سخنان بزرگان در مورد استعداد
چیزی که بازیکن بزرگ را از بازیکن خوب جدا می کند، نگرش و حالتی ذهنی اوست. اگر ذهن قوی باشد تقریبا هر کاری را که بخواهید، می توانید انجام دهید.((کریس اورت))
مغز بشر در مواقع خاص قادر است بهشت را به جهنم و جهنم را به بهشت تبدیل کند.((میلتون))
به هر قهرمان ورزش حرفه ای که بنگرید، استعداد فراوان می بینید. اما آنچه بهترین ها را به بالاترین سطح می رساند، فکر و ذهن است.((جان ماکسول))
من دانش و هنری ندارم، تنها هنر من این است که مانند مادرم فن قابلگی می دانم، با این تفاوت که مادرم زنها را در وضع حمل مدد می کرد و من، عقلها و ذهنها را مدد می کنم که زاینده شوند؛ یعنی علمی که در نهاد ایشان هست پیدا شود و به آن آگاه گردند.((سقراط))
نگرش، حالتی ذهنی و درونی است. چه بسا کسی که نگرش نادرست دارد مرتکب کارهای غیر اخلاقی و غیر قانونی نشود، اما نگرش نادرست او سبب از هم پاشاندن تیمی خواهد شد که در آن عضویت دارد.((جان ماکسول))
بزرگترین کشف عصر ما این است که انسانها می توانند با اصلاح نگرشهای ذهنی خود، زندگانی خویش را اصلاح کنند.((ویلیام جیمز))
اگر دنیای حقیقی را رها کنیم و به سوی دنیای رویایی که ساخته ذهن خودمان است پیش برویم، آن زمان است که دیوانگی را برای خود خریده ایم.((دیل کارنگی))
انسان هوشمندی که به هوشمندی خود می نازد، به زندانی می ماند که به بزرگی زندانش می بالد.((سیمون دیل))
برای اینکه از مغزتان استفاده کنید، نیازی به این نیست که نابغه باشید. کافی است از ذهنی که خداوند به شما ارزانی کرده، استفاده کنید.((جان ماکسول))
در میان ملکات ذهنی، حافظه بیش از همه می شکفد و پیش از همه می میرد.((کولتون))
بهترین راه برای اثبات صفای ذهنی ما نشان دادن خطاهای آن است؛ نهر آبی که ناپاکیهای بستر خود را نمایش می دهد به ما می فهماند که آب، پاک و صاف است.((الکساندر پوپ))
اندیشه های ما در غرفه های بیشمار مغز با زنجیر ناپیدا به یکدیگر پیوسته اند. چون یکی از آنها بیدار شود، هزار تای دیگر نیز سر بر می دارند.((الکساندر پوپ))
همه جا ابلهان را دیدم که بیش از هوشمندان تفاخر می کردند و کوته فکران را یافتم که پیوسته کوشای حکمفرمایی بر دانایان بودند.((گوته))
شاید چالاک ترین انسان نباشم، شاید بالا بلندترین یا نیرومندترین نباشم، شاید بهترین و زیرک ترین نباشم، اما قادرم کاری را بهتر از دیگران انجام دهم و این کار، هنر خود بودن است.((لئونارد نیموی))
آنچه کسی را برنده می کند، توانایی ذاتی، استعداد و یا ضریب هوشی او نیست. ابزار برنده، نگرش شماست نه استعدادتان؛ نگرش معیار کامیابی است.((دنیس ویتلی))