سخنان بزرگان در مورد ازدواج
چيزي كه در زن مرا تسخير مي كند مهرباني اوست، نه روي زيبايش؛ من زني را بيشتر دوست دارم كه مهربانتر باشد.((ويليام شكسپير))
زن پهلواني است كه دليرترين مردان را در سخت ترين اوقات خشم، آرام مي كند.((هرو دت))
زن فرشته اي است كه در ايام كودكي پرستار ما، در دوران جواني مرادبخش ما و در روزگار پيري تسليت ده ماست.((آره تن))
زنان به خوبي مردان مي توانند اسرار را حفظ كنند، ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند.((داستايوسكي))
زنان مرد صفت را دوست نمي دارم و همچنين از مردان زن صفت بيزارم؛ هر كس بايد در دنيا تنها نقش خود را بازي كند.((ناپلئون بناپارت))
زن كودكي است كه با اندك تبسم، خندان و با كمترين بي مهري، گريان مي شود.((هرود))
زيبايي در زن بدون وقار مانند تور ماهيگيري فرسوده و سوراخ سوراخ است.((رالف والدو امرسون))
كسي كه زن خوب به دست آورد، بزرگترين سرمايه را به دست آورده است.((مثل چيني))
هنگام ازدواج بيشتر با گوشهايت مشورت کن تا با چشمهايت.((ضرب المثل آلماني))
آينده اجتماع در دست مادران است. اگر جهان به ميانجيگري زن گرفتار شود، تنها اوست كه مي تواند آن را نجات دهد.((ابوفور))
شيرين ترين سخنان در زندگي، خوش آمد گويي بدون كينه زن به شوهر خويش است.((جورج ولز))
پيرو مرد باشيد تا شما را بپرستد.((كارول بيكر))
زندگي مردان بزرگ به ما مي آموزد كه ما نيز بزرگوار زندگي كنيم.((هنري وادزورث لانگفلو))
هر مردي را مي توان از طريق رفتار او با همسر و زير دستانش شناخت.((ناپلئون بناپارت))
بخت اگر يار باشد، شايد مردي چند صباحي بر جهان فرمان براند، اما به لطف عشق، او مي تواند فرمانرواي جاودان باشد.((لائوتسه))