راسخون

دعای روز نهم ماه مبارک رمضان

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

قوانین شرکت در طرح را در این تاپیک ببینید.

دعاهای روزانه، برداشت عارفانه

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

رحمت واسعه : مهربانی وسیع و گسترده خدا

«اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فیهِ نَصیباً مِنْ رَحْمَتِکَ الْواسِعَةِ» خدایا، من را از رحمت واسعه خودت نصیب گردان.

رحمت خداوند بسیار وسیع و گسترده است، وسعتی که ما نمی‌توانیم با قلم و زبان خود آن را وصف نماییم اما اگر به آیات قرآن توجه کنیم، ”الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ...”‌ (انعام ،1) یعنی ”شکر خداوندی که آسمان و زمین را خلق کرد...”‌ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ”‌(سبا ،1) یعنی و برای خداوند است هرچه که در زمین و آسمان است”‌ و ”وسع کرسیه السموات و الارض و لایوده حفظهما و ...”‌(بقره ، 255) یعنی ”قلمرو علم خداوند از آسمان و زمین فراتر و نگهبانی آسمان و زمین بر او آسان و بی زحمت است”‌ آنگاه است که در می‌یابیم که با وسیع بودن حکومت و فرمانروایی ذات اقدس الهی، رحمت او نیز بسیار وسیع و گسترده است، رحمتی که شامل کسانی می‌شود که از فرمان خداوند و رسولش سرپیچی ننمایند.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

بنده اى تسليم و خاضع

انسان، درپناه «ولايت» زندگى مى كند. يا ولايت اللّه ، يا ولايت شيطان. اگر انسان از مدار «حق» دور شود و از شعاع «ولايت اللّه » خارج گردد، وارد قلمرو ولايت و سيطره شيطان مى گردد. از جاذبه «خدا» اگر دور شويم، گرفتار «نفس» و «هوى» و «ابليس» و «وسوسه شيطان» خواهيم شد. پس، بايد «مسلمان» بود. يعنى «تسليم حق» شد. دل به خدا سپرد، عنان اختيار در كف اراده و خواسته او قرار داد، پيشانى نياز در آستان او بر خاك ساييد، رضاى او را در نظر داشت، براى او كار كرد، عبد خالص او بود و اطاعت از فرمانش كرد. از خدا خواسته ايم كه پيشانى ما را ـ كه رمز خضوع و تسليم است ـ برگيرد و به سوى موجبات رضاى خويش بكشد. او، خودش ولىّ ما باشد و خودش به ما راه نشان بدهد. او كه به بندگان، محبت دارد، آفريده هاى خود را دوست دارد، ساكن خانه دلهاى مشتاقان است، آرزومندان، محبّت او را سرمايه حيات مى كنند و عشقش را، رهتوشه حركت در مسير رسيدن به «لقاءاللّه » مى سازند. مى خواهيم كه ما را به بندگى بپذيرد و توفيق عبوديّت، عنايت كند.

siyasi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1011
|

آرزوی مشتاقان

خداوند عزوجل به داود علیه السلام وحى فرمود: اى داود! من دل‏ هاى مشتاقان را، از خشنودى خود آفريدم و آنها را به نور ذات خود، در ناز و نعمت قرار دادم به دلیل خوش گمانى و دور نگه داشتن خويش از دنيا و اهل آن و خلوت كردن و مناجات نمودن با من.

siyasi کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1011
|

مشتاقاتن

خدا را، سوي مشتاقان نگاهي

خدا را، سوي مشتاقان نگاهي          پياپي گر نباشد، گاه گاهي
نگاهي کن، باميدي که داري           که دارم از تو اميد نگاهي
بيا، اي آفتاب عالم افروز              که پيش آمد عجب روز سياهي!
رقيبا، امشب از من برحذر باش      که خواهم سوخت عالم را بآهي
رود سالي که آن مه را نديدم          که ديدست اين چنين سالي و ماهي؟
بنزد خوشه چين خرمن عشق         همه عالي نمي ارزد بکاهي
هلالي خاک شد، سويش گذر کن     چه دامن مي کشي از خاک راهي؟
nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

مرضاتک الجامعه

رضای خداوند بزرگترین سعادتمندی هاست که یک انسان می تواند آن را به دست آورد، و زمانی پروردگار عالمیان از بنده خویش راضی می گردد که بنده از دستورات و اوامر او اطاعت نموده و حق بندگی را به جا آورد، و هنگامی که بنده از اوامر الهی اطاعت نماید آنگاه است که جمیع وعده های خداوند که در قرآن به ایمان آورندگان بشارت داده شده است برایش محقق خواهد شد،لذا رضای الهی جامع ترین نعمتهای خداوند است که در این روز از او بحق دوستی و محبتش به جمیع بندگان می خواهیم که این رضا و خشنودی را نصیب ما گرداند.

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

وهدنی فیه براهینک

خدای خوب من از دریچه های فهمم و درکت به رویم باز کن تا بتوانم کمی بهتر این عالم را درک کنم و به سوی تو گام بردارم.خدای خوبم نادانی و جهلم انقدر زیاد است که که راههای وصل را مدام گم می کنم تو دستم بگیر تا در میان نشانه های راستینت باقی بمانم.

t5s6p1 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 952
|

منظور از “ وخذ بناصيتي” چيست؟ 

ما از خداوند مي خواهيم که پيشاني ما را گرفته و به سوي رضا و خشنوديش بکشاند چرا که پيشاني محل سجده انسان به ذات اقدس پروردگار است که هنگامي که بنده به درگاه الهي سجده مي نمايد آنگاه است که خود را تسليم امر پروردگار نموده و خود را در پيشگاه او خوار و ذليل مي داند و در روايات نيز داريم که بهترين حالات بنده هنگامي است که آن بنده در مقابل ذات اقدس الهي سجده مي نمايد، پس از خداوند مي خواهيم که پيشاني ما را فقط جايگاه سجده نمودن به ذات اقدسش گرداند نه سجده گاه شيطان (نه فرمانبرداري از شيطان...) 

zaker7007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2796
|

رضای خدا

تا انسان به مقام عبوديت و بندگي محض نرسد و از اين راه نفس مطمئنه را تحصيل نكند، نميتواند به رتبه راضية و مرضية،  كه مقام رضا و خشنودي متقابل خدا و بنده است، نايل گردد. تحصيل آن نيز با ذكر عملي خداوند ميسر است: الا بذكر اللَّه تطمئن القلوب. 

rbahar91 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1000
|

مرضاتک الجامعه 

رضاي خداوند بزرگترين سعادتمندي هاست که يک انسان مي تواند آن را به دست آورد،

چرا که زماني پروردگار عالميان از بنده خويش راضي مي گردد که بنده از دستورات و اوامر او اطاعت نموده و حق بندگي را به جا آورد و هنگامي که بنده از اوامر الهي اطاعت نمايد آنگاه است که جميع وعده هاي خداوند که در قرآن به ايمان آورندگان بشارت داده شده است محقق مي گردد که آن هم از رضاي الهي نشات مي گيرد،

پس رضاي الهي جامع ترين نعمتهاي خداوند است که در اين روز از او بحق دوستي و محبتش به جميع بندگان مي خواهيم که اين رضا و خشنودي را نصيب ما گرداند.

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

مهار مرا بکش به رضایت همه جانبه ات

خدایا کمکم کن تا به رضایت تو راضی باشم. خودسر و خودرأیی نباشم. راضی باشم به آنچه برایم مقدر فرمودی. مهارم را بکش و نگه دار تا پا از رضایتت برندارم. و رضایتم را در گرو رضایت همه جانبه خودت داشته باشم نه بندگانت. خدایا خودت مهارم کنو این باور و ایمان را به من بده که بفهمم هرچه برایم می خواهی و مقدر می کنی به صلاحم است. خدایا ایمانم را قوی گردان. الهی آمین.

shakere کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 68
|

رحمت

همان باران همیشگی لطف تو بر سر بنده ای که جز بند بودن به تو و رحمتت چیزی ندارد

ghasemifar کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 58
|

راهنمایی ام کن

از خدای خود می­خواهیم راهنمای ما برای رسیدن به اعمال شایسته باشد راه­یابی به عرصه «اعمال صالح» توفیق بزرگی است.

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|

به نام خدا

نصیباً  ، بهره ، توشه ، یه خوشه!!!

للهم اجعل لی نصیبا ، ای وای بر من اگر از رحمت واسعه نتوانم چیزی برای خودم بردارم

ای وای اگر بهره من در این روزها که اوج گرما هم هست فقط گرسنگی و تشنگی باشه

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

دعای روز نهم

بسم الله الرحمن الرحیم 

اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فیهِ نَصیباً مِنْ رَحْمَتِكَ الْواسِعَتِ وَاهْدِنی فیهِ لِبَراهینِكَ السّاطِعَتِ وَخُذْ بِناصِیتی اِلی مَرْضاتِكَ الْجامِعَتِ بِمَحَبَّتِكَ یا اَمَلَ الْمُشْتاقین 

خدایا قرار بده برایم در آن بهره ای از رحمت فراوانت و راهنماییم کن در آن به برهان و راه های درخشانت و بگیر عنانم به سوی رضای همه جانبه ات به دوستی خود ای آرزوی مشتاقان

O Allah, on this day, grant me a share from Your mercy which is wide , guide me towards Your shining proofs , lead me to Your all encompassing pleasure , by Your love , O the hope of the desirous.