تست هوش: " کدام فرد؟ "
البته این سوال از جهاتی دارای مشکل هستش چرا که جنسیت دو نفر در شکل یکی نیستش:
چرا که اولا خانوما بعد از کار معمولا خیلی ریلکس(بدون استرس) هستند و خیلی خسته و وقتی هم که از کار میان بیرون میدونند که باید برند و وظایف خانه را هم انجام دهند پس از فاصله بین محل کار تا خانه را آرام و خیلی ریلکس راه می روند تا یکم خستگیشان بر طرف شود.
در طرف مقابل مردا وقتی می خوان برن خونه معمولا با سرعت بیشتری می روند تا هم بتوانند هر چه زودتر استراحت کنند و هم یه غذای خونگی لذیذ بعد از کلی خستگی و گرسنگی سر کار بخورند.
البته این سوال از جهاتی دارای مشکل هستش چرا که جنسیت دو نفر در شکل یکی نیستش:
چرا که اولا خانوما بعد از کار معمولا خیلی ریلکس(بدون استرس) هستند و خیلی خسته و وقتی هم که از کار میان بیرون میدونند که باید برند و وظایف خانه را هم انجام دهند پس از فاصله بین محل کار تا خانه را آرام و خیلی ریلکس راه می روند تا یکم خستگیشان بر طرف شود.
در طرف مقابل مردا وقتی می خوان برن خونه معمولا با سرعت بیشتری می روند تا هم بتوانند هر چه زودتر استراحت کنند و هم یه غذای خونگی لذیذ بعد از کلی خستگی و گرسنگی سر کار بخورند.
آره سید جان همینطوره ....سرعت غالبا خوب نیست..حالا فهمیدم چرا زنها عمر طولانی تری دارند
آره سید جان همینطوره ....سرعت غالبا خوب نیست..حالا فهمیدم چرا زنها عمر طولانی تری دارند
حاجی جان ان شا الله که شما عمری طولانی همراه با سعادت داشته باشید
نه آجی درسته دارید مزاح میکنید
ولی اعتراف میکنم که مادر خانم من یک فرشته است باور کنید مثل مادرم هیچی فرقی ندارن..اینو بارها و بارها بهشون گفتم هرجا مسافرت و زیارت میرم اولین کسی هست که بهشون زنگ میزنم
مدیر تالار آموزش خانواده هدفی جز این نداره :))
ان شاالله موفق باشین.
با عث افتخار هست که در مکتب صابرین راسخونی بتوانیم از فیض این واجب الهی بهرمند شویم برای شما هم آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.
ممنونم
B
Bداره برمیگرده خونه!!! این کلا خسته ست از رنگ و روحش معلومه بیچاره!
Aعجله داره برسه مترو!!!شاید صبونه نخورده میره نونوایی!!!
سلام به نظر من A
سلام
از آنجا که به فیض داشتن خانم و مادر خانم تا الان نائل نشدم برداشت خودم رو بدون در نظر گرفتن نیروهای کاهنده و فزاینده این دو عرض میکنم :)
خودم چه سر کار برم چه خونه چه بازار چه مهمانی ، پوزیشن همون آقا رو دارم :))
ولی از اونجا که خونه و مسکن و خانواده محل امن و آسایش هرفردیه چه آقا و چه خانم ، میتونم بگم اون آقا داره با اشتیاق به خونه و جوار خانواده برمیگرده
چقدر هم هوشمون تست شد!!
چقدر هم هوشمون تست شد!!
حس داستان نویسی و تخیل افراد فوران کرده! میشه تست هوش.
به این نکته ی ظریف دقت کنین :
جالبه خانوما همه B رو انتخاب کردن که تصویر خانوم هستش و آقایون A رو انتخاب کردند.
یعنی اینکه خانوما از حال و روز خودشون هنگام برگشتن خبر دارن و آقایون هم از خودشون !!!!!
فقط من A رو انتخاب کردم اینم به خاطر اینه که من ( مدیر تالار آموزش خانواده ام و با همه قشری سر و کار دارم )
بنظرمA
البته با تحلیل روانشناسی میشه بگی b
جالبه خانوما همه B رو انتخاب کردن که تصویر خانوم هستش و آقایون A رو انتخاب کردند.
یعنی اینکه خانوما از حال و روز خودشون هنگام برگشتن خبر دارن و آقایون هم از خودشون !!!!!
فقط من A رو انتخاب کردم اینم به خاطر اینه که من ( مدیر تالار آموزش خانواده ام و با همه قشری سر و کار دارم )
نه آجی ما که سر کار نمیریم.
تصورمون از نحوه برگشتن همسرانمون این هست که با خستگی برمی گردن.
ولی آقایون میگن با اشتیاق میریم خونه!
خوب آجی لابد معنی اشتیاق از نظر اقایون فرق میکنه
خوب آجی لابد معنی اشتیاق از نظر اقایون فرق میکنه
احتمالا اشتیاق خواب و استراحت و رفع خستگی منظورشونه.
و ما انتظار دیگه ای داریم