راسخون

خواص کیوی

rastgoyan2 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 71
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 

میوه كیوى به سبب برخوردارى از ویتامین هاى آ، گروه ب، اسیدفولیك، املاح روى، فسفر، سدیم، پتاسیم، كلر، منیزیم، كلسیم و سولفورات، رقیق كننده خون تشخیص داده شده است. ضمن اینكه مصرف این میوه براى پیشگیرى از چربى بالا و فشارخون، سرماخوردگى و ورم لوزالمعده مؤثر است.

pakdamani کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 167
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
مطلب بسیار عالی بود.
ممنونم
موفق باشید.