راسخون

ترشی فلفل سبز

arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 

ترشی فلفل سبز


مواد لازم: فلفل سبز به اندازهای که یه شیشه پربشه سیر 4حبه نمک و سرکه به اندازه نیاز طرز تهیه:فلفل هارو میشوریم میریزیم تو شیشه سیر رو هم اضافه میکنیم.نمک رو هم با سرکه قاطی میکنیم میریزیم رو مواد داخل شیشه.درب شیشه رو محکم میبندیم. یه قابلمه که ارتفاش اندازه شیشه باشه رو پر اب میکنیم.شیشه ترشی رو میزاریم توش.قابلمه رو میزاریم رو اجاق . وقتی شروع کرد به جوشیدن 10 دقیقه زمان میدیم بعد گاز خاموش میکنیم.شیشه رو از تو قابلمه در نیارید.بزارید بمونه تاخنک بشه.اینجوری ترشی کاملا استریل میشه.مدت نگه داریش هم بیشتر میشه.در ضمن رودتر هم میرسه.بچه ها مربا رو هم اگه بخواید بیرون از یخچال نگه داری کنید به این شیو ه استریل کنید. در اخر رنگ فلفل ها اینجوری میشه.
 
arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 

ترشی فلفل(روش دوم)


این هم یه مدل دیگه
فلفل ها رو بعد از شستن تو اب و نمک میجوشونیم تا هم نرم بشن و اگه خیلی تند باشن...............شیرین بشن
بعد تو ابکش میریزیم تا ابش گرفته بشه...............بعد از خنک شده اون رو توشیشه میریزیم..................و لابلاش سیر و سبزی معطر(من یه کوچلو ترخون و مرزه گذاشتم).................شیشه که پر شد....................رب گوجه و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم تا سس غلیظی بشه..................میذاریم رو حرارت تا بجوش بباد و به میزان لازم نمک اضافه میکنیم بعد سس داغ رو روی فلفل ها میریزیم(میتونید به جای رب گوجه از رب الوچه یا انار یا تمر هندی استفاده هم کنید اونجوری هم خوشمزه میشه)