(صندلی داغ)میهمان mty1378
جسن گچل چند تا مو داره؟
سلام
؟ ON UE ED HU RI AT
salam
میدونین پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران کیه؟
مال کدوم ورزشه؟
الان چی کارمیکنه؟
من ورزش رو دنبال نمیکنم
از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:
1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.
من مرضیه هستم و 18 سالمه و اصفهانی هستم و رشتم کامپیوتره :)
2. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟
از طریق نمایشگاه بین المللی در پل شهرستان اصفهان که از طرف مدرسه برای بازدید رفتیم
3. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.
راسخون خودش سرتاسر خاطرس
بنام خدا
لطفا بفرمائید رشته تحصیلی شما چه رشته ای هست؟ کامپیوتر
چه فعالیتی و یا مسئولیتی در راسخون دارید؟ کاربر معمولی ام
چرا این پایگاه را برای فعالیت خود انتخاب کرده اید؟ مطالبش خیلی مفیده و سایتِ خوب و بیش فعالیه هرچیزی که میخوام دراینجا هست
توانمندی های مثبت و منفی راسخون از نظر شما کدامند؟ همه چیزش مثبته
در زمینه وبلاگ نویسی فعالیتی دارید یا خیر؟ کم
سلام
عکس پروفایلتون معنیش چیه ؟
با سلام سلام
1-به سرنوشت اعتقاد دارین ؟ دست خودمون هست یا از قبل نوشته شده؟ کم و بیش سرنوشت یه سواله یه داستان نصفس که کمی ازش نوشته شده و بقیه رو ما باید مطابق با سوال کامل کنیم.خودمونیم که ادامه سرنوشت خودمون و دیگرانو رقم میزنیم با حضورمون و رفتار و افکار و کارهامون میتونیم هرجور که میخوایم تغییرش بدیم آینده رو تا حدزیادی.
2- نظر شما در مورد مبارزه با بدحجابی چیست؟ موافقم اما نه بطور شدیدش . اگه همه بدحجابا و باحجابا هرکدوم تو یه مکان جدا زندگی میکردن اونوقت مزایای حجاب و مضرات بدحجابیشون مشخص میشد .
3- بهترین مطلبی که تو راسخون خوندید چی بود؟ از هر مطلبی که خوندم خوشم اومده .
1- حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟
عمرا
2- از چه تیپ آدمها با چه اخلاقی بیشتر خوشت می آید؟ معمولا آدما ازکسانی که نقطه مخالف خودشونن خوششون میاد منم همینطورم
با سلام و قبولی طاعات و عبادات شما کاربر گرامی؛ سلام و همچنین طاعات و عبادات شماهم قبول
چند سؤال داشتم از حضورتان:
دوست دارید در شب های قدر امسال ماه مبارک رمضان کجا باشید؟ مشهد
اوّلین خواسته تان در آن شب عزیز چیست؟ بعد از ظهور امام زمان و سلامتی همه مریضا که دعای همیشگیمه اولین خواسته ام برای خودم فقط و فقط پیشرفت تو زندگیمه
چه میزان خود را برای آن شب آماده کرده اید؟ تا حدی خودمو اماده کردم.بهترین شبهای عمر من شب قدره
سلام.
در پاسخ به سوالات قبلی فرمودین :اگه همه بدحجابا و باحجابا هرکدوم تو یه مکان جدا زندگی میکردن اونوقت مزایا و مضرات حجابشون مشخص میشد .
میشه تو ضیح بدین ؟؟مضرات حجاب رو فرمودین ؟؟مگه حجاب داشتن مضراتم داره ؟؟؟
ممنون
نظرتون در مورد حقوق های نجومی چیه?
چند درصد افراد را لایق دریافت حقوق زیر خط فقر یا همون زیر 1.5 میلیون نمیدونید?
از در آمدتون راضی هستین?
از چه چیزی بیشتر می ترسید؟ وقتی که تنهام سروصداهای عجیب غریب بشنوم
چه چیزی شما را رنج می دهد ( اذیت می کند)؟ پیدا نکردن راهی برای رسیدن به چیز خیلی مهمی که میخوام و به نفع خودم و بقیست
به چه کسی خیلی وابسته هستید؟ اصولا ادمیم که زود وابسته میشم و میزان وابستگیم به کساییکه دارم همه به یه اندازست
نظرتون راجع به کنکور و نحوه برگزاری آن چیه?
نظرتون راجع به کنکور و نحوه برگزاری آن چیه?
1-اگه بتونی بری سیاره مریخ، و فقط یکی رو با خودت ببری، کی رو میبری و چرا؟ سعی میکنم با یه غریبه برم که به انتخاب خودم نباشه چون هرکیو انتخاب کنم بقیه دعواشون میشه و میگن چرا مارو نبرد
2-شخصیت بزرگ و تاثیر گذار در تاریخ ایران رو چه کسانی میدونید ؟ ___
3-اسم بلوتوث گوشیتون چیه؟ مدل گوشیم