییدسپس ازطریق سایت به اعضاء بسیج راسخون کارت اسکن شده بسیجی هم داده بشه.
ممنون ازپاسخگویی شما
سلام آقای گلشنی
انگارکسی یکسالی هست که پیشنهادی نداده؟خخخخخخ
من دوتاپیشنهاددرموردتالارتون داشتم:
1-اینکه حالاکه ازتاپیکهای چندرسانه ای صوتی استفاده نموده ایداگه راسخون امکانشوداره ازفیلمهاوروایتهای تصویری باعنوان"روایت فتح"استفاده نمایید.
2- پیشنهادمی شودیه گلری یانمایش عکس بمناسبت هفته دفاع مقدس درتالارتون بگذارید.حتما"استقبال خواهدشد
3-بمناسبت هفته دفاع مقدس میشه یک پست ایجاد"بسیج"نماییدسپس ازطریق سایت به اعضاء بسیج راسخون کارت اسکن شده بسیجی هم داده بشه.
ممنون ازپاسخگویی شما
سلام فرزاد جان ممنون از پیشنهادتون
در مورد گالری عکس: این تاپیک رو چند روز پیش ایجاد نموده ام
هفته دفاع مقدس مبارک (تاپیک ویژه)
دوستان می توانند عکسهای خود رو هم بگذارند
در مورد گزینه 3 باید با مسئولین صحبت کنم، بعد خبرش رو همینجا میدم
گزینه 1 هم چشم حتما استفاده خواهیم کرد