(صندلی داغ) میهمان nargesza
1- با این دو تا جمله چقدر موافقی؟(تلگرافی جواب نده. کلی طول کشید تایپشون کردم)
الف: محبت مثل سكه ميمونه كه اگه بيفته توي قلك قلب، نميشه درش آورد، اگر هم بخواي درش بياري بايد اون رو بشكني!!
ب: خوبي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند.
- جا خالی رو پر کن .
دوست دارم اولین کسی باشم که .......بدست می آره و اون رو به ..... می ده.
مادرم همیشه می گه که تو ....هستی ولی من قبول ندارم چون اون نمی دونه که من ..........
تابحال براتون پیش اومده که به یه چیزی نیاز فوری داشته باشید، اما نتونید اونو پیدا کنین؟! در حالیکه تقریبا جلوی چشم تون باشه و نبینید؟!
اون لحظه چی عکس العملی نشون میدین؟
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟
چیزای زیادی هست. اینکه بتونم کارهای عقب افتادمو انجام بدم. بتونم دل نزدیکانم رو شاد کنم. بیشتر از همه اینا دوست دارم امام زمان (عج) ظهور کنه.
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
حرف و حدیث مردم و قضاوت های عجولانه و بی حساب و کتابشون. هرچی هم بخوای بی تفاوت باشی و اهمیت ندی نمی شه و نمی تونی. خدا صبر بده.
1- جمله ای که دوست دارید بقیه هم بشنوند و مو به تنشون سیخ بشه ؟
چنین حالتی رو دوست ندارم چه برای خودم چه برای بقیه.
2- دوست دارید بچتون در اینده به چه چیزتون افتخار کنه؟
به ایمان، اخلاق، صبر و بردباری،صداقت، آبرومندی. که انشاالله خدا لطف کنه بده و نگیره.
جمیعاً ببخشید برم به کارم برسم برمیگردم. شما سوالاتتونو بپرسید. در خدمتم.
توصیه می کنی جوون چند سالگی ازدواج کنه؟؟
در هنگام انتخاب رشته دبیرستان یا دانشگاه به چی فکر می کردید؟ آیا آن انتخاب را درست و منطقی میدانید؟
تا بحال براتون پیش اومده که بچه ای رو به دلیل شلوغی و اذیت کردن تنبیه کنید ولی چند لحظه بعدش پشیمون بشید؟
آیا به دنبال جبرانش بودید و چه کردید؟
سلام
چیزی که من از جواب های شما برداشت کردم از لحاظ زمانی در تنگنا قرار دارید
برداشتم درسته؟!
شما کارمند هستید ؟! اگه آره ،بخش دولتی یا خصوصی
امیدوارم بدون هیچ تعصب و جانبداری نظرتون رو بیان بفرمایید ، آیا اشتغال بانوان به آن ها آسیب رسان نیست ؟! همه جوانب رو در نظر بگیرید
ممنونم
بهترین سخن در مورد تکریم و توصیف شخصیت زن رو از کی شنیدید و چی بوده؟
رشته تحصیلی شما چیست؟
آیا شاغل هستید؟ چه شغلی؟
ببخشید از سوال خودتون قصد استفاده دارم
واکنش شما در مواجهه با مال شبهه ناک چیه ؟! حلال و حرام که تکلیفشون مشخصه اما اینجا نمیدونید واقعا چه خبره
مطالعه و تحقیق داشتید در این زمینه؟؟
سلام اگه میشه بهئ سوالای هوش جواب بده حتی اگه اشتباه باشه ممنون میشم
9, 1, 5, 5, 0, 10, 11, ?
سلام
11
اگه غلطه درستشو بگید.