سخنان بزرگان در مورد استعداد
چیزی که ذهن خود را به آن سرگرم میکنید، همان چیزیست که سرانجام میشوید.((ناتانیل هاتورن))
کسی که خود را وقف خدمت میکند، کوچکترین اندیشهی رفاه خود را به ذهن، راه نمیدهد، بلکه آن را به پروردگارش میسپارد و به ارادهی او گردن مینهد.((گاندی))
از همه چيز مهمتر در زندگي آن است كه انسان هدفي داشته و براي رسيدن به هدف خود داراي استعداد كافي باشد.((گوته))
هیچ مرگی، زودرستر از مرگ اندیشههای تازه در یک ذهن بسته نیست.((پرمودا باترا))
هشیار باشید! شما در این زندگی، روزگار آرزو را میگذرانید که اجل را به دنبال دارد. کسی که در روزگار آرزو و پیش از آنکه اجلش فرا رسد، عمل نماید، عمل برای او سودمند خواهد بود و مرگی که به سراغش آمده است، ضرری برای او وارد نخواهد ساخت.((امام علی (ع)))
اگر استعداد داريد، اما تلاش و تحرك شما به جايي نمي رسد، احتمالا بر خود مسلط نيستيد.((جان ماكسول))
عشق نبوغ عقل است.((توسنل))
اگر میخواهم فردا را با اندیشههایی به دور از تنش بگذرانم، باید امروز، اندیشههای تنشزا را از ذهن خود دور کنم.((پرمودا باترا))
خواستهها و گرایش ذهنی شما، منش شما را میسازد.((پرمودا باترا))
تهیدستی یا توانگری شما نتیجهی ذهن اندیشمند شماست که میتواند شما را نیازمند یا بینیاز سازد.((پرمودا باترا))
آنچه كسي را برنده مي كند، توانايي ذاتي، استعداد و يا ضريب هوشي او نيست. ابزار برنده، نگرش شماست نه استعدادتان؛ نگرش معيار كاميابي است.((دنيس ويتلي))
قلب و ذهن من، بهترین و گرانترین داراییهای من هستند.((پرمودا باترا))
استعدادهاي خود را پنهان نكنيد. استعداد براي اين خلق شده است كه به كار گرفته شود. گذاشتن ساعت آفتابي در سايه چه فايده اي دارد؟((بنجامين فرانكلين))
یک بار "نه" گفتن، از چندین بار افسوس خوردن، رهایی پیدا میکنید و به دنیال آن، فشارهای ذهنی نخواهید داشت.((پرمودا باترا))
قفل ذهن خود را باز کنید، کلید آن را نیز دور بیندازید. ذهن خود را همیشه آماده نگه دارید تا آراء و نظرات، مجال ورود یابند؛ آراء تازه.((پرمودا باترا))