سخنان بزرگان در مورد غیبت
حضرت محمد (ص) فرمود : روزه دار از آن هنگام که صبح میکند تا به شب در رود مادام که غیبت نکند در عبادت است و همین که غیبت کرد روزه او پاره شود. نهج الفصاحه حدیث ۱۸۵۵
حضرت محمد (ص) فرمود : کفاره کسی که عیب وی کرده ای این است که برای او آمرزش بخواهی. نهج الفصاحه حدیث ۲۱۴۳
حضرت محمد (ص) : هرکه از آبروی برادر ( دینی ) خود در موقع غیبت دیگران دفاع نماید بر خداوند حق است که او را از آتش دوزخ آزادش کند.مجموعه ورام جلد ۱ صفحه ۱۱۹
اشرار از کسانی هستند که عیوب مردم را جستجو می کنند و به آن بچسبند ونیکوئی آنها را نادیده و فراموش می کنند مانند پشه که در جاهی کثیف و زخم بدن می نشیند و از جاهای تمیز دوری میکنند. افلاطون
حضرت علی (ع) : دردناکترین مردم ( در قیامت ) غیبت کننده است. غررالحکم جلد ۲ صفحه ۳۸۱ حدیث ۲۹۱۱
حضرت محمد (ص) : از فحش و بدگویی دوری گزینید زیرا که خداوند عزوجل بدگوی بد زبان را دوست ندارد. خصال صدوق باب الثلاثه حدیث ۲۰۳
در وظیفه خود استقامت جستن و خاموش ماندن بهترین پاسخ به تهمت است. واشنگتن
مردم حتی وقتی هم که از شما میخواهند معایبشان را آشکارا به آنها بگویید،انتظار مدیحه سرائی دارند.سامرست موام
کسی که از سرنوشت خود شکایت کند، از حماقت و ناچیزی روح خویش شکایت کرده است. موریس مترلینگ
مردم بزهکار دوست دارند غیبت دیگران را آشکار سازند تا برای تباهکاری های خود عذر و بهانه ای جویند. امام علی علیه السلام
حضرت محمد (ص) فرمود: وقتی در انجمنی که تو هستی درباره مردی بد می گویند آن مرد را یاری کن و آن گروه را از بد گویی باز دار و از آنجا برخیز. نهج الفصاحه حدیث ۲۴۷
در غیاب دشمن هم نباید حرف زد. مثل یونانی
من هرگز او را و خنده اش را باور ندارم هرگاه که زبان به بدگویی از خود می گشاید. نیچه
من تلاش خود را می کنم و به راه خود ادامه می دهم. اگر نتیجه ی دلخواه از کارم گرفتم، خرده گیری و سخن دیگران بر من کارساز نیست و اگر کارم نادرست باشد، سوگند ده فرشته ی آسمانی مبنی بر درستی آن، نمی تواند آن را نیکو کند. آبراهام لینکلن
حضرت محمد (ص):از بدترین بندگان خدا کسی است که مجالست او برای بدگوئیش ناخوشایند باشد ( مردم از همنشینی او بیزار باشند ). طرائف الحکم جلد ۲ صفحه ۱۵۷