(صندلی داغ)میهمان shirdel2
حال خودتون چطوره؟ (معنوی ، مادی و...)
سلام و عرض ادب
طاعاتتون قبول
چطور به این جایگاه از اعتقادادتون رسیدین؟
بنام خدا
علیک السلام
آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما را از خداوند منان دارم و ما را در این شب های عزیز دعا کنید.
جایگاه خاصی نیست و البته از دوران جوانی با تحقیق و بررسی در مورد دین اسلام و دیگر ادیان تلاش کرده ام به آنچه پذیرفته ام پایبند باشم و دستورات دینم را با اعتقاد کامل و راسخ انجام دهم.
لطفا خضوع نکنین:
یه نصیحت به همه بفرمائین؟
بنام خدا
با سلام
بنده کوچکتر از آن هستم که نصیحت کنم اما با توجه به سن و تجربه می گویم که باید به آنچه قبول کرده ایم اعتقاد داشته باشیم و با تمام تلاش و همت بدون کوچکترین واهمه ای آن را در زندگی بکار گیریم.اگر میخواهیم سعادت دنیا و آخرت را داشته باشیم باید حواسمان به دیگران هم باشد و اول برای دیگران دعای خیر نموده و سعادت و سربلندی آرزو کنیم.به کوچکتر و بزرگتر احترام بگذاریم و با آبرو و حیثیت هیچ فردی بازی نکنیم.
حال خودتون چطوره؟ (معنوی ، مادی و...)
بنام خدا
با سلام
خدا را بی نهایت سپاسگزارم که میتوانم شکر نعمت های فراوانی را که به بنده عطا نموده بجا بیاورم (البته در حد بظاعت ناچیزم) و گرنه برای یک نعمت هم این مقدار کافی نیست.
وقتی سر جلسه امتحان مراقب بیاد و ربع ساعت فقط بالا سرت بایسته، چه حالی بهت دست میده? آیا سعی میکنین که یه جوری اونو از اون موقعیت خارج کنی?
اگه ریزش مو داشته باشی، دنبال چه شامپویی میری?
معمولا چقدر واسه موهات هزینه میکنی?
واسه تیپ و قیافه ات چقدر?
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
1- بزرگترین فداکاری که تا حالا انجام دادین چی بوده ؟
2- بهترین لطیفه ای که تا کنون شنیده اید ؟
3- آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟
دوست داشتی اسمت چی باشه؟
وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟
آینده ات برای روزی که 30 ساله شدی چیه؟
حاضری 20 سال در اوج شادی و رضایت زندگی کنی به شرطی که درست بعد از این مدت بمیری؟
بزرگترین هدفت تو زندگی چیه؟
آخرین باری که ضایع شدی بدجور کی بوده و چطور؟
شغل مورد علاقت؟
اگه بدوني فقط يروز ديگه زنده اي براي يروز بيشتر چي خرج ميكني؟
وقتی سر جلسه امتحان مراقب بیاد و ربع ساعت فقط بالا سرت بایسته، چه حالی بهت دست میده? آیا سعی میکنین که یه جوری اونو از اون موقعیت خارج کنی?
بنام خدا
با سلام
وقتی درس خوان باشی مشکلی نداری اما بهر صورت میتونه استرس زا باشه.
اگه ریزش مو داشته باشی، دنبال چه شامپویی میری?
معمولا چقدر واسه موهات هزینه میکنی?
واسه تیپ و قیافه ات چقدر?
بنام خدا
با سلام
خدا را شکر ریزش مو نداشته و الحمدالله موهای پرپشت خوبی دارم.
خیلی برای موهام خرج نمی کنم.
در حد معمول.
1- خوشمزه ترین غذایی که بلدین بپزین چیه؟
2- زیباترین مکان تفریحی ایران به نظر شما کجاست؟
3- نام بهترین معلم دوران مدرسه تون چی بود؟
1- چه چیزی بیشتر از همه باعث خوشحالی شما می شود و یا انتظار اتفاق افتادن آن را دارید؟
2- چه چیزی باعث ناراحتی، از بین رفتن صبر و در نهایت عصبانیت شما می شود؟
بنام خدا
با سلام
خیلی چیزها میتونه باعث خوشحالی بنده بشه و بهترین آنها خبر ظهور امام زمان (عج) و پیروزی لشکریان اسلام و آرامش و همدلی مسئولان و مردم ایران.
دروغگوئی و اختلاس و مشکلات مردم و ظلم به طبقات ضعیف بسیار برایم ناراحت کننده است.
1- بزرگترین فداکاری که تا حالا انجام دادین چی بوده ؟
2- بهترین لطیفه ای که تا کنون شنیده اید ؟
3- آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟
بنام خدا
با سلام
1 - به نظر خودم فداکاری زیاد داشتم اما یکی از آنها بر گرداندن یکی از همرزمانم در یکی از مانورهای شبانه بود که زخمی شد و بنده در حالیکه روی زمین سینه خیز میرفتم او را روی پشتم گذاشتم و برگرداندم.
2 - لطیفه زیاد شنیدم و انتخاب بهترین آنها سخته.
3 - گریه کم می کنم اما معمولا دور هم که هستیم با خانواده و دوستان خنده می کنیم.