راسخون

نکات موفقیت

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|

✅ تمرین:من خودم را تایید می‌کنم 

من این تمرین را به صدها نفر داده‌ام و نتایج آن باورنکردنی است . برای ماه آینده ، بارها و بارها به خودتان بگویید :" من خودم را می‌پذیرم و تایید می‌کنم ."
در روز حداقل سیصد با چهارصد بار این تمرین را انجام دهید . فکر نکید که خیلی زیاد است . وقتی نگران و منفی نگر هستید ، به همین تعداد به مرور به مشکل  خود می‌پردازید . جمله بالا را شعار کنید و بی‌وقفه با خود تکرار کنید .
وقتی افکار منفی به سطح ذهن می‌آید - افکاری همچون "وقتی چاق و فربه هستم ، چطور می‌توانم خود را بپذیرم و تایید کنم؟- زمانی است که باید کنترل ذهن را در دست گرفت . به این افکار هیچ اهمیتی ندهید . آن‌ها باعث میشوند که در گذشته گیر کنید . فقط به آن‌ها بگویید :
"من اجازه می‌دهم که از ذهنم بیرون بروید و مرا رها سازید . من تصمیم دارم که خودم را همین‌طور بپذیرم و تایید کنم ."

دکتر احمد حلت

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دکتر احمد حلت:
💎اعتماد کوانتومی

خیلی‌ها بخصوص آن‌ها که باهوش‌ترند از اقدام می‌ترسند،چرا که دنیا را به حدی پیچیده و بزرگ و مبهم و دانش و مهارت خود را به قدری اندک و ناچیز می‌بینند که از ترس خراب کردن و شکست خوردن اصلا وارد میدان نمی‌شوند و جرات اقدام را به دل راه نمی‌دهند .
اعتماد کوانتومی،علاج مشکل این افراد است . اعتماد کوانتومی می‌گوید با وجود بی‌نظمی و آشوبناکی لحظه‌به‌لحظه ، مطمئن باش کاینات همان نیتی که درون قلبت جاری خواستی و همان خواسته‌ای که در ساحل دلت برای اقیانوسِ هستی طلب کرده‌ای را از دل همین بی‌نظمی و آشوبناکی بیرون می‌کشد و اجابت می‌کند و آینده‌ای رویایی و آرمانیِ تو از درون همین شرایط مبهم و غیرقابل پیش‌بینی دقیقا مطابق قصد و نیت باطنی تو محقق می‌شود .
مهارت "اعتماد کوانتومی" یعنی توکل کردن و تکیه نمودن به نیروی بی‌کران اقیانوسِ آگاهی و آرام و مطمئن در راستای نیت‌های شفاف درونی دست به اقدام ‌های لازم و ضروری زدن .

📚نگاهی‌نو‌به‌هفت‌مهارت‌کوانتومی

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

چرا ژاپن، ژاپن شد 🤔⁉️

🔸در مهد كودک های تمام کشورها : 9 صندلی ميذارن و به 10 بچه ميگن هر كی نتونه سريع برای خودش يه جا بگيره باخته و بعد 9 بچه و 8 صندلی و ادامه بازی تا يک بچه باقی بمونه. بچه ها هم همديگر رو هل ميدن تا خودشون بتونن روی صندلی بشينن.

🔸در مهد كودک های ژاپن : 9 صندلي ميذارن و به 10 بچه ميگن اگه يكی روی صندلی جا نشه همه باختين. لذا بچه ها نهايت سعی خودشونو ميكنن و همديگر رو طوری بغل ميكنن كه كل تيم 10 نفره روی 9 تا صندلی جا بشن و كسی بی صندلی نمونه. بعد 10 نفر روی 8 صندلی، بعد 10 نفر روی 7 صندلی و همينطور تا آخر.

❌ با اين بازی ما از بچگی به كودكان خود آموزش ميديم كه هر كی بايد به فكر خودش باشه.

✅ با اين بازی اونا به بچه هاشون فرهنگ همدلی و كمك به همديگر و كار تيمی رو ياد ميدن!

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

☘️🌷☘️🌷☘️

هرگز هیچ روز زندگیت را سرزنش نکن 
روز خوب به تو شادی میدهد،
روز بد به تو تجربه،
و بدترین روز به تو درس میدهد 
فصل ها برای درختان هر سال تکرار میشود،
اما فصل های زندگی انسان تکرار شدنی نیست 
تولد ... کودکی ... جوانی... پیری و دیگر هیچ 
تنها زمانی صبور خواهی شد که صبر را یک قدرت بدانی نه یک ضعف 
آن چه ویرانمان میکند، روزگار نیست، 
حوصله کوچک و آرزوهای بزرگ است 

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دکتر احمد حلت:
💎دیدار پنجم:دستکاری ذهن و احساس

امروز می‌خواهیم در مورد دستکاری ذهن و احساس صحبت کنیم . یعنی همان دو چیزی که جلسات قبل پاکسازی کردیم .
با خنده گفتم:یعنی می‌خواهید دو امپراتوری که جلسه قبل عزل کردید را دوباره استخدام کنید؟
خدا مراد با تبسم گفت:"چرا که نه!؟ البته استخدام در جایگاه و رتبه واقعی خودشان . 
ذهن با وجود زیرکی و نفوذناپذیری‌ ظاهری‌اش، خیلی راحت بازی می‌خورد .
یک امکان و ظرفیت خاص و بی‌نظیر هم درون ذهن داریم که به آن قوه تجسم می‌گویند که ما می‌توانیم به کمک آن هر چیزی را که بخواهیم مجسم کنیم .
جالب‌تر اینکه ذهن آنقدرها هم باهوش نیست که بین تصاویر واقعیت و تجسم و خیال تفاوتی قائل شود .
بقیه‌اش را حتما می‌توانی حدس بزنی!
پرسیدم:و آیا این یعنی به عنوان تکلیف باید تا دیدار بعد خیال‌پردازی کنم؟
خدامراد با لبخند گفت:چرا که نه؟ به دنیای بیرون خودت دقیق شو . ببین چه بخش‌هایی از آن برایت خوشایند نیست . بعد در عالم تجسم و خیال ، دنبال جنبه مثبت و شادی بخشی برای آن پدیده ناخوشایند بگرد . کم کم احساس می‌کنی که نیمه پر لیوان را هم می‌توانی ببینی و درون رنج‌ها و سختی‌ها هم می‌توانی شادی و آرامش را نیز پیدا کنی .

📚چهل‌دیدار‌خدامراد(اسرار کیمیای درون)

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

گذشته درگذشته 
من برای گذشته هیچ کاری نمیتوانم بکنم. 

اگر شما تمامِ علم و علمای جهان را هم جمع کنید 

حتی نمی توانید لباسی را که دیشب در مهمانی پوشیده بودید را عوض کنید و یک لباس دیگر بپوشید

تمام شد و رفت. 

وقتی هیچ کس
نمیتواند هیچ کاری برای گذشته بکند 
چرا آدم باید در گذشته بماند؟  

از گذشته باید آموخت 
نباید به آن آویخت. 

گذشته برای آموزش است
نه برای سرزنش. 

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دکتر احمد حلت:

صبح روز بعد زودتر از بقیه از خواب بیدار شدم . به کنار ساحل رفتم و کمی قدم زدم . در ساحل یکی از مسافرین هتل را دیدم که به دریا خیره شده بود و انگار در افق دنبال چیزی میگشت . یک آقای میانسال بود و به شکل غریبی انگشت اشاره‌اش را نزدیک بینی‌اش می‌برد و سپس تا می‌توانست از خود دور می‌کرد . کنارش ایستادم و از او پرسیدم چه می‌کند؟
با خنده سلامی کرد و گفت: "ورزش چشم"
بعد برایم تعریف کرد که از چهل‌سالگی دید چشمانش به خاطر پیر چشمی کم شده است . چون از عینک خوشش نمی‌آمده،تصمیم گرفته تا از روش‌های به قول خودش مغزافزاری دید چشمانش را بهبود بخشد . برای همین ورزش چشم را انتخاب کرده است . با حوصله برایم گفت که هر کره چشم ما دارای عضلاتی برای حرکت راست و چپ و بالا و پائین و دورانی است و این عضلات نیاز به تقویت دارند . در عین حال نباید زیاد قوی شوند طوریکه به کره چشم که ژله‌ای است فشار آورند . از سوی دیگر باید مغز هم بتواند خود را با وضعیت جدید کره چشم انطباق دهد . برای همین باید به مغز دیدن دوباره با چشم جدید که البته ورزیده هم شده را یادداد . به همین خاطر با تمرکز روی نوک انگشتان و عقب و جلو بردن آن و سپس نگاه به افق و استراحت دادن به عضلات چشم و انجام این تمرین دوباره در روز، دید چشمانش را بهتر ساخته و الان مثل گذشته و ایام جوانی می‌تواند فواصل دور و نزدیک را با وضوح نسبتا خوب ببیند .
از همت و تلاشش برای مقابله با پیری خوشم آمد . چندبار با او تمرین کردم و تغییر محسوسی ندیدم . او می‌گفت :" اینکار باید چندین ماه با مداومت تکرار شود!"
حرفش را باورکردم و پس از مدتی قدم زدن در ساحل و تماشای امواج زیبای دریا به هتل برگشتم .

📚الماس حلت(از خاطرات احمد حلت)

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

💢کسی که بهای کمتری می پردازد دستاوردی کوچک نصیب اش می شود
و کسی که بهای بیشتر بپردازد دستاوردی بزرگ  نصیب اش می شود
#جمیز آلن

⭕️تحلیل و توصیه کاربردی
✅قاعده #بده _بستان یکی از قواعد مسلم و تعیین کننده نتایج و دستاوردهای زندگی است
 دستاوردهای ما در زندگی ،محیط کار ،  شغل ، اجتماع ، خانواده ، تحصیل ... تا حدود زیادی به  چگونگی اجرای  قاعده بستگی دارد
☘️مثلاَ کسی که هدفش ایجاد  آرامش و صمیمیت در خانواده اش است  باید حاضر باشد #بهای این خواسته اش را کامل بپردازد و گرنه هرگز روی آرامش و صمیمیت را نمی بیند مثلاَ باید حاضر باشد از عادت های زشت مثل بداخلاقی ، بدزبانی و.... به طور کلی دست بردارد و به جای آن اخلاق نیکو و سعه صدر را حاکم کند
☘️یا مدیر سازمان  که  می خواهد  سازمانی اش  بهره وری بالا داشته باشد باید حاضر باشد خودش هر نوع رفتار ضد بهره وری  را ترک نماید مثل  بکار گماردن افراد ضعیف و نالایق ، مثل رفیق بازی ، مثل جلسات بی خاصیت و.....
☘️یا کسی که می خواهد  سیاستمداری  محبوب و مورد احترام مردم باشد باید صداقت در فکر ، گفتار و عمل را جایگزین هر نوع رفتار فریبکارانه  دروغ ، کلک ، شوبازی ، .... نماید ر
⭕️بنابراین 
اگر خواهان دستاوردهای بزرگی هستید  باید در قبالش #مسئولیت پذیری #صدرصد داشته  باشید و خود را #متعهد کنید تمام #هزینه های خواسته و هدف تان را بپردازید 
☘️این ضرب المثل هرگز یادت نرود 
 🍁همانقدر #آش می خوری که پولش را بپردازی🍁

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

به انگشت نخی خواهم بست
تا فراموش نگردد فردا ،
زندگی شیرین است ، 
زندگی باید کرد .
گرچه دیر است ولی ؛
کاسه ای آب به پشت سر لبخند بریزم ، شاید
به سلامت ز سفر برگردد 
بذر امید بکارم ، در دل
لحظه را در یابم . 
من به بازار محبت بروم فردا صبح ،
مهربانی خودم ، عرضه کنم ،
یک بغل عشق از آنجا بخرم .
یاد من باشد فردا حتما ،
به سلامی، دل همسایه ی خود شاد کنم ،
بگذرم از سر تقصیر رفیق ، 
بنشینم دم در ،
چشم بر کوچه بدوزم با شوق ،
تا که شاید برسد همسفری ، 
ببرد این دل مارا با خود .
و بدانم دیگر ،
قهر هم چیز بدیست .
یاد من باشد فردا حتما ،
باور این را بکنم ، 
که دگر فرصت نیست ،
و بدانم که اگر دیر کنم ،
مهلتی نیست مرا .
و بدانم که شبی خواهم رفت ،
و شبی هست، که نیست ، 
پس از آن فردایی......
 #فریدون_مشیری

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

❣️قلبت را آرام کن...

یک وقت هایی بنشین و خلوت کن با روح درونت…
بيشتر لمس و تجربه اش كن...

❣️نگاه كن به نعمت هايت...
نگاه کن به اطرافت…
به خوشبختى هایت…
به کسانی که میدانی دوستت دارند…
به وجود آدم هایی که برایت اهمیت دارند…
و از همه مهم تر به حضور خدایی که تنهایت نخواهد گذاشت…

❣️گاهی یک جای دنج انتخاب کن…
گاهی یک جای شلوغ…
آرامش در حضور خدا را در هر دو پیدا کن…
هم درکنار شلوغی آدم ها…
هم درکنج خلوت تنهايي …

❣️دل مشغولی ها را گاهی ساده تر حس کن…
باران را بی چتر بشناس…
خوشحالی را فریاد بزن…
و بدان که خدا هميشه با توست 

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

در مدتی که در این دنیا هستید
به معنای واقعی کلمه زندگی کنید.

🍸 "زندگي كنيد" 🍸

هر چیزی را تجربه کنید.
مراقب خودتان و دوستانتان باشید.
خوش بگذرانید، دیوانگی کنید، عجیب باشید.

بیرون از خانه بروید، تلاش کنید و شکست بخورید.
چون به هر حال این اتفاق می افتد؛ 

پس بهتر است از آن لذت ببرید.
موقعیت یادگیری از شکست هایتان را از دستت ندهید.

دلیل مشکل را پیدا کنید و از بین ببریدش.

سعی نکنید کامل باشید!!! اصلا ، اصلا !
فقط سعی کنید یک نمونه عالی باشید از انسانیت.
يك انسانِ خوشبخت...

آنتونی رابینز

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دو چیز انسان را نابود میکند:

1-مشغول بودن به گذشته
2-مشغول شدن به دیگران
هر کس در گذشته بماند آینده را از دست میدهد و هر کس نگهبان رفتار دیگران باشد نصفی از آسایش و راحتی خود را از دست میدهد
 بهترین انتقام در زندگی این است:
که به راه خود ادامه دهید و اتفاقات بد را فراموش کنید.
به هیچکس اجازه ندهید از تماشای رنج شما لذت ببرد.
شاد بودن را سرمشق زندگی خود قرار دهید. 
و مسیر زندگیتان را به زیبایی ترسیم کنید...

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دکتر احمد حلت:
💎گزینه‌هایت را با وسواس انتخاب کن!

"گزینه" چیزی است که انسان از بین چند چیز می‌تواند یکی را انتخاب کند .
والای من!
هروقت در زندگی ، در موقعیت تصمیم‌گیری قرار گرفتی ، قبل از اینکه انتخاب نهایی‌ات را انجام دهی از خود دو سوال بپرس:
۱ . آیا همه گزینه‌های مفید و قابل وصول مقابلم قرار داده شده است؟
۲ . کدام گزینه‌ها براساس استانداردهای بنیادی من،نباید مقابلم باشند و هستند!
اگر نسبت به گزینه‌های پیش روی خودت حساس شوی و به هر کاندیدی اجازه گزینه شدن ندهی،خواهی دید که بسیاری از مشکلاتی که آدم‌های معمولی در زندگی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند اساسا مقابل تو ظاهر نمی‌شوند .
من خودم در زندگی چند گزینه مثل "شکست" ، "خودکشی" ، "فریب و دروغ" را از دایره لغات خودم دور انداخته‌ام و به همین خاطر وقتی در کاری موفق نمی‌شوم ، اصلا اسم آن را "شکست" نمی‌گذارم !

📚دلنوشته احمد به امیر والا

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

دکتر احمد حلت:

⁉️اگه نشه چی میشه
تا به حال دقت کرده‌اید که علت ترمز زدن و درجا زدن خیلی‌ها در زندگی ترس از یک توهم به ظاهر منطقی به نام "اگر نشود!؟" است؟
به نظر شما علت اینکه خیلی افراد حاضرند بیکاری را تحمل کنند و دست به کار و اشتغالی جدید نزنند چیست؟ پای صحبت این افراد درمانده و مستاصل بنشینید و از آن‌ها سوال کنید چرا دنبال کاری نمیروند بلافاصله به شما می‌گویند اگر برای این‌کار جدید وقت گذاشتیم و هزینه و سرمایه خود را هدر دادیم چه خاکی بر سر بریزیم؟
به زبان ساده ،"اگه نشه" که از آن وحشت داریم فقط یک تابلوی علامت و هشدار است که سر یک دوراهی می‌گذارند که اگر از این مسیر پیشروی به سوی هدف ممکن نشد از مسیر بعدی و از انشعاب و جاده دوم به راه خود ادامه می‌دهیم .
انسان موفق در زندگی خودش باید دقیقا به همین شکل عمل کند . یعنی هروقت فکر و تصور "اگه نشد؟!" به ذهنش راه یافت،باید بلافاصله هدف نهایی خودش را جلوی چشمانش بیاورد و از خود بپرسد من که میخواهم حتما به این هدف برسم پس اگر از این مسیر نشد . باید مسیر دومی انتخاب کنم . آن مسیر دوم چه می‌تواند باشد؟
آب را در نظر بگیرید . اگر یک رودخانه در مسیر خودش به سمت دریا با یک مانع سنگی مواجه شود چه می‌کند؟همانجا می‌ایستد؟معلوم است که نه!
آب سعی میکند مانع را دور بزند و از اطراف آن مسیر خود را پیدا کند .

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

زندگی کردن فقط نفس کشیدن نیست، زندگی یعنی فعالیت، یعنی به کار بردن اجزا و اعضای بدن و حواس و قوای جسمانی و روحی، به طوری که احساس کنیم واقعا زنده هستیم. آن کسی که بیشتر عمر کرده است آن نیست که سال زیادتری داشته باشد، بلکه کسی است که طعم زندگی را بیشتر چشیده باشد.
فلانی در صد سالگی زیر خاک رفته است، ولی از روز تولد مرده بوده است. اگر لااقل دوره جوانی را خوب زندگی کرده بود و آن وقت به گور رفته بود، یقیناً بهتر بود.

#امیل
#ژان_ژاک_روسو