راسخون

هنر زمین و خاک

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

 

هر ساله هزاران نفر به دهکده کوچک نیکولا-لِنیوتز در روسیه واقع در ۲۰۰ کیلومتری جنوبِ غربی مسکو بر کرانه‌های رودخانه اُگرا سفر می‌کنند تا هنر زمین و خاک، معماری و سازه‌های مجسمه‌ای را در فستیوال سالانه هنر ستایش و تحسین کنند.

 

نیکلای پلیسکی در سال ۱۹۸۹ به دهکده نیکولا-لِنیوِتز کوچ کرد تا از هرج و مرج و هجمه آزاردهنده زندگی شهری بگریزد. در همین روستا بود که ایده فستیوال سالانه هنر به ذهن او آمد و برای نخستین بار برگزار شد. پلیسکی با بکارگیری افراد محلی برای کار در استودیوی شخصی‌اش شروع به درست کردن سازه‌هایی در مقیاس بزرگ کرد که با مواد دمِ دستی ساخته می‌شدند. مانند برف، شاخه‌ها یا یونجه خشک.

 

با راهنمایی پلیسکی، این دهکده در سال ۲۰۰۶ میزبان نخستین فستیوال معماری تحت عنوان Archstoyanie شد. در حال حاضر این رویداد به طور سالانه برگزار شده و هنرمندانی از نقاط دور مانند آلمان، فرانسه و ژاپن دعوت می‌شوند تا سازه‌های موقت یا دائمی خود را برای پارکِ نیکُلا-لِنیوتز بسازند و این مسئله باعث جذب بیشتر مشتاقان معماری و هنر به این فستیوال می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این تجربه در فستیوال Archstoyanie با فستیوال Burning Man قابل مقایسه است که آن هم یک رویداد هنری سالانه بر اساس الهامات شخصی هنرمندان بوده که در صحرای بلک راک (Black Rock) در نِوادا برگزار می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نام این فستیوال که به اسم «سَریر باستانی» ترجمه شده به رویدادی تاریخی اشاره دارد که در همین جا و حدود پنج قرن پیش رخ داد: سریر کبیر بر رودخانه اُگرا. این رویداد تاریخی بین خانِ اردوی کبیر و شاهزاده کبیر مسکو، ایوان سوم، در سال ۱۴۸۰ بود که منجر به عقب‌نشینی تاتارها شده و در تاریخ روسیه آن را در قالب پایان حکومت تاتار بر روسیه می‌دانند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

asdfg_zxcvb11 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2460
|
تاریخ عضویت : آذر 1394 

با سلام، واقعا زیبا و چشم نواز هستند. احسنت به خالقین و سازندگان این سازه ها.

tanhafarhad کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 637
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 

چقدر زیبا

کار خلاقانه و با ذوق و شوقیه

آفرین به این هنرمند

kingboy کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 165
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 

با سلام

احسنت به این همه خلاقیت 

دست مریزاد داره این هنر نمایی

khatami کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 257
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 

واقعا عجیبه چنین شکل هایی که به ذهنشان میرسه