توضیحات :  در جوجه‌کشی صنعتی دو روش رایج وجود دارد. در جوجه‌کشی تک مرحله‌ای، ماشین جوجه‌کشی تنها حاوی تخم مرغ‌های سنین یکسان است. حسن جوجه‌کشی تک مرحله‌ای این است که شرایط آب و هوایی می‌تواند با توجه به نیازهای جنین در حال رشد قابل تنظیم شود و در جوجه‌کشی چند مرحله‌ای حرارت تولید شده توسط جنین قدیمی تر برای گرم کردن گرمای مورد نیاز جنین جوان استفاده می‌شود. برای جوجه‌کشی تک و چند مرحله‌ای ماشین‌های جوجه‌کشی مختلف نیاز نیست. برخی از ماشین آلات قادر به اجرای هردو روش براساس برنامه‌نویسی آنها هستند.

 

 


نویسنده : مهرداد نفیسی


تعداد صفحه : 71


حجم فایل : 1,700 کیلوبایت