(صندلی داغ)میهمانbamian
بنام خدا
با سلام
لطفا بفرمائید استان کرمان را کاملا می شناسید؟
آیا از تمام مکانهای دیدنی کرمان بازدید کرده اید؟
لطفا نام چند مکان دیدنی و گردشی که در بین عموم مطرح نیست بفرمائید؟
در موقع حادثه دلخراش زلزله بم شما کجا بودید؟
آیا از آن حادثه خاطره ای هم دارید؟
وقتی که خیلی گرسنه هستی و توی خونه تنها باشی و بی پول! آیا واسه خودت غذا درست میکنی یا یخچال رو زیر و رو میکنی تا چیزی واسه خوردن پیدا کنی?
چیکار میکنی?
سلام.
تا حالا شده که ادعا کنی میتونی اون کار رو انجام بدی اما موفق نشی، در عوضش یه بچه کوچولو یا کسی که اصلا بهش نیاد که بتونه از پس کار بر بیاد، اون کار روانجام بده?
عکس العمل وتوجیه تون چیه?من معمولا ادعا نمیکنم چیزی رو بلدم مگه اینکه قبلا بلد باشم انجام بدم ولی اگه فرضا اینطوری که شما میگید باشه اگه یه بچه کوچولو این کاری که من نتونستم بتونه انجام بده خیلی سرکیف میام وخوشحال میشم
بنام خدا
با سلام
لطفا بفرمائید استان کرمان را کاملا می شناسید؟متاسفانه خیر
آیا از تمام مکانهای دیدنی کرمان بازدید کرده اید؟با عرض شرمندگی خیر
لطفا نام چند مکان دیدنی و گردشی که در بین عموم مطرح نیست بفرمائید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در موقع حادثه دلخراش زلزله بم شما کجا بودید؟من خارج از بم جایی مشغول کار بودم ولی خانواد ه ام بم بودن
آیا از آن حادثه خاطره ای هم دارید؟خاطرات ناخوشایند مرگ عزیزان و خاطره زیبای همدلی مردم ایران عزیز که مردم بم رو تنها نگذاشتن
وقتی که خیلی گرسنه هستی و توی خونه تنها باشی و بی پول! آیا واسه خودت غذا درست میکنی یا یخچال رو زیر و رو میکنی تا چیزی واسه خوردن پیدا کنی?
چیکار میکنی?اگه چیزی برای درست کردن باشه غذا درست میکنم وگرنه هرچی دم دستم بیاد میخورم
سلامی دوباره:
یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید:
استقلالی
پرسپولیسی
سپاهان
و یا تیم مورد علاقه
مارادونا
پله
1- بارسلونا
2- رئال مادرید
3- تیم مورد علاقه
1- مسی
2- رونالدو
بازیکن مورد علاقه
سلام
1- در هفته چند روز نماز صبح تون قضا میشه ؟؟
2- تا حالا نماز جمعه رفتی ؟ چند بار ؟ راهپیمائی 22 بهمن چطور ؟ آخرین بار کی بوده ؟
3- یک دعا برای پدر و مادرت ؟
4- اگه بهت سفرکربلا يا مکه رو پيشنهاد بدن کدوم رو انتخاب ميکني ؟ چرا ؟
5- نظرت در مورد ماه مبارک رمضون چیه ؟ ماه رمضون امسال چند شب رو تا حالا خواب موندی؟
1-چه چيز تو زندگيتان مهمه 3 مورد ذکر کنيد؟
2- نظرتون دوران کودکی بهتره یا بزرگسالی؟ چرا؟
3-برای پیشرفت راسخون چه پیشنهادی دارید؟
1- بارسلونا
2- رئال مادرید
3- تیم مورد علاقه
1- مسی
2- رونالدو
بازیکن مورد علاقه
بارسلونا و مسی
1- در جنگل، در حال قدم زدن با شخصی هستید، شخص همراه شما کیست؟
2- باز هم در جنگل، قدم می زنید، حیوانی را می بینید. می توانید بگویید چیست؟
3- چه تعامل یا ارتباطی بین شما و آن حیوان ایجاد می شود؟
4- به اعماق جنگل می روید. وارد محوطه ای بدون درخت می شوید و در مقابل خود، خانه رویایی و ایده آلی که در ذهن داشتید می بینید آن را توصیف کنید.
5- آیا دور خانه شما نرده یا توری وجود دارد؟
6- وارد خانه می شوید. به اتاق ناهارخوری می روید و میز ناهارخوری را می بینید. توضیح دهید روی میز و دور و بر آن چه می بینید؟
7-از در پشت خانه خارج می شوید. بر روی چمن ها یک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چیست؟( سرامیک، شیشه، کاغذ، چینی و…)
8- با فنجان چه می کنید؟
9- در حاشیه و اطراف خانه قدم می زنید و خود را کنار آب می بینید، آبی که می بینید چه نوعی است؟( دریا، اقیانوس، نهر، رودخانه، دریا و…)
10- چگونه از روی آب می گذرید؟