نکات موفقیت
دکتر احمد حلت:
با خود فکر کردم در این روزهای پایانی اسفند،با چه تمثیلها و استعارههایی موضوع اهمیت "قانون تصاعد در موفقیت"را توضیح دهم . تجربه به من آموخته بود هرچه بیشتر از تمثیل و داستان در سخنرانیها استفاده کنم، درک مخاطبین از سخنرانی بیشتر میشود .
سرانجام صندلیها پر شد و سخنرانی آغاز گردید . در ادامه بحث به حاضرین گفتم که همانطوری که انباشته شدن دستاوردهای مثبت روی هم،بدون اینکه به آنها دست بزنیم،به مرور کوهی از انرژی مثبت در اختیارمان میگذارد که میتوانیم با آن سرعت چرخ موفقیت خود را چندهزار برابر کنیم ، به طور برعکس انباشته سازی دستاوردهای منفی و تلنبارسازی خاطرات و تجربیات و احساسات منفی روی هم باعث میشود که یک سیل خانمان برانداز شکل بگیرد که سر راهش همه چیزهای مثبت و منفی را به یکباره محو و نابود سازد .
برای حاضرین گفتم که "قانون تصاعد در موفقیت" یک قانون خنثی است و هم برای شکست و هم موفقیت از نوع عالیاش کاربرد دارد . به همین خاطر باید در مورد دستاوردهای منفی سعی کنیم ، فورا آنها را خنثی کنیم و اجازه ندهیم که کینهها و نفرتها و ناسپاسیها و بیوفاییها و... روی هم تلنبار شوند و هر روز نسبت به روز قبل بیشتر شوند .
تصاعد چه در دنیای مثبت باشد چه منفی ،سیلاب به راه میاندازد و این ما هستیم که تعیین میکنیم آب رودخانه ما را به سمت دریا ببرد یا به عمق دره و داخل زمین سرازیر کند .
📚الماس حلت(از خاطرات احمد حلت)
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
یکی از بزرگترین اشتباه آدمها این است که گمان میکنند فردا وجود دارد .
شاید دلیلش تقویمها و سررسیدها باشند که تا آغاز سال بعد جای خالی کنار گذاشتهاند . اما حقیقت این است که چیزی به نام فردا وجود ندارد . در واقع هرچه هست همیشه یک الان و یک همین جاست .
والای من!
ما فردا را در الانهایمان میسازیم و هنگام ساختن، خودمان هم ساخته میشویم و به چیز جدیدتری تبدیل میشویم . در واقع با تلاش برای ساختن چیزهاست که ما رشد میکنیم و استعدادهای پنهان و آشکار نشده وجودمان را کشف میکنیم .
اگر همین قدر بدانی که فردا هرگز وجود نداشته و هرچه هست یک اکنون جاودانه و همیشگی است،مطمئن باش بخش زیادی از ترسهایی که نسبت به آینده داری از بین خواهد رفت .
امتحان کن دلبندم! من عمری است که در اکنون جاودانه زندگی میکنم و از تلاش پایانناپذیر در الآنِ ابدی سرشار از شادی و خوشبختی هستم . آرزویم این است که الآنهای تو سرشار از شادی و رضایتمندی باشد .
📚دلنوشته احمد به امیروالا
دکتر احمد حلت:
همیشه این نکته را به خاطر بسپارید که انسان موفق دائما در حال کنترل خویش است . بررسی کنید چقدر پیشرفت داشتهاید و ببینید در مسیر زندگی خود چقدر جلو یا عقب هستید . کنترل یعنی دوباره دیدن از نو . شما با کنترل کردن خویش از ضعفهای درونی خود آگاه میشوید و مشکلات را به خوبی میبینید . همیشه باید به عنوان ناظر، از دیدی خارج از خود کارها را کنترل کنیم و همه چیز را مورد بررسی قرار دهیم .
📌تمرین
متنی برای خود بنویسید که:
من خودم را به خاطر........(که انجام دادم) بخشیدم و رها کردم .
"شخص ثالث"........را به خاطر.......... (عمل بدی که در حق من انجام داد) بخشیدم و رها کردم .
این تمرین شما را برای رهایی از ناراحتیها کمک میکند و به شما جسارت میدهد تا اعمالتان را کنترل کنید .
📚همه راز موفقیت
💎تسلیم افراد مرجع دور و بر خودت نشو
دوستی داشتم که یک دکتر متخصص، پولدار، خوشتیپ، اهل موسیقی، مسلط به زبان انگلیسی و چندین ویژگی دیگر بود. او در شهر نسبتا کوچکی زندگی میکرد. چندسال پیش تصمیم به مهاجرت گرفت و این کار را انجام داد. اما اتفاقی که افتاد این بود:
بعد از مهاجرت او بسیاری از دوستان، اقوام و حتی همکارانش اقدام به مهاجرت به کشور مورد نظر کردند!!
اما چیزی که نادیده گرفته شد این بود که هیچ کدام از این افراد، ویژگیهای فردی، مالی و ارتباطی او را نداشتند! یکی از این دوستان، امروز در آن کشور مشغول پاک کردن شیشه مغازههاست، در حالی که این جا استاد دانشگاه بود!
به این میگویند خطای مرجعیت! شما شرایط خودت را بسنج و آن گاه به تقلید از مرجع بپرداز تا سر اخر شیشهپاک کن نشوی!
📚هنرشفافاندیشیدن
دکتر احمد حلت
دکتر احمد حلت:
افراد با تفکر "میشه" سفت و قالبی فکر نمیکنند . آنها با تغییرات زمانه خود همگام هستند و با نیازهای روزگار خویش هماهنگاند . برای همین هم میگویند که زنده و جاندار و پویایند و با شرایطی که در آن حضور دارند خود را منطبق میسازند . البته آنها به رنگ شرایط و محیط در نمیآیند . آنها هم برای خود اصول و قواعد خاص دارند که همان قواعد "میشه"ای هاست . اما در عین حال از نظر سازگاری و هم سازی و هماهنگی با محیط اطراف خود بینظیرند . شاید هضم این موضوع برای شما سخت باشد . شاید از خود بپرسید یک انسان چگونه میتواند در عین حفظ اصول و قواعد کلیدی خود،همیشه پویا و سرزنده هم باشد . اما حقیقت این است که همین انسان زمانه خود بودن است که باعث میشود یک انسان "میشه" در گذر زمان زنده و ماندگار باقی بماند و یک "نمیشه" با تحمل هزاران سختی و زحمت به مرور از بین برود و کنار زده شود .
📚گفتوگویمیشهونمیشه
قانونى داريم كه هميشه ثابت است
"ما به محيطمان عادت ميكنيم"
اگر با آدم های بدبخت نشست و برخواست کنید، کم کم به بدبختی عادت می کنید و فکر می کنید که این طبیعی است.
اگر با آدم های غرغرو همنشین باشید عیب جو و غرغرو می شوید و آن را طبیعی می دانید
اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می شوید ولی در نهایت شما هم عادت می کنید به دیگران دروغ بگوییدو اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت.
اگر با آدم های خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشحال و پرانگیزه می شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است.
"تصمیم بگیرید به مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی شوی"
راز شاد زیستن
اندرو متیوس (مترجم دکتر عیدی)
❣️لذت بردن را یادمان ﻧﺪﺍﺩﻧﺪ ؛
از گرما می نالیم. از سرما فرار می کنیم.
در جمع، از شلوغی کلافه می شویم و در خلوت، از تنهایی بغض می کنیم.
تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی تقصیر غروب جمعه است و بس!
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﺎﻥ ﺭﺍﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ:
ﻣﺪﺭﺳﻪ.. ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ .. ﮐﺎﺭ..
ﺣﺘﯽ ﺩﺭﺳﻔﺮﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻟﺬﺕ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ!
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﺎﺗﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ بگذرند....
دکتر حسابی
#تکنیکهای_موفقیت
✖️➕
✅ این قوانین را #برایان_تریسی برای دستیابی بهتر و سریعتر به موفقیت بیان میکند...
💠 قانون وضوح هدف
هرچقدر با وضوح بیشتری بدانید که چه می خواهید و حاضرید چه اقداماتی برای دستیابی به آن انجام دهید احتمال موفق شدن و رسیدن به آنچه می خواهید بیشتر می شود.
💠 قانون رشد
اگر درحال رشد فکر نیستید پس دارید درجا می زنید. اگر روز به روز بهتر نمی شوید پس دارید بدتر می شوید. یادگیری دائم و رشد مداوم فکری را جزیی از برنامه روزانه زندگی خود قرار دهید.
💠 قانون خوشبختی
کیفیت زندگیتان را احساس شما در هر لحظه تعیین می کند و احساس شما را تفسیر شما از وقایع پیرامونتان تعیین می کند نه خود وقایع.
مجله موفقیت
ﻳﻪ ﻓﻠﺞ ﻗﻄﻊ ﻧﺨﺎﻋﻰ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻛﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﺸﻪ، ﻣﻨﺘﻈﺮﻩ ﻳﻜﻨﻔﺮ دیگه هم ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺑﺸﻪ، ﺳﺮﺵ ﻣﻨﺖ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻭ ﺑﺒﺮﺗﺶ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻰ ﻭ ﺣﻤﺎﻡ ﻭ ﻛﺎﺭﺍﻯ ﺩﻳﮕﻪﺷﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ!!
ﻣﻴﺪﻭﻧﻰ ﺁﺭﺯﻭﺵ ﭼﻴﻪ؟
ﻓﻘﻂ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻩ ﻭ ﻛﺎﺭﺍﺷﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ...
ﻳﻪ ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﻛﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻣﻴﺸﻪ، ﺭﻭﺷﻨﺎﻳﻰ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨﻪ، ﺧﻮﺭﺷﻴﺪﻭ
ﻧﻤﻴﺒﻴﻨﻪ، ﺻﺒﺢ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨﻪ!
ﻣﻴﺪﻭﻧﻰ ﺁﺭﺯﻭﺵ ﭼﻴﻪ؟
ﻓﻘﻂ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﻳﻜﺮﻭﺯ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﻧﺰﺩﻳﻜﺎﺵ ﻭ ﻋﺰﻳﺰﺍﺵ ﻭ ﺁﺳﻤﻮﻥرو و ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﺑﺒﻴﻨﻪ...
ﻳﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺳﺮﻃﺎﻧﻰ ﺩﻟﺶ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﻴﻤﻰ ﺩﺭﻣﺎﻧﻰ ﻭ
ﻣﺴﻜﻦﻫﺎﻯ ﻗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﻛﻨﻪ ﻭ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﺸﻪ...
ﻳﻪ ﻛﺮ ﻭ ﻻﻝ ﺁﺭﺯﻭﺷﻪ ﺑﺸﻨﻮﻩ، ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﺯﺑﻮﻧﺶ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻪ...
ﻳﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺗﻨﻔﺴﻰ ﺩﻟﺶ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻭ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻛﭙﺴﻮﻝ ﺍﻛﺴﻴﮋﻥ
ﻧﻔﺲ ﺑﻜﺸﻪ...
ﺍﻵﻥ ﻣﺸﻜﻠﺖ ﭼﻴﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻦ؟
ﺩﺳﺘﺘﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭ ﺯﺍﻧﻮﺕ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﻭ ﻧﻌﻤﺘﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻬﺖ
ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﻯ ﻓﻜﺮﻛﻦ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﻧﻌﻤﺘﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ
ﺑﺪﻯ...
ﭘﺲ ﺷﻜﺮﮔﺰﺍﺭﻯ ﻛﻦ ﻭ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻦ!
♨️ #پندانه؛ آقا محمد خان قاجار علاقه خاصی به شکار روباه داشته. تمام روز را در پی یک روباه با اسبش میتاخته تا جایی که روباه از فرط خستگی نقش زمین میشده. بعد آن بیچاره را میگرفته و دور گردنش، زنگولهای آویزان و در نهایت هم رهایش میکرده است.
روباه هر جا که برود یک زنگوله توی گردنش صدا میکند. دیگر نمیتواند شکار کند، زیرا صدای آن زنگوله، شکار را فراری میدهد. بنابراین «گرسنه» میماند. صدای زنگوله، جفتش را هم فراری میدهد، پس «تنها» میماند. از همه بدتر، صدای زنگوله، خود روباه را هم «آشفته» میکند، «آرامش»اش را به هم میزند.
دقیقا این همان بلایی است که انسان امروزی سر ذهن پُرتَنشِ خودش میآورد. دنبال خودش میکند، خودش را اسیر توهماتش میکند. زنگولهای از افکار منفی، دور گردنش قلاده میکند. بعد خودش را گول میزند و فکر میکند که آزاد است، ولی نیست. برده افکار منفی خودش شده و هر جا برود آنها را با خودش میبرد. آن هم با چه سر و صدایی، درست مثل سر و صدای تکان دادن پشت سر هم یک زنگوله...
🦋🎩از دوستی با چهار دسته از مردم بپرهیز!!
🦋۱- از دوستی با احمق بپرهيز، چرا كه می خواهد به تو نفعی رساند اما دچار زيانت می كند.
🦋۲- از دوستی با بخيل بپرهيز، زيرا آنچه را كه سخت به آن نياز داری از تو دريغ می دارد.
🦋۳- از دوستی با بدكار بپرهيز، كه با اندک بهایی تو را می فروشد.
🦋۴- و از دوستی با دروغگو بپرهيز، كه او به سراب ماند، دور را به تو نزديک، و نزدیک را دور می نماياند.
# امام علی بن ابیطالب
یادت باشه در هر شرایطی که باشی
مردم برای تو حرف درمیارن
اگه قرار باشه حرف مردم روی تو تاثیر بذاره
شک نکن نمیتونی زندگی کنی
چرا فکر میکنی باید همه رو راضی نگه داری!
🍃🌸
تو خودت باش!
هر کس خوشش نیومد که نیومد
اصلا مهم نیست
اگه خودت رو بازیچه
دست حرف مردم بدهی!
این میشود 🍃🌸
نقطه ضعف تو
میشود چکشی که با آن به سرت بکوبند
و تو را اذیت کنند
چون دیگر نقطه ضعف تو را پیداکرده اند.
🍃🌸
آخرش فکر میکنی چی میشه
یک من ناراحت بوجود میاد
که هم خودت و هم خانواده ات رو نابود میکنی
گاهی باید خودت رو به بیخیالی بزنی!
همین و بس❤️
آدم هایی هستند ....
که وقتی خوشحالی کنارت نیستند، چون حسودند.
وقتی غمگینی در آغوشت نمی گیرند،.. چون خوشحالند.
وقتی مشکل داری به ظاهر همدردند،
اما در واقع بی خیال تو هستند...
اما وقتی خودشان مشکل دارند با تو خیلی مهربانند.
این ها بدبخت ترین انسان های روی زمین هستند
که هيچ آرامشى در زندگى ندارند...!
پائولو کوئیلو
👤هفت نصیحت #مولانا
🌹گشاده دست باش،جاری باش،کمک کن (مثل رود)
💧با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید)
🌹اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (شب)
💧وقتی اعصبانی شدی خاموش باش (مثل خاک)
🌹بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا)
💧اگر می خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
انیشتین نوشته است: پدرم به من میگفت "نمیتوانی در یک زمان بر ۲ اسب سوار شوی. تو میتوانی هر چیزی را انجام بدهی،
اما نه همهچیز را با هم".
یاد بگیریم که در حال باشیم و تمام حواسمان را به کاری بدهیم که در حال حاضر انجام میدهیم.
انرژی متمرکز، توان افراد است؛ و این تفاوت پیروزی و شکست است.