خورش مرغ و آلو
خورش مرغ و آلو
مواد برای 2 نفر
ران مرغ کامل :2 عدد
پیاز :1 عدد متوسط
الو بخارا:7-8 عدد
لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری (من خودم زیاد میریزم )
رب :1-2 قاشق غذاخوری
زردچوبه -زعفران-نمک و فلفل
ابلیمو :1 قاشق (اختیاری)
طرز تهیه:
پیاز رو خرد میکنیم وتوی قابلمه با مقداری روغن تفت میدیم زردچوبه رو اضافه کرده سپس مرغ را هم به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی تفت داده شه سپس لپه رو هم بمدت 2-3 دقیقه تفت میدیم بعد حدود 2 لیوان اب گرم به خورشت اضافه میکنیم بعد از اینکه از پخت لپه مطمین شدیم رب و الو ها رو که از قبل خیس کرده بودیم(معمولا نیم ساعت اخر) اضافه میکنیم
نمک و فلفل هم یادتون نره
در ضمن من اخر کار پودر زعفران و ا قاشق ابلیمو اضافه میکنم
ابلیمو برای طعم ملس این خورشته و اضافه کردنش اختیاریه
خورش مرغ و آلو و پیاز داغ
مواد لازم برای 4 نفر:
ران مرغ.....................4 عدد
آلو کاشان....................100 گرم
پیاز..................5 عدد
گوجه فرنگی....................2 عدد
آب غوره.........................3-4 قاشق سوپ خوری.
رب گوجه فرنگی.........................نصف قاشق سوپ خوری.
نمک و فلفل و زرد چوبه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:
آلو ها رو جدا گونه میپزیم.
مرغ رو به روش معمول میپزیم.بهتره که پیاز رو ورقه ورقه کرده و مرغ ها رو بچینیم روشون.خیلی کم آب اضافه میکنیم (یکی دو قاشق)و زیرش رو خیلی کم میکنیم.به مرغ نمک و زرد چوبه میزنیم و میذاریم مرغ نیم پز بشه.یعنی بهتره ران ها رو طوری رو پیاز قرار میدیم رو که خونابه ها روی پیاز ریخته بشه و بعد پیاز ها رو میریزم دور و دوباره یه پیاز دیگه ورقه ورقه کرده و مرغ های نیم پز شده رو میچینیم روشون.
یک لیوان آب اضافه میکنیم و دوباره میذاریم مرغ با حرارت کم بپزه.
پیاز ها رو نگینی کرده و سرخ میکنیم تا طلایی بشه.
پوست گوجه فرنگی رو مییگریم و نگینی خورد میکینم و میذاریم کنار.
وقتی مرغ کمی آب اندخت ، از آب خودش بر میداریم و میریزیم تو یک لیوان و نصف قاشق سوپ خوری رب گوجه و کمی زعفران و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم و با قاشق میریزیم روی مرغ ها.
آلو ها و گوجه فرنگی و پیاز داغ و آب غوره رو اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته.
کمی زعفران رو مرغ ها میپاشیم تا خوش رنگ تر بشه.
نوش جان.
اینم خورش آلوی من با گوشت گوسفند .... خیلی خوشمزست.... خیییییلی خورش آلو میدوستم
من آلو رو بیشتر میزنم... زعفرون و یکی دو قاشق شکر هم میزنم که خیلی خوشمزه ترش میکنه بدون رب یا گوجه
سلام
ممنون از شما
به نظر من لپه هاشون زیاده. البته بازم بستگی به ذائقه افراد داره.