سخنان بزرگان در مورد وفا
افراد موفق مي توانند خود را در چنان حالت روحي قرار دهند كه آن حالت به آنها قدرت و دلگرمي بدهد تا به اهداف خود دست يابند.((آنتوني رابينز))
اگر قرار است قانوني براي شاد بودن داشته باشيد، بگذاريد اين باشد: براي شاد بودن من لازم نيست حتماً چيزي در زندگي ام رخ دهد؛ من شادم براي اين كه زنده ام! زندگي موهبتي است كه به من داده شده و من از آن لذت مي برم.((مجله سبز))
انسان در سختي و شكست مي تواند تولدي ديگر اما نيرومندتر پيدا كند. شوق فروتنانه و از روي راستي، براي ارزيابي كنش هاي خويش در كانون شكوفايي انسان قرار دارد.((كونوسوكي ماتسوشيتا))
او به آرمانی که ضعف آن مشهود است هنوز با سماجت پایبند است... و این امر را وفاداری می نامد. نیچه
ايمان به حقيقت را هدف و مقصد اساسي زندگي خود قرار دادن و تكاليف را از روي وجدان به جا آوردن، طبع مرد را بلندتر و كاملتر مي سازد. يكي را دوست داشتن و حيات او را آرزو كردن و ديگري را دشمن داشتن و مرگ او را خواستن، ناگزير طبع آدمي را تاريك مي سازد.((كنفوسيوس))
اگر قرار باشد بايستي و به سمت هر سگي كه پارس مي كند سنگ پرتاب كني، هرگز به مقصد نمي رسي.((لارنس استرن))
آماده شدن براي دستگيري از پيران و وفاداري نسبت به دوستان و مهر ورزيدن به مردم، آرزوي من است.((كنفوسيوس))
اي وجدان، تو عامل بزرگي وجود انسان و اخلاقي بودن كارهاي او هستي و بدون تو چيزي در وجود خود احساس نمي كنم كه مرا در جهاني برتر از حيوانات قرار دهد.((ژان ژاك روسو))
اگر مي خواهيد در زندگي، دوستان وفادار و ياران غمخوار داشته باشيد، كم و خيلي دير با مردم دوست شويد.((هرشل))
آنچه ما را به نابودي خواهد كشاند از اين قرار است: سياست بدون اصول، لذت بدون وجدان، علم بدون شخصيت و تجارت بدون اخلاق.((مهاتما گاندي))
آيا خودت وفادار هستي كه انتظار وفا داري؟((مثل آفريقايي))
اگر قرار باشد که در برابر هر چیزی، واکنش نشان دهیم، پیوسته از فشار روانی، رنج خواهیم برد. آنتونی رابینز
انديشه ها جايگاهي والاتر از دنياي ظاهري دارند. چه حقير است و كوچك ، زندگي آنكه دستانش را ميان ديده و دنيا قرار داده و هيچ نمي بيند جز خطوط باريك دستانش؛ در خانه ي ناداني، آينه اي نيست كه روح خود را در آن به تماشا بنشيند.((جبران خليل جبران))
بايد در كارها وجدان خود را راهنما قرار دهيم و همان [ راهي ] را كه وجدان به ما نشان مي دهد، در پيش بگيريم.((رالف والدو امرسون))
باید در محدوده امکانات زمینی بیافرینیم و در آفرینش به زمین وفادار بمانیم. نیچه