برنج 2 پیمانه
قارچ 7یا 8 تا
پیاز 2 تا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک و روغن و زردچوبه
یکی از پیازها رو پیاز داغ کنین بزترین کنار.
اون یکی پیاز رو رنده کنین تو گوشت و با نمک ورزش بدین قلقلی کنین بریزین تو تابه سرخشون کنین بزارین بغل پیاز داغها.
قارچها رو تکه کنین کمی ابلیمو بزنین بریزین تو تابه تفتش بدین و فلفل دلمه ایها رو بهش اضافه کنین.حالا همه مواد به جز نصف پیاز داغها(اون نصف دیگه برای روی پلو) رو باهم تو تابه مخلوط کنین.
برنج رو آبکش کنین و با این نواد دم کنین.زعفرون آبکرده رو بدین روش.نوش جان کنین
مقداری کره این غذا رو خوشمزه تر می کنه.
پلوی من موقع سرو به دلیل عجله اهل بیت نامرتب شد.به بزرگی خودتون ببخشید
arezoooکاربر طلایی3
|
تعداد پست ها :
2286
|
ببییییینین... به خاطر شما از مراحل تهیه عکس گرفتتتتم حالا نه اینکه خیلی کار سختی انجااااام دادممممم بله ه ه ه ه
قارچ 500 گرم
گوشت مرغ بي استخوان 600 گرم
پياز سرخ كرده 5 تا 6 قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده نصف استكان
برنج 3 تا 4 پيمانه
نمك و فلفل سياه به دلخواه
نخودفرنگي پخته 1 ليوان
آب ليموترش 2 قاشق غذاخوري
كره يا روغن 100 گرم
مرغ ها را باريك و به طول 4 تا 5 سانتيمتر خرد كنيد. قارچ ها را نيز ورقه كنيد. ابتدا قارچ ها را همراه آب ليموترش در دو مرحله در ماهيتابه با حرارت زياد داخل روغن تفت دهيد. دقت كنيد كه اگر قارچ ها را يكباره سرخ كنيد، آب مي اندازد. قارچ هاي سرخ شده را داخل قابلمه اي بريزيد. مرغ ها را نيز در دو مرحله همراه نمك و فلفل سياه در روغن سرخ كنيد. سعي كنيد حرارت زياد باشد تا مرغ آب نيندازد. چون گوشت مرغ خشك و سفت مي شود. سپس مرغ هاي سرخ شده را نيز روي قارچ ها بريزيد. چهار قاشق از پياز سرخ كرده، زعفران آب كرده و نخودفرنگي را به قابلمه اضافه كنيد و روي حرارت بسيار ملايم بگذاريد تا مواد پنج دقيقه آهسته بجوشد. برنج سفيد را آبكش كرده و دم كني و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقيه پياز داغ در ديس لابه لاي پلو بريزيد.
نكته: مي توان براي تزيين پلو، از پيازچه ريز خرد شده استفاده كرد.
توسط: رزينا شمس
من برنج رو 3 پیمانه زدم... نخودفرنگی رو حذف کردم.... ادویه زیااااااد زدم آبلیمو رو بیشتر زدم.... البته 3 سالی هست قارچ پلو جزو اصلی لیست غذایی خانواده ماست.... من که عاشقشم....