(صندلی داغ) میهمان nargesza
لطفا کامل بفرمائید:
خداوندا !.ما را ببخش به آنچه خواسته یا ناخواسته انجام دادیم. تو خدایی مهربانی بخشنده ای، خدایی کن مهربانی کن و بخشندگی. به ما ظرفیت بده که سوء استفاده نکنیم. به ما توفیق توبه واقعی و عبادات واقعی بده. توفیق بده همیشه در پی جلب رضایت تو باشیم همین و بس.
-تو یک جمله خدا رو وصف کن....
خدا مهربانترین، بخشنده ترین، صادق ترین، دلسوزترین و ... دارایی هر انسان.
-?Pcلب تاب یا
لب تاب
بک جمله به من نصیحت کن؟
با خدا باش و پادشاهی کن، بی خدا باش و هر چه خواهی کن. در هرحالت مغرور نشو بدون اونی که خالق هست کس دیگه ای.
1- به سرنوشت اعتقاد دارین ؟ دست خودمون هست یا از قبل نوشته شده؟
بله خیلی زیاد. و اینکه می تونه دست خودمون باشه، با تلاش و کوشش و البته دعا.
2- نظر شما در مورد مبارزه با بدحجابی چیست؟
مقابله واژه بهتریه به نظرم. می تونیم با نشون دادن حجاب خوب و فوایدش به مقابله با بدحجابی بریم. و البته با امر به معروف و نهی از منکر هم می تونیم.
3- بهترین مطلبی که تو راسخون خوندید چی بود؟
مطالب خیلی خوب زیاد خوندم. در همه بخش ها.
1- بزرگترین فداکاری که تا حالا انجام دادین چی بوده ؟
بنا به مشکلی که برامون پیش آوردن خیلی سعی می کردم ملاحظه خانوادمو بکنم تا بیش از این ناراحت نشن، تا رنج و عذابمون بیشتر نشه. کاری که هرکدوممون برا هم کردیم.
2- نشانه مردانگی چیه؟
صداقت
3- آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟
خنده رو یادم نماید یه چند سالی می گذره ازش. ولی گریه چند روز پیش بود خیلی دلم گرفته بود.
-توی تنهاییت به چی فكر میكنی؟
-تا حالا شده واقعآ آماده مردن باشی؟ چند بار؟
وقتی میخوای خوشبختی خودت رو تجسم و تصور كنی، خودت رو توی چه سنی، با كی، كجا میبینی؟ اگه دوست داری توصیف كن ..........
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
1- جمله ای که دوست دارید بقیه هم بشنوند و مو به تنشون سیخ بشه ؟
2- دوست دارید بچتون در اینده به چه چیزتون افتخار کنه؟
سلام و عرض ادب خدمت شما خانم زائری
با توجه به اینکه شما یکی از کاربران خوب ما هستید و ما به خود میبالیم بابت همچین بزرگوارانی در سایت سوالاتی خدمتتان داشتم
1-آیا شما از روند قرعه کشی ماهانه راضی هستید؟
2-با توجه به سیستم قرعه کشی ماهانه (شانس کاربر) عکس العمل شما نسبت به برنده نشدن تان چیه حتی تا چند ماه؟
3-آیا تاکنون سایت رو به کسی معرفی کرده اید یا کاربر سایت کرده اید پیشنهادتان راجع به این امر چیه؟
-توی تنهاییت به چی فكر میكنی؟
معمولاً به کارهایی که کردم و کارهایی که می خوام بکنم.
-تا حالا شده واقعآ آماده مردن باشی؟ چند بار؟
بله. چندین بار.
واي سلام.
خسته نباشيد.
هميشه دوست داشتم شما هم بيايد صندلي داغ تا باهاتون آشنا بشم.
سلام.
اگه خودتون یا دور و برتون بچه ی پایه دهم دارید، نظرتون راجع به انتخاب رشته امسال چیه؟
درد سرهاشو چطور می بینید؟
آیا این نوع انتخاب رشته رو منطقی می بینید؟
بهترين دوستي كه تا الان داشتيد كي بوده؟
شما به عنوان يك مدير بايد پر از عشق و انرژي باشيد اما از صحبتاتون پيداست كه زياد نيستيد؟ چرا؟
چه وقتهايي رو به راسخون مي پردازيد؟
وقتی میخوای خوشبختی خودت رو تجسم و تصور كنی، خودت رو توی چه سنی، با كی، كجا میبینی؟ اگه دوست داری توصیف كن ..........
الآنم خدارو شکر می کنم. الآنم خوشبختم به لطف و عنایت خدا و دعای خیر پدر و مادرم. دوست دارم موقع رفتن اون دنیا یه حس خوبی داشته باشم. اون موقَمو با کسانی ببینم که واقعاً دوستش داشته باشم. جدای پدر و مادرم. اگه قسمت بشه و تشکیل خانواده بدم از خدا می خوام بهترین باشن برام.