سخنان بزرگان در مورد انتخاب-اعتماد
همواره با چشمپوشي از اينكه چه پيشامدي در زندگي و در جهان بيرون روي ميدهد، چَم و مفهومي كه به آن نسبت ميدهيد، با شما و به ميل و اراده و گزينش خودتان است.((آنتوني رابينز))
وقتي همه با من هم عقيده مي شوند، تازه احساس مي کنم که اشتباه کرده ام.((اسکار وايلد))
هرگز مرتكب اين اشتباه نمي شوم كه با كساني كه براي نظرشان احترامي قايل نيستم، بحث كنم.((ادوارد گيبون))
يقين است كه رفتار حكيمانه با وضع جاهلانه همچون بيماري از يك شخص به شخص ديگر سرايت مي كند؛ پس لازم است كه مردمان مراقب انتخاب همنشينان خود باشند.((ويليام شكسپير))
هريك از ما در زندگي، حق گزينش داريم و ميتوانيم انديشهها و احساسات خود را برگزينيم. چنانچه آگاهانه به گزينش نپردازيم، بهاي آن را خواهيم پرداخت.((آنتوني رابينز))
وقتي تيمي كه در اختيار داريد با تيم روياهاي شما هماهنگي ندارد، در اين صورت تنها دو راه پيش رو داريد: يا از روياي خود دست بكشيد و يا تيم خود را رشد دهيد.((جان ماكسول))
هرگز به احساساتي كه در برخورد اول با كسي پيدا مي كنيد نسنجيده اعتماد نكنيد.((آناتول فرانس))
وظيفه ما پيش از هر چيز آن است كه خود را با ديگري اشتباه نگيريم.((نيچه))
هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن: اعتماد، قول، رابطه و قلب؛ زيرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند، اما درد بسياري دارند.((چارلز ديكنز))
وزن شعر همان قدرتي است كه تمام ذرات جمله را دوباره منظم ساخته و انتخاب كلمات را ايجاب كرده، انديشه را از نو رنگ آميزي كرده و آن را عجيب تر، غريب تر و مبهم تر مي سازد.((نيچه))
هرگاه سراپا مشتاق هدفي باشيد و همه جوره باور داشته باشيد كه ميتوانيد آن را انجام دهيد و از ارتكاب خطا ترس به دل راه ندهيد، خواستهي شما نميتواند از تحقق باز ايستد.((وين داير))
هيچ كس به تصوير نقاش اعتماد نمي كند، اما مردم عكس را باور مي كنند.((انس آدام))
هرگاه دانشمندي برجسته، اما سالخورده بگويد چيزي ممكن است، به احتمال نزديك به يقين درست گفته است. اما آنگاه كه بگويد چيزي غير ممكن است، به احتمال زياد اشتباه مي كند.((آرتور چارلز كلارك))
هرگاه به اشتباه خويش پي بردي، بي درنگ گامهايي براي درست كردن آن بردار.((دالاي لاما))