راسخون

مجور کدو

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 

روش تهیه‌ی مجور کدو؛ غذای کرمانی

این غذا یکی از اصلی‌ترین غذاهای شهر کرمان می‌باشد که امیدوارم از آن لذت کافی را ببرید چون این غذا از مواد اولیه آسان و کم هزینه‌ای تهیه می‌شود.
مجور کدو
 
مواد اولیه:

کدو                                  500 گرم

پنیر سفید                        150 گرم

تخم‌مرغ                            دو عدد

آرد گندم                           دو قاشق غذاخوری

روغن مایع                         دو تا سه قاشق غذاخوری

شوید خردشده                 دو تا سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                     به میزان لازم

 
 
طرز تهیه:      

* ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم.

 

* در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌نماییم.

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|
تاریخ عضویت : آبان 1392