برندگان قرعه کشی خرداد ماه
سلام
تبریک به همه برنده ها
مبارکشون باشه انشاالله
سلام منم برای اولین بار تواین نوع قرعه کشی شرکت کردم که قسمت نبود
مبارک همه ی عزیزان باشه مخصوصا همونایی که بقیه گفتن
سلام
واقعا الان بحث سره دوبار برنده شدن منه؟
اگه میخاین دیگه قرعه کشی شرکت نمی کنم.
سلام دوستان
یه کم انصاف داشته باشیم ... مثلا دهن روزه ایما...
بنده های خدا برنده شدن چرا زهرشون میکنیم که مجبور بشن اینجوری پست بذارن؟؟
مطمئنا همه ی دوستان تا بحال تو قرعه کشی برنج بـــــــــــوق شرکت کردن خب کدوم تابحال برنده شدین هیچکدوم اونجا هم گفتین تقلب یا فلان و فلان؟!؟
قرعه کشیه دیگه شانسیه منم تابحال فقط یه بار شرکت کردم و برنده هم نشدم دلیل نمیشه بگیم چرا فلانی برنده میشه اونم زیاد.
تبریک به همه ی دوستان . جناب کرد آبادی مبارک شما و سایر دوستان باشه
ان شاء الله سریهای بعد هم من و شما و بقیه دوستان برنده باشیم. ان شاء الله برنده بندگی خداوند و یار امام زمان (عج) باشیم
یا علی
سلام و عرض ادب.
مسئول مربوطه در حال حاضر به سفر عتبات عالیات مشرف شدند.
ان شالله بعد از برگشتشون حسنه ها رو برمی گردونن.
موفق و موید باشید.
سلام و عرض ادب.
مسئول مربوطه در حال حاضر به سفر عتبات عالیات مشرف شدند.
ان شالله بعد از برگشتشون حسنه ها رو برمی گردونن.
موفق و موید باشید.
سلام
زیارتشون قبول باشه
خدا نصیب شما و بنده حقیر هم بکنه ان شاء الله
التماس دعا داریم
شما گفتید اگر کسی تو یکی از قرعه کشی محصولات برنده بشه توبقیش شرکت نمیکنه پس kordabadi اسمشون هم تو لیست جعبه ابزاره و هم چراغ قوه چرا ؟
سلام.
اول که تو قرعه کشی شرکت میکنن مگه میدونن کدوم رو برنده میشن!!!!!!!!!!!!!!!!
نه یکی از مسیولین بود انگار یادم نیست اسمشو فقط گفت تو یکی از محصولات که برنده بشه تو بقیه شرکت داده نمیشه
دقیقا این قانون قرعه کشی بوده ... اشتباه شده و احتیاج به تصحیح داره
شما گفتید اگر کسی تو یکی از قرعه کشی محصولات برنده بشه توبقیش شرکت نمیکنه پس kordabadi اسمشون هم تو لیست جعبه ابزاره و هم چراغ قوه چرا ؟
سلام.
اول که تو قرعه کشی شرکت میکنن مگه میدونن کدوم رو برنده میشن!!!!!!!!!!!!!!!!
نه یکی از مسیولین بود انگار یادم نیست اسمشو فقط گفت تو یکی از محصولات که برنده بشه تو بقیه شرکت داده نمیشه
دقیقا این قانون قرعه کشی بوده ... اشتباه شده و احتیاج به تصحیح داره
سلام و عرض ادب.
در هیچ تاپیکی چنین قانونی نیامده.
شما ماه های قبل رو هم نگاه کنید می بینید بعضی کاربران دو یا چند محصول برنده شدند.
سوال! خود شما اگر دو محصول رو انتخاب کنید و یکی رو برنده بشین، حاضرید از محصول دوم کنار گذاشته بشید.
بعد به نظر شما اولویت قرعه کشی بر چه اساسی باید باشه؟
من که این همه در قرعه کشی های هر ماه شرکت کردم تا بحال چنین قانونی ندیدم و نشنیدم که مسئولی در جواب کاربری چنین نظری بدهند.
واقعا متاسفم که قانونی که خودتون مشخص میکنید عمل نمیکنید
شخصی محصولی رو 56 بار تو فاکتورش خریداری کرده،اون وقت برندگانش افرادی هستن که کمتر از 20 بار ثبت کردن،واقعا که
واقعا که مسخرست،که کسی که 56 بار ثبت محصول زده و حسنش رو خرج کرده،برنده نمیشه و کسی که کمتر از 20 بار زده ثبت میشه،اون وقت متن پایین هم تو اطلاعیه طرحتون هست یعنی
همانند روند گذشته، کاربران با پرداخت حسنه لازم برای هر محصول، می توانند اعتبار در قرعه کشی کسب کنند. در نتیجه تعدادی که در فاکتور خود ثبت می کنید به عنوان شانس برنده شدن و اعتبار شما در قرعه کشی می باشد. پس با افزایش تعداد محصول در فاکتور، شانس برنده شدن شما نیز افزایش خواهد یافت.
همون اول بگید هر کی رو بخوایم انتخاب میکنیم
ظاهرا میخواین فقط حسنه هایی که به زحمت به دست میاد رو پس بگیرید با این کار
سلام و عرض ادب.
فکر میکنم مفهوم قرعه کشی این باشه که بین چند نفر، بر حسب اتفاق، یک نفر انتخاب میشه.
در سیستم های قرعه کشی بانک ها هم همینطور هست که افراد با سرمایه های متفاوت حساب باز می کنند (کاملا اختیاری) و بر اساس میزان سرمایه ای که در بانک میگذارند، امتیاز شرکت در قرعه کشی کسب میکنند.
نهایتا بر اساس قرعه، چند نفر برنده میشن. ممکنه فردی با 25000 تومان سرمایه جایزه اصلی بانک رو ببره و فردی هم با ده ها میلیون سرمایه، بهره ای از جوایز بانک نداشته باشه.
در راسخون هم وضع همینطوره. کسی ده بار محصولی رو انتخاب کنه ده بار اسمش در لیست قرعه کشی میاد و کسی که یک بار انتخاب کرده باشه، یک بار نامش قید میشه.
اگر بر اساس میزان خرید بخوان هدایا رو تقسیم کنند که کل جوایز بین سه چهار نفری که در راسخون بیش از ده میلیون حسنه دارند تقسیم میشه و بقیه هم فقط باید نگاهشون کنند.
میزان حسنه ای که هر کاربر در قرعه کشی میگذاره کاملا اختیاری هست و یک ریسک هم حساب میشه.
فردی فقط یک بار محصول رو انتخاب میکنه و فردی هم دوست داره شانسش رو بالا ببره تا جایی که حسنه هاش امکان میده تعداد انتخاب رو بالا میبره.
سلام.
چه حرفیه !!!!!!این دلیل نمیشه که یه نفر 2 باز زده برنده شده و یکی هزاران حسنه خرج کرده هیچی !!!!!!
یه کم منطقی باشیم...........
منم یکی از محصولات قرعه کشی رو همه حسنه هامو براش زدم ولی برنده نشدم.......در حالیکه حسنه ی کمی هم ندادم عوضش....
شانس دیگه.........برنده نشدم...........ان شاالله بقیه که برنده شدن خیرشو ببرن.
یه کم گذشت داشته باشیم و منطقی همه چی حل میشه.
سلام
از نظرات بعضی دوستان آدم ناراحت میشه
نمیدونم چی بگم ولی وسط ماه رمضون درست نیست اسم کاربر خاصی رو آوردن و شبهه انداختن به سلامت قرعه کشی.
لطفابرید و ماه های قبل رو ببینید که در کنار لیست برندگان تعداد شانس های شرکت داده شده در قرعه کشی رو ببینید بعضا تعداد خریدهای یه محصول به عدد هزار هم نزدیک میشد ، انصافتون رو قاضی کنید هر کسی بیشتر خرید کنه احتمال و فقط احتمالش اینه که برنده بشه
من ماه قبل نزدیک ۶۰ هزار و این ماه ۴۰ هزار حسنه مصرف کردم و فقط یه چراغ قوه برنده شدم چه بسا تا پایان سال دیگه هم برنده نشم
بابت هر حرفی که میزنیم مسئولیت داریم و باید جواب بدیم
آره والا.
پس من که هیچ وقت برنده نشدم........
ببخشید.
من الان لیست برندگان رو دوباره مرور کردم.
موندم چی بگم.
یعنی شما چراغ خورشیدی رو برنده نشدین و همینجوری بهتون دادن؟
یا نه! چراغ خورشیدی رو شما تو قرعه کشی بردین، بقیه اجناس رو مسئولین به هر کی دلشون خواسته دادن؟
مگه ماه های قبل که افراد با بالاترین انتخاب برنده نشدند رو ندیده بودین؟ اتفاق جدیدی نیفتاده و قانون جدیدی وضع نشده.
ببخشید.
من الان لیست برندگان رو دوباره مرور کردم.
موندم چی بگم.
یعنی شما چراغ خورشیدی رو برنده نشدین و همینجوری بهتون دادن؟
یا نه! چراغ خورشیدی رو شما تو قرعه کشی بردین، بقیه اجناس رو مسئولین به هر کی دلشون خواسته دادن؟
مگه ماه های قبل که افراد با بالاترین انتخاب برنده نشدند رو ندیده بودین؟ اتفاق جدیدی نیفتاده و قانون جدیدی وضع نشده.
والا منم می خواستم همینو بهشون بگم .