کاکائو_با_مغز_پسته
کاکائو_با_مغز_پسته
برای 8 نفر چی لازم دارم:
شکلات (تخته ای و سیاه) 120گرم
پسته (خام و چرخ شده) 2پیمانه
شیر عسل 1چهارم پیمانه
گلاب 1چهارم پیمانه
پودر قند 2قاشق سوپخوری
چطوری درست کنم:
ابتدا پسته چرخ شده را با پودر قند و گلاب مخلوط کرده، شیرعسلی را کمکم اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید. آن را در دست گرد یا به شکل مکعب یا سایر در آورده و در یخچال قرار دهید. شکلات را به شکل بنماری و غیر مستقیم ذوب کرده و توپها را در آن غوطهور کنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
نکات:
1)بهتر است پسته ها قبل از چرخ شدن 1روز داخل آب و شکر و گلاب خیس بخورند تا خوشمزه تر شوند.
2)میتوانید از هر نوع کاکائویی که خواستید برای روکش استفاده کنید.
3)اگر میخواهید نوع دو رنگ آن را تهیه کنید اول کاملا با یک رنگ پوشش دهید و بعد از سرد شدن رنگ بعدی کاکائو را به نصف آن بزنید....