تست هوش: " کدام فرد؟ "
تست هوش
کدام فرد در حال برگشت به خانه است؟
متاسفانه نفر سمت راست یا همون B
چرا متاسفانه!!؟
هر دو
A
A داره برمیگرده خونه چون تند تند میره
چرا متاسفانه!!؟
یک دلیل اینکه افراد صبح با انرژی بیدار میشن، سر کار میرن، انرژیشون که تموم شد برمی گردن خونه تا دوباره انرژی بگیرن.
یکی هم اینکه کار و ساعت ورود و خروج با آدم ها شوخی نداره، برای همین گاها افراد مجبورند عجله کنند و خب برای برگشت به خونه درسته که اشتیاق و... هست ولی افراد با خیالی راحت تر مسیر رو طی می کنند.
گاهی هم مسائل پیش آمده و خستگی های تاشی از کار باعث میشه فرد در طول مسیر، زمان بیشتری برای فکر و تامل و واکاوی اتفاقات داشته باشه.
احتمالا این سوال تست روانشناسیه تا تست هوش.
نفر A
اگر سرمای صبح زود را در نظر بگیری سمت چپی داره میره سر کار...
اگر آرامش و بی خیالی سمت چپ را در نظر بگیری داره برمیگرده خونه..
اگر سمت راستی مهمان اومده براش داره میره خرید..معلومه اعصاب هم نداره چون خانمش بهش زنگه زده مادرم اومده ...پس دراه برمیگرده حوصله نداره..
البته احتمال هم این عجله ای که داره بخاطر این هست که بعد از خرید یکی از پلاستیک های میوه که گلابی بوده را جا گذاشته داره سعی میکنه زود برسه کسی نبرش چون اثباتش سخته....پیس داره میره بازم اعصاب مصاب نداره
اگر سمت راستی مهمان اومده براش داره میره خرید..معلومه اعصاب هم نداره چون خانمش بهش زنگه زده مادرم اومده ...پس دراه برمیگرده حوصله نداره..
البته احتمال هم این عجله ای که داره بخاطر این هست که بعد از خرید یکی از پلاستیک های میوه که گلابی بوده را جا گذاشته داره سعی میکنه زود برسه کسی نبرش چون اثباتش سخته....پی داره میره بازم اعصاب مصاب نداره
سلام و عرض ادب.
حاج اقا معلومه تو داستان نویسی مهارت دارین
منم فکر کنم شکل A داره بر میگرده.
البته احتمال هم این عجله ای که داره بخاطر این هست که بعد از خرید یکی از پلاستیک های میوه که گلابی بوده را جا گذاشته داره سعی میکنه زود برسه کسی نبرش چون اثباتش سخته....پی داره میره بازم اعصاب مصاب نداره
سلام و عرض ادب.
سلام صبح شما هم بخییر...آخه اون کسی که این سوال هوشو گذاشته نمیدونم چه زاویه ای از رفت و برگشت مورد نظرش بوده امیدوارم سرکاری نباشه که اگه باشه جای تشکر داره..
باسلام: A داره برمیگرده خونه.
سلام و عرض ادب.
سلام صبح شما هم بخییر...آخه اون کسی که این سوال هوشو گذاشته نمیدونم چه زاویه ای از رفت و برگشت مورد نظرش بوده امیدوارم سرکاری نباشه که اگه باشه جای تشکر داره..
حاج آقا اگه از دید شما گرفته بشه که .......همون شکل Bداره بر میگرده
البته من یه ایرادی بگیرم به داستانتون شکل سمت راست خانومن به نظر, پس خانومشون زنگ نزدن
باسلام: A داره برمیگرده خونه.
سلام چرا ؟دلیل بیارید؟