ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید
مواد لازم :
- کره : 125 گرم
- مرغ باریک خرد شده : 900 گرم
- پیاز درشت خرد شده : 1 عدد
- برنج ریزوتو : 500 گرم
- پیمانه عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
- آب انگور : 150 میلی لیتر
- زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پودر پنیر پارمزان : 60 گرم
طرز تهیه :
1. 4 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .
2. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید .
3. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت 20 دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.
4. ریزوتو را 2 تا 3 دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید
ریزوتو؟
ریزوتو؟
سلام
ریزوتو (Risotto) به غذایی میگن که مثل پلو سرو میشه