راسخون

جکستان - منبع: پارس بوک

mohammadonline1389 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 91
|

به جا ي دسته گل ي كه فردا بر قبرم نثار ميكن ي،امروز با شاخه گل ي كوچك يادم كن ،به جا ي سيل اشك ي
كه فردا بر مزارم ميريز ي ، امروز با تبسمي شادم كن، به جا ي ان متن هاي تسليت گونه كه فردا در
روزنامه ها برايم مينويس ي ، امروز با پيام كوچك ي خوشحالم كن "من امروز به تو ن ياز دارم ، نه
فراد...........

|
|

ناپلئون ميگه وقتي سيبي رو گاز زدي و ديدي كرم درسته اي توش بود، خوشحال باش ! اما اگه سيبي رو
گاز زدي و كرم نصفه اي توش بود، اوون وقت ناراحت شو از خوزدن اون كرم!!

|
|

1. يك زن همه چيز را در مورد فرزندش مي داند : قرارهاي دكتر، مسابقات فوتبال، دوستان نزديك و
صميمي، قرارهاي رمانتيك، غذاهاي مورد علاقه، اسرار، آرزوها و روياها ... يك مرد بطور سربسته و مبهم
فقط ميداند برخي افراد كم سن و سال هم در خانه زندگي ميكنند!!
2. موفقيت: يك مرد موفق كسي است كه بيشتر از آنچه همسرش خرج ميكند درآمد داشته باشد .
يك زن موفق كسي است كه بتواند چنين مردي را پيدا كند.
3. آينده: يك زن تا زمانيكه ازدواج نكرده نگران آينده است . يك مرد تا زمانيكه ازدواج ن كرده
هرگز نگران آينده نخواهد بود.

|
|

يه آقايي سكه را ميندازه بالا شير مياد فرار مي كنه !!! يه آقايي ميره تو دل طبيعت هضم ميشه !!! يه
روز بابايي ميخواست زيردريايي را غرق كنه در ميزنه بعد زود در ميره !!! يه آقايي ميره وام بگيره چون
ضامن نداشت منفجر ميشه !!! يه دكتري از مريضش مي پرسه : اين همه قاشق د ر شكمه تو چي كار مي
كند؟ مريض مي گه: خودتون گفتين روزي يه قاشق بخور.

|
|

تست كنكور هنر : اولين هنري كه پس از ديدن چهره آرايش كرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر
ميشود چيست؟ الف : مينياتور. ب: صافكاري، بتونه كاري و نقاشي اتومبيل !!!! ج: دوپينگ !!!! د: من به
ناموس مردم نگاه نميكنم

|
|

بهش گفتم منو چقدر دوست داري؟ گفت : اندازه جوهر خودكارم . گفتم خيلي نامرديه . آخه جوهر
خودكارت كه يه روز تموم ميشه. يه لبخندي زد و گفت: خودكارم اصلا جوهر نداره!!

|
|

دستاشو شكسته ن بگو دنيا شو گرفته ن، بگو روياشو شكسته ن بگو رفته تا نباشه، قسمِ رفتنو خورده
بگو رفته تا ...نه! اصلا... چه ميدونم ... بگو مرده روزي صد دفعه غلط كردمو مشقَم كردن * تا به قول
خودشون، "ابليسو آدم كردن " تا لبم خواست بگه نه، با تَو سري گفتن : "هيس حرف نزن، هيچي نگو،
فقط بشين و بنويس بنوي س:هيچ كاري از دست كسي بر نمياد بنويس ديگه چشام دليل روشن نمي خواد
بنويس هر چي رو بايد بنويسي، بنويس " ولي تا نوشتم از حق خودم، گفتن: "هيس"!