سخنان بزرگان در مورد آزمایش و امتحان
مطمئن باش که آمریکایی ها بالاخره کار درست را انجام می دهند البته بعد از اینکه همه راههای دیگر را آزمودند. وینستون چرچیل
thomas-edison
هزار بار آزمایشی که در ساختن لامپ نتیجه نداد، هرگز برایم شکست به شمار نرفت. سرانجام، هزار و یکمین آزمایش، در ِکامیابی و روشنایی را به روی من گشود. توماس ادیسون
Andre-Maurois
هیچ تجربه و آزمونی را نمی توان دلیل اعتبار گرفت. آندره موروا
Christian-Bobin
پیشنهاد می کنم در انجام آزمونهای بحرانی شک نکنیم. این همان چیزی است که به ما می گوید درست یا نادرست به پیش میرویم و گام دیگر چیست. گوردون مور
walt-whitman
طبیعت، آزمونی است که ما در قلب آن قرار گرفته ایم. کریستین بوبن
Davinchi
تنها سخنگوی جهان طبیعت، آزمایش است، پس باید همیشه به تجربه پرداخت و هرکار را به هزار شکل آزمود. لئوناردو داوینچی
gordon-moore
ای مردم! شما را توصیه میکنم به تقوای الهی و کثرتِ ستایش خداوند برای عطایایی که به شما نازل نموده و نعمتهایی که بر شما عنایت فرموده و آزمایشی که نزد شماست.((امام علی (ع)))
این را هم امتحان می كنیم، حتی اگر به نتیجه نرسیم.((كوینسی جونز))
آدمی را آزمودن به كردار باید كرد نه به گفتار؛ چه بیشتر مردم، زشت كردار و نیكو گفتارند.((فیثاغورث)) آزمونی كه در جوانی دادهای، نتیجهاش در پیری، آشكار خواهد شد.((پابلو پیكاسو))
آزمایش و خطا بسیار خوب است، تنها یك عیب دارد: مقدار زیادی از سرمایه ای كه همه ی ما كم داریم، یعنی زمان، در این راه صرف می شود.((آنتونی رابینز))
آزمایش های ناكام نیز به همان اندازه ی آزمایش های كامیاب، بخشی از فرآیند رشد هستند.((شری كارتر اسكات))
آزمون حقیقی اخلاق بشریت، چگونگی روابط انسان با حیوانات است، به ویژه حیواناتی که در اختیار و تحت تسلط او هستند. اینجاست که بزرگترین ورشکستگی بشر تحقق یافته است.((میلان کوندرا))
آزمون حقیقی اخلاق بشریت، چگونگی روابط انسان با حیوانات است، به ویژه حیواناتی كه در اختیار و تحت تسلط او هستند. اینجاست كه بزرگترین ورشكستگی بشر تحقق یافته است.((میلان كوندرا))
آزمایش و خطا بسیار خوب است، تنها یک عیب دارد: مقدار زیادی از سرمایه ای که همه ی ما کم داریم، یعنی زمان، در این راه صرف می شود.((آنتونی رابینز))
امتحان نهایی دین، دینداری نیست، محبت است.((دارموند))