راسخون

سخنان بزرگان درموردخنده

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

اين حقيقت كه مي توانم دانه اي بكارم و آن دانه تبديل به گل شود، دانش خود را با ديگري بخش بخش كنم و آن دانش همان شخص شود، يا به كسي لبخند بزنم و بجاي آن، لبخندي دريافت كنم، تمرينات معنوي است.((لئوبوسكاليا))

farshon کاربر طلایی1
|
|

ياد بگيريد كه وجه خنده دار هر چيزي را ببينيد. اين كار، بهترين شيوه براي رها شدن فوري از چنگ تنش و از بين رفتن پريشاني و ترديد است؛ آن را بيازماييد.((ريچارد تمپلر))

farshon کاربر طلایی1
|
|

ناراحتي هاي بزرگ نيست كه صبر و بردباري نياز دارد، بلكه اين ناراحتي هاي خرد خرد و جگر سوراخ كن را با تبسم برگزار كردن، به راستي نيازمند روحيه است.((جين وبستر))

farshon کاربر طلایی1
|
|

[ به ] راستي كارهاي آدمي چه خنده آور و ضد و نقيض و ناپايدار است!((مارك تواين))

farshon کاربر طلایی1
|
|

به آنها كه مرا دوست دارند لبخند مي زنم و براي آنها كه از من متنفرند آه مي كشم، آسمان هر جور كه بالاي سر من قرار دارد بي تفاوت است، زيرا در درون من قلبي است كه براي مواجهه با هر سرنوشت و تقديري آماده است.((بايرون))

farshon کاربر طلایی1
|
|

نويسنده اي كه مي كوشد بر ترجمه ي رمانهايش نظارت كند، همچون چوپاني كه در پي گله اي از گوسفندان ناآرام است، به دنبال كلمه هاي بي شماري مي گردد؛ حالت اين نويسنده براي خودش غم انگيز است و براي ديگران خنده آور.((ميلان كوندرا))

farshon کاربر طلایی1
|
|

اگر داستاني خنده دار را با دقت به طول و تفضيل نگاه كنيم، داستان بيش از پيش حزن انگيز مي شود.((گوگول))

farshon کاربر طلایی1
|
|

كمتر چيزي يافت مي شود كه نفرت انگيز را از خنده دار، جدا كند.((يونسكو))

farshon کاربر طلایی1
|
|

زماني چيزهايي مرا به خشم مي آورد كه امروز باعث خنده ام مي شوند. براي اين كار پايداري لازم است تا با آن، انسان هاي ميانه ي اهل عمل بر شاعران و هنرمندان خنده سر دهند.((فرناندو پسوا))

farshon کاربر طلایی1
|
|

كوتاهترين فاصله بين دو نفر، لبخند است.((مثل))

farshon کاربر طلایی1
|
|

اي ستاره ي نيرو، تو را مي بينم كه ايستاده اي و بر درد من لبخند مي زني؛ تو با دست فولادين خود اشاره مي كني و من نيروي خويش را باز مي بابم.((هنري وادزورث لانگ‌فلو))

farshon کاربر طلایی1
|
|

در ميان اندوه و خطا و غم، شبنم جواني را در دل خود نگهدار و بر لبان خود لبخند حقيقت را.((هنري وادزورث لانگ‌فلو))

farshon کاربر طلایی1
|
|

خنده، نزديكترين فاصله بين دو نفر است.((ويكتور بورگ))

farshon کاربر طلایی1
|
|

خنده، بدبختي را از بين مي برد. خنده به انسان مي آموزد كه حتي در سخت ترين شرايط، خونسرد بماند و وجود خود را چندان جدي نگيرد.((شري كارتر اسكات))

farshon کاربر طلایی1
|
|

نويسندگي، تجربه اي خنده آور است؛ بايد هزاران بار مُرد تا به تازگي آغازين بنفشه ها دست يافت.((كريستين بوبن))