راسخون

دعای روز نهم ماه مبارک رمضان

SABOORI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4222
|

نصیبا 

نصیب نمودن

خدای من!  برای من شهادت را نصیبم کن

خدای من توفیق عبادت را نصیبم کن...

خدای من مدافع حرم بودن را نصیبم کن...

خدای من توفیق خلاصی از گناه را نصیبم کن..

خدای من دیدار امام زمان را با شهادت من همراه کن...

arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|

راهنماييم كن به برهان

graygerdoo کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 108
|

ارزوی مشتاقان

اولیاء خدا اعمال نیک را برای بهشت انجام نمی دهند بلکه برای لقاء الله هست و سعدی می گوید گل های بهشت همانند خار هست که در پای عاشقان فرو می رود

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

يا امل المشتاقين

اي انكه همه مشتاقان به سويش در حركتند. با اينكه در دنيا لذت تمام نعمت هايت را چشيده ايم اما لذت لغايت در آرزوها مي گنجد اي بزرگترين  براورده كننده حاجات....... اين آرزو را براي تمامي مومنانت براورده كن.

yassinmoradi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 483
|
رحمت و روزي

امام علی (ع) : علم و دانش مذهبی و معارف دینی از هفت جهت بر مال و ثروت بر تری دارد: 1- اینکه علم دین، میراث پیغمبران است و مال میراث فرعون هاست 2- علم با بخشش و انفاق به مردم کم نمی شود ولی مال با خرج کردن کم می شود 3- علم حافظ و نگهدار صاحب خود است ولی مال خود احتیاج به نگهبان دارد 4- مال برای مومن و کافر فراهم می گردد ولی علم دین فقط برای مومن حاصل می شود 5- شخص عالم و فهمیده در امر دین مورد حاجت همه مردم است ولی شخص مالدار و ثروتمند مورد نیاز عموم مردم نیست 6- علم الهی با آدمی وارد قبر می شود ولی مال در دنیا باقی می ماند 7- علم الهی و دینی صاحبش را در عبور از پل صراط نیرو می دهد و کمک می کند ولی مال و ثروت، وبال گردن صاحب خود بر پل صراط است و مانع عبور او از آن می شود.                                              آثار الصادقین جلد 13 صفحۀ 552