مواد لازم

 

توت‌ فرنگی ۴ پیمانه

آب‌ لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه

پودر ژلاتین ۳ قاشق چای‌ خوری

خامه‌ی غلیظ ۱ و ۱/۲ پیمانه

توت‌ فرنگی برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه

توت‌فرنگی، آب‌لیمو و شکر را به کمک مخلوط‌کن به صورت پوره درآورید. پوره‌ی به دست آمده را از صافی رد کرده و درون ظرف گودی بریزید. در ظرفی دیگر مقدار زیادی یخ و آب سرد را مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس ظرفی متوسط را که عایق حرارتی است، روی تابه‌ای حاوی آب جوش قرار داده و ژلاتین را در ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید. نصف پیمانه از پوره‌ی توت‌فرنگی را که از قبل تهیه کرده‌اید به آن اضافه کرده و مخلوط آماده شده را در مابقی پوره‌ی توت‌فرنگی بریزید.

 

اکنون آن را درون ظرف حاوی یخ و آب سرد قرار داده تا خنک و غلیظ شود. سعی کنید به مدت زمان ۲۰ دقیقه آن را به صورت مداوم هم بزنید.

 

در ظرفی دیگر یک پیمانه از خامه را تا زمانی که فرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را با ترکیب توت‌فرنگی مخلوط کنید. کاغذ روغنی را تهیه کرده و به نوارهای ۵/۵ در ۲۴ سانتی‌متر برش داده و هر کدام از آن‌ها را دورتادور کاسه‌ای از جنس سرامیک بپیچید. سعی کنید این عمل را به دقت انجام داده و آن‌ها را تا حدود ۵ سانتی‌متر بالاتر از لبه‌های ظرف قرار دهید. کاسه‌های سرامیکی را روی سینی (ترجیحا لبه‌دار) قرار دهید. درون هر کدام از آن‌ها را با نصف پیمانه از مخلوط توت‌فرنگی پر کنید. سپس ظروف را درون فریزر قرار داده تا خود را بگیرند.

 

چند دقیقه قبل از سرو کردن، آن‌ها را از فریزر خارج کرده و سعی کنید کاغذهای روغنی را به آرامی و با دقت جدا کنید. باقیمانده‌ی خامه را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و کاپ‌موس‌ها را با آن و برش‌هایی از توت‌فرنگی که از قبل درون شکر خوابانده‌اید، تزئین کنید.