(صندلی داغ)میهمانان ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11 + امتیاز ویژه
با سلام، سوالات منم از هر سه میهمان صندلی داغ هست و پس اسم کاربریشون رو ننوشتم
1- آیا فوتبالی هستین؟تیم خارجی و ایرانی مورد علاقه تون کدومند؟
با سلام، بله هستم. تیم پرسپولیس و بارسلونا
2- رشته ورزشی مورد علاقه شما چیه و در حال حاضر اگه ورزش می کنید در چه رشته ای فعالیت دارید؟
در سوال اول پاسخ دادم، فوتبال البته به شنا و تیراندازی هم واقعا علاقمندم. منظورم از تیراندازی با کمان است.
3- یکی از آرزوهای دوران کودکیتون که فکر می کنید الان بهش رسیدید چیه؟
موفقیت تحصیلی و تدریس
4- در کودکی دوست داشتید بزرگ شدید چکاره بشید و الان چکاره اید؟
دوست داشتم فضانورد شوم اما الان مدرس دانشگاه هستم.
5- آیا دوست دارید در زندگی چند سال به عقب برگردید و گذشته رو جبران کنید یا از گذشته راضی هستید؟
شاید 10 سال و گرفتن تصمیم جدی برای زندگی مشترک و همین طور رسیدن به آرزوی شغلی دوران کودکی
1-فرزند چندم خا نواده هستید
با سلام، فرزند آخر.
2 اگر نزدواج کرده اید ایا دویت دارید فرزندانزیادی داشته باشید
خیر مجردم
3 ایادوست دارید با پدر بزرگ ومادر بزرگ تان در کنار هم زندگی کنید البته اگر انشا الله در قید حیات باشند
بله بسیار دوستشان دارم.
4در مورد چشمه های درمانی ارکاربر محترمی که اهل شهر اردبیل است توضیح دهد ایا استفاده کرده اید وتاثیر ی دارد
-----> اهل اردبیل نیستم
هرسه کاربر پاسخ بدید
ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11
این عکس یه نکته باحال داره. میتونی نکتشو پیدا کنی؟
با سلام، هد فون روی گوش خرگوش نیست!!!!!!
چهار روبات داریم که شباهت های زیادی به هم دارند ولی فقط دو تای آنها دقیقا یکسان هستند. آیا می توانید این دو ربات را مشخص کنید؟
2و 4
سلام خدمت دوستان عزیز
آبی هستین یا قرمز؟؟؟
با سلام، فعلا سفید (طنز) البته طرفدار پرسپولیس هستم
سلام مهمانان محترم
میشه از اولین سالی که روزه گرفتین یه خاطره تعریف کنید؟
با سلام،
خاطره که یادم نمی آید (الان نگویید چقدر مسن هستی مگر!!!)، اما از همان سال اول سن تکلیف توفیق روزه داری را داشته ام تا امسال. ان شاءالله توفیق روزه داری صحیح را تا آخرین روز و سال عمر خدا نصیب بنده و همه دوستان مومن راسخونی بکند. تمامی کسانی هم که معذوریت روزه داری دارند نیز شفا یافته و توفیق روزه داری پیدا کنند. سپاس و التماس دعا
سپاس
با سلام به هر سه کاربر بزرگوار؛
امیدوارم نماز و روزهاتون مورد قبول درگاه الهی قرار گرفته باشد . . .
چند سؤال از حضورتان داشتم: { این سؤال ها برای هر سه کاربر محترم می باشد}
1 - بهترین جمله ای که از یکی از بزرگان دین شنیده اید و آن را در زندگی به کار برده اید چیست؟
با سلام، جملات زیادی بوده اند اما یکی از آنهایی که همیشه مورد توجهم بوده و سعی کرده ام به آن نیز عمل کنم، سخنی است که از حضرت محمد (ص) و حتی سایر ائمه (علیهم السلام) روایت شده است که فرموده اند: «آنچه را که براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند و آنچه را که براي خود نميپسندي براي ديگران هم نپسند.»
2 - آیا آرزویی دارید که به آن نرسیده اید؟ اگر هست { صلاح می دانید} آن چیست؟
بله، آرزوی حضور در زمان ظهور آقا امام زمان (عج)
3 - بهترین جمله ای که شما را خوشحال می کند، چیست؟
عاقبت بخیر شدن
4 - بدترین جمله ای که شما را ناراحت می کند، چیست؟
بی ثمر بودن
در این تست هوش تصویری، یک شکارچی می بینید که علیرغم هوای سرد زمستان، به دنبال یک شکار می گردد. چقدر زمان لازم دارید که شکارش را پیدا کنید؟
با سلام، یک خرگوش است در گوشه سمت چپ بالای تصویر.
در این تست هوش تصویری، یک شکارچی می بینید که علیرغم هوای سرد زمستان، به دنبال یک شکار می گردد. چقدر زمان لازم دارید که شکارش را پیدا کنید؟
با سلام، یک خرگوش است در گوشه سمت چپ بالای تصویر. البته خرس برعکس پشت شکارچی هم هست.
پست سوم
-11ایا میتونید لاباسای خودتون رو خودتون اتو بزنید ؟ یا کسه دیگه این کار رو انجام میده ؟سلام. فکر کنم 😀😀
-12 ایا از ارتفاع میترسین ؟ بله
یعنی دوست داشتین از هواپیما با چتر بپرنین پایین ؟هیجان داره
-13 دوست داشتین به کدوم یک از کشور ها سفر کنید ؟به تمام دنیا
14 -ترکی بلد هستین ؟ ساغ اول
متاسفانه خیر
15-ایا تا حالا دعوا کردین ؟ زدین یا خوردین ؟ راستشو بگین کجا رفته بودین ؟ خخخ نه چیز شد راسشتو بگین 😨😨
با سلام میهمانان ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11
لطفا به سوالات زیر پاسخ بدین.
1-شما چه کاری از دستتان بر میآید که فکر میکنید بهتر از دیگران میتوانید و یا چرا فکر میکنید برای این کار مناسب هستید؟
2-آیا به همکاری و هماهنگی و کار تیمی علاقمندید؟
3-مهمترین ضعف شما در چیست؟
هرسه کاربر پاسخ بدیدد
ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11
روزی دو نفر به خواستگاری دختر پادشاه می روند.
پادشاه به هر کدام از آنها یک اسب می دهد به یکی اسب سفید به یکی اسب سیاه ، و می گوید هر کدام که دیرتر به خط پایان برسد دخترم را به او می دهم.
بعد از چند ساعت بی حرکت ماندن هر دو خواستگار به سرعت سوار اسب ها شده و به طرف خط پایان می تازند. چرا؟
قرار بر این بوده هر یک از اسب ها که دیرتر رسید نه سوار کارها! پس اسب ها را عوض می کنند و هر کدام که زودتر رسید اسب آن یکی را سوار است پس اسب نفر دیگر از خط عبور می کند - قبل از پاسخگویی در اینترنت دیده بودم!
متوجه شدم همه رو تو نت دیده بودید
با سلام میهمانان ayeneh - saeidfarajpour - asdfgzxcvb11
لطفا به سوالات زیر پاسخ بدین.
1-شما چه کاری از دستتان بر میآید که فکر میکنید بهتر از دیگران میتوانید و یا چرا فکر میکنید برای این کار مناسب هستید؟ سلام علیکم. فکر میکنم در کار فرهنگی موفق باشم چون تجربه اش را دارم
2-آیا به همکاری و هماهنگی و کار تیمی علاقمندید؟بله
3-مهمترین ضعف شما در چیست؟ حساس هستم
سلام و عرض ادب.
خطاب به هرسه بزرگوار
1-چرا انقلاب کردیم؟ آیا اگر انقلاب نمی شد الان وضع بهتری داشتیم؟!
2- اگه بهتون بگن تا آخر هفته آماده باشین قراره برین سوریه و برگشتتون هم معلوم نیست.....حاضر میشین برین؟؟واقعا بگینا....
3- اصلن چرا سوریه ؟؟!!!
هر سه میهمان جواب بدهید
1- آیا به ورزش علاقمند هستید ؟ در هفته چند روز به ورزش می روید؟
2- روزی چند ساعت یا دقیقه در سایت راسخون به سر می برید؟
3-شما چگونه می توانید مردم خود رو شاد و مسرور کنید یا کاری کنید که آنها برای شما دعاکنند؟
4-چند بار تواسنته اید در مسابقات راسخون برنده شوید؟آیا در پبش بینی لیگ برتر هم برنده شده اید؟
5-روزی چند ساعت تلویزیون می بینید ؟ قشنگ ترین فیلمی که تابحال دیده اید چیست؟